Europese en Amerikaanse aandelen boeken winsten

DEGIRO laat weten dat aan het einde van de eerste handelsmaand van de tweede helft van dit jaar zowel de Europese als de Amerikaanse aandelen winsten hebben geboekt. De Europese en Amerikaanse aandelen boekten winsten, de indices Euro Stoxx 50 en S&P 500 stegen met respectievelijk 0,62 procent en 2,27 procent. DEGIRO constateerde eerder dit jaar nog dat de meme-aandelen  steeds de kaart weer overnamen.

Europese en Amerikaanse aandelen boeken winsten, nog steeds hoofdrol AMC

Europese en Amerikaanse aandelen boeken winsten, zon concludeert DEGIRO. In juli bleek AMC nog steeds het meest verhandelde aandeel onder beleggers van DEGIRO. In precies zes van de achttien landen waar beleggers van DEGIRO actief is, was het echter wel behoorlijk minder dominant dan in mei van dit jaar.  Gedurende de eerste maanden van dit jaar was de hoofdrol nog weggelegd voor GameStop, dat toen verreweg het meest verhandelde aandeel onder beleggers van DEGIRO bleek.

Meer variatie en vier succesvolle nieuwkomers

Er was, nu er minder meme-aandelen op de kaart stonden, beduidend meer variatie waar te nemen en er werden vier nieuwkomers begroet. Dit waren SSAB, Ambu, Alibaba en ook flatexDEGIRO. Zij debuteerden en behoorden meteen bij de meest verhandelde aandelen. Een prachtig debuut dus.

Wil je ook aandelen kopen? Dan doe je altijd een beroep op de brokers. Omdat zij verschillende voorwaarden en tarieven hanteren, is het altijd verstandig de brokers eerst met elkaar te vergelijken. Dat kun je hier doen.

Omschrijving


Freedom24 van Freedom Finance
Zelf beleggen en sparen
Wil je de vrijheid hebben om sparen te combineren met beleggen in de belangrijkste beurzen van Europa, Amerika en Azië? Met Freedom24 is het mogelijk om zowel aandelen te kopen en verkopen. Je kan je onbelegde saldo ook sparen met hoge spaarrente tot wel 6,41%! Er is geen minimum storting. Ontdek de vrijheid. Open nu gratis rekening!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Freestoxx
Zelf beleggen
Met broker Freestoxx kan je gratis beleggen in Amerikaanse Aandelen: kies aandelen uit de NYSE en NASDAQ en betaal € 0,- commissie. Ook betaal je geen wisselkoerskosten, inactiviteitskosten of maandelijkse kosten. Dat maakt beleggen wel héél interessant.
Probeer het nu gratis & vrijblijvend met een Demo account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 45,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico. Er zijn andere kosten van toepassing.

Scalable Capital
Zelf beleggen
Met broker Scalable Capital kan je commissievrij beleggen in 7500 Aandelen en ETF. Onbelegde inleg levert je zelfs 2,3% spaarrente op! Een mooie combinatie van beleggen en sparen.
Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Easybroker
Easybroker maakt beleggen makkelijk en begrijpbaar voor iedereen. Met lage tarieven. Je betaalt geen beheerskosten!Open gratis een rekening en start met beleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Zelf indexbeleggen met Brand New Day
Brand New Day: Laat je geld groeien met de passieve beleggingsstrategie van Brand New Day. Werk aan jouw buffer voor later door te beleggen in aandelen- en obligatiefondsen met een wereldwijde spreiding. Kies je gewenste modelportefeuille en beleg zonder omkijken tegen zeer lage kosten.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en ook goedkoop beleggen in de DEGIRO kernselectie is mogelijk.
Start nu met voordelig beleggen! Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "Succesvol beleggen met opties"
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.
Vond je dit nuttig?

Plaats een reactie