Security startup Snyk gaat naar de beurs

Security startup Snyk gaat naar de beurs. De verwachting is dat er vanaf medio 2022 aandelen in de verkoop gaan. Doel is het verhogen van de marktwaarde van de onderneming die nu op een kleine 8 miljard dollar wordt gestart. Wat precies met de opbrengst gedaan zal worden, is overigens niet bekend.

Security startup Snyk gaat naar de beurs, medio 2022

Snyk haalde eerder al een bedrag van 1,2 miljard euro op door een rondgang bij investeringsfondsen en private investeerders en de beursgang moet het bedrijf extra geld gaan opleveren. Snyk levert perfecte security oplossingen voor gebruikers van een open source code bij het ontwerpen van applicaties.  Via Snyk kunnen developers tijdens hun ontwikkelingsproces eventueel bekende kwetsbaarheden en licentie schendingen ontdekken.

Snyk integreert bestaande workflows als GitHub en BitBucket

Snyk integreert bestaande workflows zoals bijvoorbeeld GitHub en BitBucket. Op die maner kan het as platform as a service steeds serverless applicaties scherp in de gaten. Ook zorgt het platform ervoor dat ontwikkelaars open source in de eigen ontwikkelingsprocessen kunnen integreren. Dit uiteraard via de licentievoorwaarden zoals die van kracht zijn.

Vergelijk hier de aanbieders van aandelen

Wil je aandelen Snyk kopen? Dan is het verstandig dat je eerst de verschillende brokers goed met elkaar gaat vergelijken. Door te vergelijken kom je vanzelf uit bij de voor jou beste aanbieder van aandelen. Je kunt de aanbieders op deze plaats prima en snel met elkaar vergelijken. Maak er gebruik van!

Omschrijving

Freestoxx
Zelf beleggen
Met broker Freestoxx kan je gratis beleggen in Amerikaanse Aandelen: kies aandelen uit de NYSE en NASDAQ en betaal € 0,- commissie. Ook betaal je geen wisselkoerskosten, inactiviteitskosten of maandelijkse kosten. Dat maakt beleggen wel héél interessant.
Probeer het nu gratis & vrijblijvend met een Demo account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "Succesvol beleggen met opties"
Lees meer, klik hier!

of direct starten

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en ook gratis beleggen in Amerikaanse aandelen en DEGIRO kernselectie is mogelijk.
Start nu met voordelig beleggen! Open gratis rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 45,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico. Er zijn andere kosten van toepassing.


Freedom24 van Freedom Finance
Zelf beleggen
Wil je bij IPO's / beursgangen er als eerste bij zijn? Met Freedom24 van Freedom Finance is het mogelijk om nieuwe aandelen te krijgen tegen hun initiële (IPO) prijs - naast het beleggen in klassieke aandelen, ETF's en opties. Ook is deze brokers uitermate geschikt voor dagelijks handelen. Gemiddeld rendement op de investering: 58% in 93 dagen. Open nu gratis rekening!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Easybroker
Easybroker maakt beleggen makkelijk en begrijpbaar voor iedereen. Met lage tarieven. Je betaalt geen beheerskosten!Open gratis een rekening en start met beleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

InDelta Indexbeleggen
InDelta maakt het mogelijk om op laagdrempelige manier automatisch te laten beleggen in indexfondsen. Hierdoor spreid je het risico. Er is geen minimum inleg!Open rekening en start met indexbeleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Zelf indexbeleggen met Brand New Day
Brand New Day: Laat je geld groeien met de passieve beleggingsstrategie van Brand New Day. Werk aan jouw buffer voor later door te beleggen in aandelen- en obligatiefondsen met een wereldwijde spreiding. Kies je gewenste modelportefeuille en beleg zonder omkijken tegen zeer lage kosten.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.
Vond je dit nuttig?

Plaats een reactie