Dynasty gaat naar de Nasdaq

Dynasty gaat naar de Nasdaq. Aandelen Dynasty kopen wordt  namelijk in 2022 nog mogelijk. Dynasty is een bedrijf dat de afgelopen jaren een enorme opmars doormaakte en dat prachtige groeicijfers kan overleggen. Het maakt aandelen Dynasty kopen dan ook zeker de moeite waard. Het is de bedoeling at de aandelen van de onderneming aangeboden worden op de Nasdaq.

Dynasty gaat naar de Nasdaq en kan indrukwekkende cijfers overleggen

Dynasty kun je omschrijven als een onderneming die technologie levert voor vermogensbeheer oplossingen voor financiële adviesbureaus. Het bedrijf zag het levenslicht in 2010 en Dynasty biedt een platform voor beleggingsbeheer met een reeks aan eigen technologieën die stuk voor stuk zijn geïntegreerd in de ondertussen bekende Dynasty desktop.

Grote winst ten opzichte van 2020

Steeds meer adviesbureaus gebruiken de tools die Dynasty biedt. Dat doen ze om een bedrijf te beginnen, een bedrijf verder op te schalen en vooral ook om klantgerichter te kunnen werken. Dynasty heeft 46 partnerfirma’s en scoort wat betreft de cijfers goed. Zo werd in de eerste negen maanden van 2021 een omzet gemaakt van 49,2 miljoen dollar. De nettowinst in die periode was 10.2 miljoen. Dat is een aanzienlijke stijging ten opzichte van een jaar eerder. Ten werd nog een omzet gemaakt van 32,7 miljoen dollar met een nettowinst van 2,9 miljoen dollar. Interessante onderneming dus. Beleg echter niet voor je de informatie hier op deze website hebt gelezen.

Wil je aandelen kopen? Dan krijg je te maken met brokers. Die hanteren allemaal andere tarieven en voorwaarden en die kun je hier prima met elkaar vergelijken.

Omschrijving


Freedom24 van Freedom Finance
Zelf beleggen en sparen
Wil je de vrijheid hebben om sparen te combineren met beleggen in de belangrijkste beurzen van Europa, Amerika en Azië? Met Freedom24 is het mogelijk om zowel aandelen te kopen en verkopen. Je kan je onbelegde saldo ook sparen met hoge spaarrente tot wel 6,41%! Er is geen minimum storting. Ontdek de vrijheid. Open nu gratis rekening!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Freestoxx
Zelf beleggen
Met broker Freestoxx kan je gratis beleggen in Amerikaanse Aandelen: kies aandelen uit de NYSE en NASDAQ en betaal € 0,- commissie. Ook betaal je geen wisselkoerskosten, inactiviteitskosten of maandelijkse kosten. Dat maakt beleggen wel héél interessant.
Probeer het nu gratis & vrijblijvend met een Demo account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 45,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico. Er zijn andere kosten van toepassing.

Scalable Capital
Zelf beleggen
Met broker Scalable Capital kan je commissievrij beleggen in 7500 Aandelen en ETF. Onbelegde inleg levert je zelfs 2,3% spaarrente op! Een mooie combinatie van beleggen en sparen.
Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Easybroker
Easybroker maakt beleggen makkelijk en begrijpbaar voor iedereen. Met lage tarieven. Je betaalt geen beheerskosten!Open gratis een rekening en start met beleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Zelf indexbeleggen met Brand New Day
Brand New Day: Laat je geld groeien met de passieve beleggingsstrategie van Brand New Day. Werk aan jouw buffer voor later door te beleggen in aandelen- en obligatiefondsen met een wereldwijde spreiding. Kies je gewenste modelportefeuille en beleg zonder omkijken tegen zeer lage kosten.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en ook goedkoop beleggen in de DEGIRO kernselectie is mogelijk.
Start nu met voordelig beleggen! Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "Succesvol beleggen met opties"
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.
Vond je dit nuttig?

Plaats een reactie