Rihanna wil met haar lingeriemerk naar de beurs

Rihanna wil met haar lingeriemerk naar de beurs. Aandelen Savage x Fenty kopen wordt namelijk nog dit jaar mogelijk. Het lingeriemerk is vooral bekend vanwege de eigenaar, zangers en actrice Rihanna. Haar lingeriemerk zou na de beursgang een waarde moeten krijgen van rond de 3 miljard dollar.  Met het opgehaalde geld van de beursgang zou het merk zich nog verder uit willen breiden.

Rihanna wil met haar lingeriemerk naar de beurs; waarde van 3 miljard dollar

Dat aandelen Savage x Fenty kopen straks een optie wordt, is niet heel erg verrassend. Onlangs namelijk, werd al de stap naar de fysieke retail gemaakt. Aanvankelijk kon de lingerie van Rihanna alleen online aangeschaft worden. Nog dit jaar echter, komt daar verandering in. Er worden in 2022 namelijk zeker vijf fysieke winkels geopend in Amerika, in Houston, Las Vegas, Los Angeles, Philadelphia en Washington DC om precies te zijn.

Rihanna stootte Madonna van de Nederlandse troon

Aandelen Savage x Fenty kopen is dus investeren in Rihanna. De Barbadiaanse zangeres brak in 2005 wereldwijd door met het album ‘Pon de Replay’. Rihanna scoorde hit na hit met onder meer ‘SOS en ‘Unfaithfull’. Nog bekender werd ze van de hits ‘Umbrella’ en ‘Disturbia’. Wereldwijd verkocht ze ondertussen 30 miljoen albums en meer dan 120 miljoen singels. In de Top 40 zoals we die in Nederland kennen is zij één van de meest succesvolle artiesten ooit. Ze stootte in 2016 zelfs Madonna van de troon. Aandelen Savage x Fenty kopen? Check dan dus altijd eerst AllesOverAandelencom!

Wil je aandelen kopen? Check dan eerst de brokers. Dat kun je hier prima doen.

Omschrijving

Freestoxx
Zelf beleggen
Met broker Freestoxx kan je gratis beleggen in Amerikaanse Aandelen: kies aandelen uit de NYSE en NASDAQ en betaal € 0,- commissie. Ook betaal je geen wisselkoerskosten, inactiviteitskosten of maandelijkse kosten. Dat maakt beleggen wel héél interessant.
Probeer het nu gratis & vrijblijvend met een Demo account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Trade Republic
Zelf beleggen
Bouw vermogen door gratis periodiek te beleggen: beleg in aandelen, of ETF’s, en profiteer van groei op de lange termijn. Kies uit duizenden aandelen en ETF's. Begin met beleggen in fractionele aandelen vanaf € 1. Verdien 2% per jaar rente op je onbelegd saldo!
Ontdek de voordelen en open gratis een account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Scalable Capital
Zelf beleggen
Met broker Scalable Capital kan je commissievrij beleggen in 7500 Aandelen en ETF. Onbelegde inleg levert je zelfs 2,3% spaarrente op! Een mooie combinatie van beleggen en sparen.
Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "Succesvol beleggen met opties"
Lees meer, klik hier!

of direct starten

eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 45,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico. Er zijn andere kosten van toepassing.


Freedom24 van Freedom Finance
Zelf beleggen
Wil je de vrijheid hebben om sparen te combineren met beleggen? Met Freedom24 van Freedom Finance is het mogelijk om zowel aandelen te kopen en verkopen maar ook om te sparen met hoge spaarrente. Er is geen minimum storting. Ontdek de vrijheid. Open nu gratis rekening!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Easybroker
Easybroker maakt beleggen makkelijk en begrijpbaar voor iedereen. Met lage tarieven. Je betaalt geen beheerskosten!Open gratis een rekening en start met beleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

InDelta Indexbeleggen
InDelta maakt het mogelijk om op laagdrempelige manier automatisch te laten beleggen in indexfondsen. Hierdoor spreid je het risico. Er is geen minimum inleg!Open rekening en start met indexbeleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Zelf indexbeleggen met Brand New Day
Brand New Day: Laat je geld groeien met de passieve beleggingsstrategie van Brand New Day. Werk aan jouw buffer voor later door te beleggen in aandelen- en obligatiefondsen met een wereldwijde spreiding. Kies je gewenste modelportefeuille en beleg zonder omkijken tegen zeer lage kosten.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en ook gratis beleggen in de DEGIRO kernselectie is mogelijk.
Start nu met voordelig beleggen! Open gratis rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.

 

Vond je dit nuttig?

Plaats een reactie