Spartoo wil na beursgang nog meer bieden

aandelen Spartoo

Spartoo wil na de beursgang nog meer bieden. Daarmee is ook meteen de grootste drijfveer van de beursgang van de online modegigant genoemd. Het wil met het opgehaalde geld niet alleen het al bestaande aanbod in mode en schoenen nog meer body geven, het gaat ook aan de slag met nieuwe segmenten en producten. Een daarvan zal woondecoratie zijn.

Spartoo wil na beursgang nog meer bieden  en richt zich ook op nieuwe segmenten

Alle lichten staan op groen en nieuws staat de beursgang nog in de weg. En dus zullen de aandelen Spartoo binnen afzienbare tijd op de Euronext (Growth) in Parijs verhandeld worden. Het is een grote stap voor de online e-tailer, die met de beursgang wil profiteren van de huidige solide dynamiek die de e-commerce zo kenmerkt.

Spartoo voert enkele duizenden merken

Duizenden en duizenden merken worden door Spartoo gevierd als het gaat om mode, schoenen en lederwerken.  Daarmee is het een van de grootste aanbieders van Europa. Het in het Franse Grenoble gevestigde bedrijf heeft ook een aantal merken in het portfolio opgenomen en maakte in 2020 een omzet van rond de 190  miljoen euro.

Opende enkele fysieke winkels

Spartoo was eerst alleen een online aanbieder maar geldt vanaf 2015 als een omnichannel, toen het ook enkele fysieke winkels opende. Spartoo werd opgericht in 2006 en is ondertussen actief in 25 landen. Het biedt meer dan 300.000 modellen aan en dat aanbod zal na de beursgang alleen maar verder groeien.

Wil je aandelen Spartoo gaan kopen straks? Check dan hier alvast de brokers.

[table “” not found /]

Vond je dit nuttig?

Plaats een reactie