Van Lier verkoopt een deel van de aandelen

Van Lier verkoopt een deel van de aandelen. Gewezen CEO Geert van Spaenendonck (62) gaat namelijk via financieringsplatform NxChange 18 procent van zijn aandelen verkopen. Van de opbrengst zal een kwart terugvloeien in de bedrijfskas. Met dit geld kan Van Lier de groeiplannen waarmaken. De schoenengigant wil zich nog verder op de online verkoop gaan richten. Van Lier wil over tien jaar volledig digitaal zijn.

Van Lier verkoopt een deel van de aandelen: 18 procent

Het feit dat Geert van Spaenendonck een deel van de aandelen verkoopt heeft volgens hemzelf te maken met een generatiewissel. ‘Ik ben 62 jaar en ondertussen heeft dochter Christina mijn positie overgenomen. Ik wil meer afstand nemen. Met een beursnotering wordt een onafhankelijk bestuur gecreëerd en toch blijft het een echt familiebedrijf. En dat spreekt mij wel aan’, zegt de gewezen CEO.

Van Lier wil online verder doorgroeien

Met de beursgang wil Van Lier nog verder online groeien. Nu al wordt de omzet van Van Lier voor de helft online behaald via met name vanlier.nl en vanlieroutlet.com. Na de beursgang wil het de online kanalen verder vergroten. Verder wordt ingezet op de lancering van een vrouwenlijn en parfum. Ook wil Van Lier zich richten op landen als Duitsland en België. Wanneer de beursgang precies plaats zal vinden is nog niet bekend gemaakt. Ook is nog niet bekend gemaakt voor hoeveel de aandelen precies van de hand zullen gaan.

Vergelijk de beste brokers op AllesOverAandelen.com

Wil jij ook aandelen Van Lier kopen? Dan doe je zaken met brokers. Er zijn ontzettend veel brokers actief. Hier op AllesOverAandelen.com maak je nader kennis met alleen de beste brokers, die je hier meteen ook goed met elkaar kunt vergelijken. Doe dat en je kiest altijd voor die broker waar jij het beste gevoel bij hebt.

Omschrijving

Freestoxx
Zelf beleggen
Met broker Freestoxx kan je gratis beleggen in Amerikaanse Aandelen: kies aandelen uit de NYSE en NASDAQ en betaal € 0,- commissie. Ook betaal je geen wisselkoerskosten, inactiviteitskosten of maandelijkse kosten. Dat maakt beleggen wel héél interessant.
Probeer het nu gratis & vrijblijvend met een Demo account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Freedom24 van Freedom Finance
Zelf beleggen
Unieke actie: Nu tot 20 aandelen cadeau!
Wil je de vrijheid hebben om sparen te combineren met beleggen in de belangrijkste beurzen van Europa, Amerika en Azië? Met Freedom24 van Freedom Finance is het mogelijk om zowel aandelen te kopen en verkopen maar ook om te sparen met hoge spaarrente. Er is geen minimum storting. Ontdek de vrijheid. Open nu gratis rekening!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 45,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico. Er zijn andere kosten van toepassing.

Scalable Capital
Zelf beleggen
Met broker Scalable Capital kan je commissievrij beleggen in 7500 Aandelen en ETF. Onbelegde inleg levert je zelfs 2,3% spaarrente op! Een mooie combinatie van beleggen en sparen.
Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Easybroker
Easybroker maakt beleggen makkelijk en begrijpbaar voor iedereen. Met lage tarieven. Je betaalt geen beheerskosten!Open gratis een rekening en start met beleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Zelf indexbeleggen met Brand New Day
Brand New Day: Laat je geld groeien met de passieve beleggingsstrategie van Brand New Day. Werk aan jouw buffer voor later door te beleggen in aandelen- en obligatiefondsen met een wereldwijde spreiding. Kies je gewenste modelportefeuille en beleg zonder omkijken tegen zeer lage kosten.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en ook goedkoop beleggen in de DEGIRO kernselectie is mogelijk.
Start nu met voordelig beleggen! Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "Succesvol beleggen met opties"
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.
Vond je dit nuttig?
Kasper, Aandelen en Beleggen expert
Laatste berichten van Kasper, Aandelen en Beleggen expert (alles zien)

Plaats een reactie