Op zoek naar een beleggingsstrategie op maat? Ontdek jouw strategie bij Openbank

Advertentie
Zoek je een beleggingsplan voor de middellange of lange termijn? Dan is de geautomatiseerde beleggingsdienst Robo-Advisor misschien wel iets voor jou. Ontdek nu deze eenvoudige manier van fondsbeleggen. Je kunt rekenen op een van de nieuwste technologieën, een revolutie op de financiële markt. 

De combinatie van mens en technologie verovert de beleggingswereld

Met de geautomatiseerde beleggingsdienst Robo-Advisor worden de beslissingen over de samenstelling van en verrichtingen in je portefeuille genomen door het Openbank-beleggingscomité, dat bestaat uit professionals. De aanpassingen aan je portefeuille worden bovendien geautomatiseerd, waardoor we sneller werken en kosten besparen.

Hoe werkt de dienst?

  • Beantwoord een paar korte vragen en je komt erachter wat voor soort belegger je bent. Daarna biedt Openbank je de beleggingsstrategieën aan die het best bij je passen.
  • Kies de strategie waarbij je je het prettigst voelt en begin met beleggen. Dit kan al vanaf € 500.
  • Met Robo-Advisor heb je een portefeuille van geïndexeerde beleggingsfondsen, die actief beheerd worden door de beste beleggingskantoren. Bovendien krijgen ESG-fondsen prioriteit. 1
  • Het beleggingscomité beheert je portefeuille. De aanpassingen worden geautomatiseerd en zijn steeds gebaseerd op de gekozen strategie en de ontwikkeling van de markt. Je kunt de status van je belegging in realtime opvolgen via de website en app van Openbank.
  • Zo eenvoudig is het! Er staat ook een team van specialisten voor je klaar. En je kunt de dienst opzeggen wanneer je maar wilt.

Dit is het moment om het uit te proberen

Nu kun je € 500 extra krijgen om te beleggen2, als je je uiterlijk op 28 februari 2022 aanmeldt voor de actie!

Bekijk alle informatie en bouw aan je toekomst met de geautomatiseerde beleggingsdienst Robo-Advisor!

Elke belegging brengt risico’s met zich mee, waaronder het niet behalen van rendement en/of het verlies van het belegde bedrag.

1 Op openbank.nl vind je meer informatie over hoe Open Bank, S.A. bij de beleggingsstrategieën voor de Robo-Advisor rekening houdt met ESG-criteria. 

2 Actie geldig voor het verkrijgen van 2% extra op alles wat je tussen 03-12-21 en 28-02-22 belegt (minimaal € 500). Maximale vergoeding: € 500. Actie exclusief voor wie voor de eerste keer een contract afsluit voor de Robo-Advisor.

Het volledige belegde bedrag moet ten minste tot aan het einde van de actieperiode aangehouden worden, d.w.z. tot en met 28 februari 2022. Bovendien moet je na het aflopen van deze periode je minimaal 50% (en minstens € 500) van het belegde bedrag gedurende 12 maanden of langer op de discretionaire beheerrekening laten staan.

Bekijk de voorwaarden en minimale contractduur hier.

5/5 - (16 stemmen)
Kasper, Aandelen en Beleggen expert
Laatste berichten van Kasper, Aandelen en Beleggen expert (alles zien)

Plaats een reactie