Aandelen Air France KLM al snel 12 procent in de plus

Aandeel ABM Amro stijgt met 5 rocent
aandeel ABN Amro stijgt met 5 procent

Hoewel sprake was van een zeer lichte stijging, lijkt de AEX ook vandaag weer hoger te koersen, Dat geldt zeker  voor de aandelen Air France KLM; die stonden al heel snel 12 procent in de plus. De AEX zelf kwam in de ochtend niet verder dan een geringe winst van 0,1 procent.

Aandelen Air France KLM in de plus, ook ABN Amro doet vooralsnog prima zaken

Behalve de forse plus voor Air France KLM, viel ook de forse plus van Unibail-Rodamco Westfield op. Of eigenlijk niet. Het aandeel van de vastgoedgigant steeg de afgelopen drie maanden met liefst 60 procent. Vanochtend steeg het aandeel al snel weer 7,9 procent. Ook goed nieuws voor ABN Amro, dat de aandelen vanochtend al snel vijf procent zag stijgen. Daarmee lijkt ondertussen de ‘heropening van de economie’ een feit. Alleen de spanningen tussen China en Amerika lijken de koersen nog weer een terugval te kunnen bezorgen. Voor het overige lijkt de weg omhoog daadwerkelijk ingeslagen, mits  de wereld gevrijwaard blijft van een nieuwe golf van het coronavirus. Niemand die daar aan wil denken, helemaal uitgesloten is het niet.

Prima ochtend voor verlichtingsreus Signify

Alle ogen zijn vanaf vanmiddag dan ook gericht op Amerika, waar Wall Street vanwege Memorial Day gisteren gesloten bleef. Kijken we naar de AMX waar Air France KLM dus 12 procent steeg, daar was ook positief nieuws van verlichtingsreus Signify Die aandelen stegen vanochtend al snel met meer dan 5 procent. WDP daarentegen, leed verlies. Al was dat met 1,3 procent nog enigszins te overzien.

Ook in de aandelen? Check hier alvast de beschikbare brokers:

Omschrijving


Freedom24 van Freedom Finance
Zelf beleggen en sparen
Wil je de vrijheid hebben om sparen te combineren met beleggen in de belangrijkste beurzen van Europa, Amerika en Azië? Met Freedom24 is het mogelijk om zowel aandelen te kopen en verkopen. Je kan je onbelegde saldo ook sparen met hoge spaarrente tot wel 5,9%! Er is geen minimum storting.
Actie! Stort € 5000,- en ontvang 3 gratis aandelen met een waarde tot $ 800,-. Gebruik de promocode WELCOME5 Open nu gratis rekening!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Freestoxx
Zelf beleggen
Met broker Freestoxx kan je gratis beleggen in Amerikaanse Aandelen: kies aandelen uit de NYSE en NASDAQ en betaal € 0,- commissie. Ook betaal je geen wisselkoerskosten, inactiviteitskosten of maandelijkse kosten. Dat maakt beleggen wel héél interessant.
Probeer het nu gratis & vrijblijvend met een Demo account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

WH Selfinvest
Zelf beleggen
Toegang tot 150 beurzen in 33 landen: kies voor zelf beleggen in aandelen, opties of ETF voor de laagst mogelijke commissie. Met uitmuntende klantenservice en gratis toegang tot signalen en kennis over beleggen.
Probeer het nu gratis & vrijblijvend met een Demo account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 45,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico. Er zijn andere kosten van toepassing.

Scalable Capital
Zelf beleggen
Met broker Scalable Capital kan je commissievrij beleggen in 7500 Aandelen en ETF. Onbelegde inleg levert je zelfs 2,3% spaarrente op! Een mooie combinatie van beleggen en sparen.
Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Easybroker
Easybroker maakt beleggen makkelijk en begrijpbaar voor iedereen. Met lage tarieven. Je betaalt geen beheerskosten!Open gratis een rekening en start met beleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Zelf indexbeleggen met Brand New Day
Brand New Day: Laat je geld groeien met de passieve beleggingsstrategie van Brand New Day. Werk aan jouw buffer voor later door te beleggen in aandelen- en obligatiefondsen met een wereldwijde spreiding. Kies je gewenste modelportefeuille en beleg zonder omkijken tegen zeer lage kosten.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en ook goedkoop beleggen in de DEGIRO kernselectie is mogelijk.
Start nu met voordelig beleggen! Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.
Vond je dit nuttig?

Plaats een reactie