Voorraad olie VS stijgt, aandeel olie naar beneden

groei voorraad olie, waarde aandeel daalt
Voorraad olie VS stijgt, waarde aandeel daalt

De voorraad ruwe olie in Amerika is vorige week opnieuw gestegen. Uit cijfers van de EIA bleek de voorraad ruwe olie gestegen is met 13,8 miljoen vaten ruwe olie naar nu 469,2 miljoen vaten. De benzinevoorraden namen eveneens verder toe. Met een plus van 7,5 miljoen vaten is die voorraad nu 246,8 miljoen vaten.

Voorraad olie stijgt: desastreuze gevolgen voor de prijs

Saoedi Arabie strijdt met Rusland en haalt meer olie uit de grond en de coronacrisis zijn de voornaamste redenen waarom de olieprijs op een zo laag niveau zit en waarom er sprake is van opnieuw een stijging van de voorraden olie. Rusland had Saoedi Arabie juist gevraagd minder olie uit de grond te winnen, maar besloot dus het tegendeel te doen; het levert Amerika een forse voorraad olie op. Een te forse voorraad met dus desastreuze gevolgen voor de waarde van een aandeel olie.

Voorraad stookolie en diesel daalt naar 1222 miljoen vaten

De voorraad stookolie en diesel daalde met 2,2 miljoen naar 122,2 miljoen vaten. Ook de capaciteitsbenutting van de raffinaderijen daalde logischerwijs fors en ging van 87,3 naar 82,3 procent. Juist nu kan het de moeite waard zijn om aandelen olie te kopen, nu de prijs op een zo laag niveau is. Check hier alvast de brokers als je plannen hebt om de beurs op te gaan:

Omschrijving


Freedom24 van Freedom Finance
Zelf beleggen en sparen
Wil je de vrijheid hebben om sparen te combineren met beleggen in de belangrijkste beurzen van Europa, Amerika en Azië? Met Freedom24 is het mogelijk om zowel aandelen te kopen en verkopen. Je kan je onbelegde saldo ook sparen met hoge spaarrente tot wel 6,41%! Er is geen minimum storting. Ontdek de vrijheid. Open nu gratis rekening!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Freestoxx
Zelf beleggen
Met broker Freestoxx kan je gratis beleggen in Amerikaanse Aandelen: kies aandelen uit de NYSE en NASDAQ en betaal € 0,- commissie. Ook betaal je geen wisselkoerskosten, inactiviteitskosten of maandelijkse kosten. Dat maakt beleggen wel héél interessant.
Probeer het nu gratis & vrijblijvend met een Demo account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 45,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico. Er zijn andere kosten van toepassing.

Scalable Capital
Zelf beleggen
Met broker Scalable Capital kan je commissievrij beleggen in 7500 Aandelen en ETF. Onbelegde inleg levert je zelfs 2,3% spaarrente op! Een mooie combinatie van beleggen en sparen.
Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Easybroker
Easybroker maakt beleggen makkelijk en begrijpbaar voor iedereen. Met lage tarieven. Je betaalt geen beheerskosten!Open gratis een rekening en start met beleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Zelf indexbeleggen met Brand New Day
Brand New Day: Laat je geld groeien met de passieve beleggingsstrategie van Brand New Day. Werk aan jouw buffer voor later door te beleggen in aandelen- en obligatiefondsen met een wereldwijde spreiding. Kies je gewenste modelportefeuille en beleg zonder omkijken tegen zeer lage kosten.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en ook goedkoop beleggen in de DEGIRO kernselectie is mogelijk.
Start nu met voordelig beleggen! Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "Succesvol beleggen met opties"
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.
Vond je dit nuttig?

Plaats een reactie