Aandelen AEX koersen iets lager, consumentenvertrouwen daalt

weinig beweging op AEX
weinig beweging op AEX

De aandelen AEX koersen iets lager, het consumentenvertrouwen daalt echter gigantisch. Sterker nog; nooit eerder daalde deze waarde op een dergelijke snelle manier. Toch is nog niet het laagste punt van 2013 bereikt. De angst op een tweede besmettingsgolf lijkt de beleggers tot voorzichtigheid te dwingen en dus kabbelt het op het Damrak maar wat voort.

Aandelen AEX koersen iets lager, consumentenvertrouwen bijna naar nieuw dieptepunt

De angst regeert nog steeds. Zeker nu de teugels wat minder strak aangespannen zijn, lijken beleggers bang voor een tweede besmettingsgolf met alle mogelijke gevolgen van dien.  Het feit dat het consumentenvertrouwen bovendien gigantisch gedaald is, zegt wat dat betreft ook veel.  De laatste stand van het consumentenvertrouwen is nog niet bereikt, maar wel in zicht. Nooit eerder echter daalde dit cijfer zo snel.

Prosus doet goede zaken

Op de AEX deed Prosus vooralsnog prima zaken door op 3 procent winst te koersen. Ahold Delhaize plust ook, 2,1 procent terwijl ook Ayden iets minder dan 1 procent in het groen onderweg is. Shell en ArcelorMittal staan 2 procent in de min, het aandeel Unibail Rodamco Westfield staat zelfs 3,8 procent in het rood.  Voorlopig althans.

Plusje voor Basic Fit

Op de AMX was er winst voor Carbion, Pharmng en Basic Fit. De sportschoolketen plust vooralsnog op 1,2 procent. Ben je ook van plan te gaan beleggen? Check dan alvast de brokers, want die ben je simpelweg nodig als je aandelen wenst te kopen.

Omschrijving

Freestoxx
Zelf beleggen
Met broker Freestoxx kan je gratis beleggen in Amerikaanse Aandelen: kies aandelen uit de NYSE en NASDAQ en betaal € 0,- commissie. Ook betaal je geen wisselkoerskosten, inactiviteitskosten of maandelijkse kosten. Dat maakt beleggen wel héél interessant.
Probeer het nu gratis & vrijblijvend met een Demo account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Trade Republic
Zelf beleggen
Bouw vermogen door gratis periodiek te beleggen: beleg in aandelen, of ETF’s, en profiteer van groei op de lange termijn. Kies uit duizenden aandelen en ETF's. Begin met beleggen in fractionele aandelen vanaf € 1. Verdien 2% per jaar rente op je onbelegd saldo!
Ontdek de voordelen en open gratis een account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Scalable Capital
Zelf beleggen
Met broker Scalable Capital kan je commissievrij beleggen in 7500 Aandelen en ETF. Onbelegde inleg levert je zelfs 2,3% spaarrente op! Een mooie combinatie van beleggen en sparen.
Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "Succesvol beleggen met opties"
Lees meer, klik hier!

of direct starten

eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 45,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico. Er zijn andere kosten van toepassing.


Freedom24 van Freedom Finance
Zelf beleggen
Wil je de vrijheid hebben om sparen te combineren met beleggen? Met Freedom24 van Freedom Finance is het mogelijk om zowel aandelen te kopen en verkopen maar ook om te sparen met hoge spaarrente. Er is geen minimum storting. Ontdek de vrijheid. Open nu gratis rekening!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Easybroker
Easybroker maakt beleggen makkelijk en begrijpbaar voor iedereen. Met lage tarieven. Je betaalt geen beheerskosten!Open gratis een rekening en start met beleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

InDelta Indexbeleggen
InDelta maakt het mogelijk om op laagdrempelige manier automatisch te laten beleggen in indexfondsen. Hierdoor spreid je het risico. Er is geen minimum inleg!Open rekening en start met indexbeleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Zelf indexbeleggen met Brand New Day
Brand New Day: Laat je geld groeien met de passieve beleggingsstrategie van Brand New Day. Werk aan jouw buffer voor later door te beleggen in aandelen- en obligatiefondsen met een wereldwijde spreiding. Kies je gewenste modelportefeuille en beleg zonder omkijken tegen zeer lage kosten.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en ook gratis beleggen in de DEGIRO kernselectie is mogelijk.
Start nu met voordelig beleggen! Open gratis rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.
Vond je dit nuttig?

Plaats een reactie