Shein wil naar de beurs in New York

Shein wil naar de beurs in New York. Dat zegt althans het doorgaans goed ingevoerde Reuters. De beursgang zou het Chinese bedrijf liefst 60 miljard dollar opleveren. Nu al wordt de waarde van Shein geschat op 100 miljard dollar overigens.

Shein wil naar de beurs in New York voor 60 miljard dollar

De beursgang van Shein zou  meteen de grootste Amerikaanse beursgang van een Chinees bedrijf worden. Deze eer was tot voor kort weggelegd voor Didi Global. Dat bedrijf hield het echter slechts een jaar vol op de beurs. Shein is overigens behoorlijk controversieel. Zo zouden de arbeidsomstandigheden in de fabrieken bijzonder slecht zijn. Voor gemiddeld 75 uur werken per week wordt slechts een schamel salaris uitbetaald. En als er een keer een foutje gemaakt wordt, dan wordt helemaal geen loon uitgekeerd. Ook een reisje van influencers kon niet echt verandering brengen in het beeld dat van Shein bestaat.

Vergelijk de beste brokers op AllesOverAandelen.com

Shein is een Chinees bedrijf dat kleding, sportartikelen en accessoires tegen budgetprijzen aanbiedt. Het bedrijf  werd in 2008 opgericht en heette in eerste instantie  ZZKKO. In 2021 groeide de waarde van Shein al richting de 30 miljard dollar. Tegenwoordig echter, wordt het bedrijf al ingeschat op ene waarde van 100 miljard dollar. Wil jij straks aandelen Shein kopen? Bezoek dan eerst AllesOverAandelen.com. Hier maak je kennis met de beste brokers, die je hier meteen ook nog eens goed met elkaar kunt vergelijken. Maak er gebruik van.

Omschrijving


Freedom24 van Freedom Finance
Zelf beleggen en sparen
Wil je de vrijheid hebben om sparen te combineren met beleggen in de belangrijkste beurzen van Europa, Amerika en Azië? Met Freedom24 is het mogelijk om zowel aandelen te kopen en verkopen. Je kan je onbelegde saldo ook sparen met hoge spaarrente tot wel 6,41%! Er is geen minimum storting. Ontdek de vrijheid. Open nu gratis rekening!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Freestoxx
Zelf beleggen
Met broker Freestoxx kan je gratis beleggen in Amerikaanse Aandelen: kies aandelen uit de NYSE en NASDAQ en betaal € 0,- commissie. Ook betaal je geen wisselkoerskosten, inactiviteitskosten of maandelijkse kosten. Dat maakt beleggen wel héél interessant.
Probeer het nu gratis & vrijblijvend met een Demo account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 45,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico. Er zijn andere kosten van toepassing.

Scalable Capital
Zelf beleggen
Met broker Scalable Capital kan je commissievrij beleggen in 7500 Aandelen en ETF. Onbelegde inleg levert je zelfs 2,3% spaarrente op! Een mooie combinatie van beleggen en sparen.
Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Easybroker
Easybroker maakt beleggen makkelijk en begrijpbaar voor iedereen. Met lage tarieven. Je betaalt geen beheerskosten!Open gratis een rekening en start met beleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Zelf indexbeleggen met Brand New Day
Brand New Day: Laat je geld groeien met de passieve beleggingsstrategie van Brand New Day. Werk aan jouw buffer voor later door te beleggen in aandelen- en obligatiefondsen met een wereldwijde spreiding. Kies je gewenste modelportefeuille en beleg zonder omkijken tegen zeer lage kosten.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en ook goedkoop beleggen in de DEGIRO kernselectie is mogelijk.
Start nu met voordelig beleggen! Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "Succesvol beleggen met opties"
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.

 

5/5 - (3 stemmen)
Kasper, Aandelen en Beleggen expert
Laatste berichten van Kasper, Aandelen en Beleggen expert (alles zien)

Plaats een reactie