WeTransfer blaast beursgang voorlopig af

Ken je dat verhaal van We Transfer dat naar de beurs zou gaan? Precies een dag voor de officiële beursgang op de beurs in Amsterdam liet moederbedrijf WeRock weten dat er voorlopig van een beursgang geen sprake is. Of die beursgang er later alsnog komt, is vooralsnog onduidelijk. Een ding is zeker; WeTransfer blaast beursgang voorlopig af.

WeTransfer blaast beursgang voorlopig af vanwege een onrustige markt

WeTransfer blaast beursgang voorlopig af vanwege de onrust die er heerst op de markt. Een ietwat vage uitleg van WeRock, zeker omdat die onrust er ook bij de plannen voor de beursgang al was. Ook de timing komt wat dat betreft wat vreemd over; precies 24 uur voor de beursgang een feit zou zijn. Bovendien, zo liet WeRock weten, was er wel degelijk veel belangstelling voor de aandelen WeTransfer. Op zich is dat niet zo verwonderlijk, want wereldwijd maken nu al 87 miljoen mensen wereldwijd gebruik van de diensten van WeTransfer.

Eerde schortte Coolblue een beursgang al op

Aan de andere kant is de stap van WeTransfer ook weer niet zo bijzonder. Eerder al besloot Coolblue de beursgang op te schorten vanwege de onrustige markt. Aan de andere kant liet Ahold niet al te lang geleden weten dat het dochter Bol.com wel naar de beurs stuurt, iets dat in de tweede helft van dit jaar zijn beslag gaat krijgen. Kennelijk is Ahold minder bang voor de onrustige markt.

Vergelijk hier de verschillende brokers

Mocht je aandelen Bol.com willen kopen straks, dan doe je altijd een beroep op een broker, een makelaar in aandelen. Omdat de brokers er nogal eens verschillende tarieven en voorwaarden op nahouden, is het verstandig om eerst altijd de brokers goed met elkaar te vergelijken. Op die manier kiesje altijd voor die broker die het best bij jouw wensen en eisen past.

Omschrijving

Freestoxx
Zelf beleggen
Met broker Freestoxx kan je gratis beleggen in Amerikaanse Aandelen: kies aandelen uit de NYSE en NASDAQ en betaal € 0,- commissie. Ook betaal je geen wisselkoerskosten, inactiviteitskosten of maandelijkse kosten. Dat maakt beleggen wel héél interessant.
Probeer het nu gratis & vrijblijvend met een Demo account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Freedom24 van Freedom Finance
Zelf beleggen
Unieke actie: Nu tot 20 aandelen cadeau!
Wil je de vrijheid hebben om sparen te combineren met beleggen in de belangrijkste beurzen van Europa, Amerika en Azië? Met Freedom24 van Freedom Finance is het mogelijk om zowel aandelen te kopen en verkopen maar ook om te sparen met hoge spaarrente. Er is geen minimum storting. Ontdek de vrijheid. Open nu gratis rekening!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 45,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico. Er zijn andere kosten van toepassing.

Scalable Capital
Zelf beleggen
Met broker Scalable Capital kan je commissievrij beleggen in 7500 Aandelen en ETF. Onbelegde inleg levert je zelfs 2,3% spaarrente op! Een mooie combinatie van beleggen en sparen.
Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Easybroker
Easybroker maakt beleggen makkelijk en begrijpbaar voor iedereen. Met lage tarieven. Je betaalt geen beheerskosten!Open gratis een rekening en start met beleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Zelf indexbeleggen met Brand New Day
Brand New Day: Laat je geld groeien met de passieve beleggingsstrategie van Brand New Day. Werk aan jouw buffer voor later door te beleggen in aandelen- en obligatiefondsen met een wereldwijde spreiding. Kies je gewenste modelportefeuille en beleg zonder omkijken tegen zeer lage kosten.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en ook goedkoop beleggen in de DEGIRO kernselectie is mogelijk.
Start nu met voordelig beleggen! Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "Succesvol beleggen met opties"
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.

 

Vond je dit nuttig?

Plaats een reactie