Waarde aandeel Amerikaanse olie ruim 5 procent gestegen

waarde aandeel olie gestegen
waarde aandeel olie gestegen

Waarde aandeel Amerikaanse olie ruim 5 procent gestegen, na twee dagen met een waardedaling was er eindelijk weer goed olienieuws. Bij een settlement van 24,74 dollar per vat West Texas Intermediate werd de prijs vandaag 1,19 dollar hoger en het aandeel 5,1 procent meer waard. En dat terwijl de prijs woensdag en donderdag nog flink onderuit was gegaan.

Waarde aandeel Amerikaanse olie gestegen, maatregelen werpen vruchten af

Over de hele week genomen is sprake van een stijging van 20 procent, en dat stemde tot tevredenheid, zeker gezien de zwakke fase midden in de week. De prijsstijging heeft zeker te maken met de beperkende maatregelen die de OPEC oplegde en dat ook Rusland minder olie produceert. Ook in Amerika wordt fors minder geproduceerd.

Vraag daalde met 22 miljoen vaten olie per dag

Berekend is dat momenteel 22 miljoen vaten olie per dag minder gevraagd worden, in vergelijking met een jaar eerder. Minder vraag, meer aanbod en problemen met de opslag zorgden ervoor dat de olieprijs kelderde en kelderde. In Amerika is ondertussen al sprake van verschillende shut-ins; bedrijven staken hun werkzaamheden omdat het simpelweg niet langer rendabel is. Het aantal boorplatforms in Amerika is ook afgenomen met in totaal 33. Daarmee zijner nu nog 292 actieve boorplaatsen, het laagte aantal in elf jaar tijd.

Ook beleggen, lees je hier alvast in over de brokers. Die zul je nodig hebben.

Omschrijving


Freedom24 van Freedom Finance
Zelf beleggen en sparen
Wil je de vrijheid hebben om sparen te combineren met beleggen in de belangrijkste beurzen van Europa, Amerika en Azië? Met Freedom24 is het mogelijk om zowel aandelen te kopen en verkopen. Je kan je onbelegde saldo ook sparen met hoge spaarrente tot wel 6,41%! Er is geen minimum storting. Ontdek de vrijheid. Open nu gratis rekening!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Freestoxx
Zelf beleggen
Met broker Freestoxx kan je gratis beleggen in Amerikaanse Aandelen: kies aandelen uit de NYSE en NASDAQ en betaal € 0,- commissie. Ook betaal je geen wisselkoerskosten, inactiviteitskosten of maandelijkse kosten. Dat maakt beleggen wel héél interessant.
Probeer het nu gratis & vrijblijvend met een Demo account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 45,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico. Er zijn andere kosten van toepassing.

Scalable Capital
Zelf beleggen
Met broker Scalable Capital kan je commissievrij beleggen in 7500 Aandelen en ETF. Onbelegde inleg levert je zelfs 2,3% spaarrente op! Een mooie combinatie van beleggen en sparen.
Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Easybroker
Easybroker maakt beleggen makkelijk en begrijpbaar voor iedereen. Met lage tarieven. Je betaalt geen beheerskosten!Open gratis een rekening en start met beleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Zelf indexbeleggen met Brand New Day
Brand New Day: Laat je geld groeien met de passieve beleggingsstrategie van Brand New Day. Werk aan jouw buffer voor later door te beleggen in aandelen- en obligatiefondsen met een wereldwijde spreiding. Kies je gewenste modelportefeuille en beleg zonder omkijken tegen zeer lage kosten.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en ook goedkoop beleggen in de DEGIRO kernselectie is mogelijk.
Start nu met voordelig beleggen! Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "Succesvol beleggen met opties"
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.
Vond je dit nuttig?

Plaats een reactie