Shell neemt geen aandelen in Lake Charles LNG project

Shell neemt geen aandelen in Lake Charles LNG project
Geen aandelen in Lake Charles LNG project

Shell neemt geen aandelen in Lake Charles LNG project.  De oliegigant zou participeren in  het project en zou dat samen doen met Energy Transfer. Deze partijen zouden een even groot belang nemen in het project. Het project betrof het ombouwen van een bestaande importterminal van Energy Transfer tot een LNG  faciliteit voor de export. Dit alles zou plaats moeten vinden in het Amerikaanse Lake Charles.

Shell neemt geen aandelen in project; niet in lijn met huidige situatie

Shell neemt geen aandelen in Lake Charles LNG project. De oliereus liet weten dat de voorgenomen investering niet in lijn is met de huidige situatie. Deze situatie is door de uitbraak van het corona virus niet ten positieve van Shell gekeerd. Om die reden ook liet Shell vorige week al weten dat de investeringen die voor 2020 gepland staan terug te schroeven van 25 miljard naar 20 miljard dollar. Shell is behalve slachtoffer van de uitbraak van het corona virus, ook nog eens de dupe van de strijd die woedt tussen Rusland en Saoedi Arabie en die voor een erg lage olieprijs heeft gezorgd.

Nu aandelen Shell kopen? Check dan eerst de verschillende brokers waarop je een beroep kunt doen:

Omschrijving


Freedom24 van Freedom Finance
Zelf beleggen en sparen
Wil je de vrijheid hebben om sparen te combineren met beleggen in de belangrijkste beurzen van Europa, Amerika en Azië? Met Freedom24 is het mogelijk om zowel aandelen te kopen en verkopen. Je kan je onbelegde saldo ook sparen met hoge spaarrente tot wel 6,41%! Er is geen minimum storting. Ontdek de vrijheid. Open nu gratis rekening!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Freestoxx
Zelf beleggen
Met broker Freestoxx kan je gratis beleggen in Amerikaanse Aandelen: kies aandelen uit de NYSE en NASDAQ en betaal € 0,- commissie. Ook betaal je geen wisselkoerskosten, inactiviteitskosten of maandelijkse kosten. Dat maakt beleggen wel héél interessant.
Probeer het nu gratis & vrijblijvend met een Demo account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 45,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico. Er zijn andere kosten van toepassing.

Scalable Capital
Zelf beleggen
Met broker Scalable Capital kan je commissievrij beleggen in 7500 Aandelen en ETF. Onbelegde inleg levert je zelfs 2,3% spaarrente op! Een mooie combinatie van beleggen en sparen.
Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Easybroker
Easybroker maakt beleggen makkelijk en begrijpbaar voor iedereen. Met lage tarieven. Je betaalt geen beheerskosten!Open gratis een rekening en start met beleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Zelf indexbeleggen met Brand New Day
Brand New Day: Laat je geld groeien met de passieve beleggingsstrategie van Brand New Day. Werk aan jouw buffer voor later door te beleggen in aandelen- en obligatiefondsen met een wereldwijde spreiding. Kies je gewenste modelportefeuille en beleg zonder omkijken tegen zeer lage kosten.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en ook goedkoop beleggen in de DEGIRO kernselectie is mogelijk.
Start nu met voordelig beleggen! Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "Succesvol beleggen met opties"
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.

Shell schroeft investeringen fors terug

Voor Shell is het nu vooral een kwestie van de uitgaven terugschroeven en hopen op in elk geval het snel verdwijnen van het coronavirus. Shell wil in dat kader zoveel mogelijk kapitaal in kas houden om zo  wel de veerkracht die gevraagd wordt voor de verschillende activiteiten te behouden. Dat wil overigens niet zeggen dat Shell ook niet langer iets in het voorgenomen plan ziet, integendeel zelfs. Wellicht dat op langere termijn alsnog ingestapt kan worden, voor Shell is het nadrukkelijk nu niet de tijd om te investeren.

Vond je dit nuttig?

Plaats een reactie