Beursgang SentinelOne moet 100 miljoen dollar opleveren

Aandelen SentinelOne kopen

Beursgang SentinelOne moet 100 miljoen dollar opleveren. De aandelen van de securityspecialist koop je straks op de New York Stock Exchange. SentinelOne zag het laatste boekjaar de omzet groeien maar ook de verliezen stijgen.

Beursgang SentinelOne moet 100 miljoen dollar opleveren; aandelen worden verhandeld op de NYSE

Ondanks de groeiende verliezen is de onderneming positief over de kansen in de toekomst. Met de verwachte kapitaalinjectie van 100 miljoen dollar wil de onderneming aan projectontwikkeling gaan doen en administratieve zaken op orde gebracht. Ook onderzoekt de onderneming of er overnames mogelijk zijn en of investeren in nieuwe technologieën een optie is.

Beveiliging van endpoints

Ondertussen geldt SentinelOne als een onbetwist specialist op het gebied van de beveiliging van endpoints. Het gaat dan niet alleen om smartphone’s en PC’s, het gaat eveneens om container gebaseerde workloads in cloud omgevingen. De onderneming staat ook bekend vanwege het verwijderen van malware van endpoints.

Ruim 11 procnet meer omzet dan een jaar eerder

Het afgelopen fiscale jaar boekte SentinelOne een omzet van 93,1 miljoen dollar, 11,2 procent meer dan een jaar eerder. De verliezen namen aan de andere kant ook toe naar 117,6 miljoen dollar. Desondanks ziet de onderneming de toekomst rooskleurig tegemoet. SentinelOne denkt zeker na de beursgang de verliezen om te kunnen buigen naar winsten.

Wil je straks aandelen SentinelOne kopen? Check dan hier alvast de brokers, want die heb je nodig als je aandelen wilt kopen.

Omschrijving


Freedom24 van Freedom Finance
Zelf beleggen en sparen
Wil je de vrijheid hebben om sparen te combineren met beleggen in de belangrijkste beurzen van Europa, Amerika en Azië? Met Freedom24 is het mogelijk om zowel aandelen te kopen en verkopen. Je kan je onbelegde saldo ook sparen met hoge spaarrente tot wel 6,41%! Er is geen minimum storting. Ontdek de vrijheid. Open nu gratis rekening!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Freestoxx
Zelf beleggen
Met broker Freestoxx kan je gratis beleggen in Amerikaanse Aandelen: kies aandelen uit de NYSE en NASDAQ en betaal € 0,- commissie. Ook betaal je geen wisselkoerskosten, inactiviteitskosten of maandelijkse kosten. Dat maakt beleggen wel héél interessant.
Probeer het nu gratis & vrijblijvend met een Demo account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 45,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico. Er zijn andere kosten van toepassing.

Scalable Capital
Zelf beleggen
Met broker Scalable Capital kan je commissievrij beleggen in 7500 Aandelen en ETF. Onbelegde inleg levert je zelfs 2,3% spaarrente op! Een mooie combinatie van beleggen en sparen.
Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Easybroker
Easybroker maakt beleggen makkelijk en begrijpbaar voor iedereen. Met lage tarieven. Je betaalt geen beheerskosten!Open gratis een rekening en start met beleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Zelf indexbeleggen met Brand New Day
Brand New Day: Laat je geld groeien met de passieve beleggingsstrategie van Brand New Day. Werk aan jouw buffer voor later door te beleggen in aandelen- en obligatiefondsen met een wereldwijde spreiding. Kies je gewenste modelportefeuille en beleg zonder omkijken tegen zeer lage kosten.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en ook goedkoop beleggen in de DEGIRO kernselectie is mogelijk.
Start nu met voordelig beleggen! Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "Succesvol beleggen met opties"
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.

Vond je dit nuttig?

Plaats een reactie