WeTransfer wil met beursgang verder groeien

WeTransfer wil met beursgang verder groeien. Het is de bedeling dat de Nederlandse onderneming ergens dit jaar de beursgang gaat maken. De aandelen zullen verhandeld worden op de beurs in Amsterdam. Met de opbrengst van de gang naar de beurs wil het bedrijf verder groeien en wil het eventueel bedrijven overnemen.

WeTransfer wil met beursgang verder groeien en bedrijven overnemen

WeTransfer is een bedrijf dat het versturen van (zware) bestanden gemakkelijk maakt. Je kunt daarbij kiezen voor een gratis variant met reclame, je kunt daarnaast ook kiezen voor een abonnement. WeTransfer kan ondertussen rekenen op 87 miljoen gebruikers wereldwijd en heeft 387.ooo abonnees. Tot 2020 zag WeTransfer de omzet gemiddeld met 30 procent stijgen. Vorig jaar profiteerde de onderneming nog eens extra van de pandemie  toen structureel meer mensen besloten thuis te gaan werken.  De omzet van WeTransfer is ondertussen door de grens van honderd miljoen euro. Ook het eerste deel van 2021 – de eerste negen maanden- leverden een bedrijfswinstmarge op van 30 procent.

Een deel van de aandelen zal onderhands geplaatst worden

Om de beursgang mogelijk te maken zullen huidige investeerder en enkele vroege medewerkers van de onderneming hun aandelen gaan verkopen. Deze aandelen zullen onderhands geplaatst worden. WeTransfer wil de dienstverlening verder uitbreiden en daar is het geld voor de bersgang dan ook voor bedoeld.

Meer dan alleen het gemakkelijk versturen van bestanden

WeTransfer is opgericht in 2009. Behalve het snel en gemakkelijk kunnen versturen van bestanden, biedt WeTransfer ook een aantal andere diensten aan. Zo biedt het een service die online aantekeningen maken erg gemakkelijk maakt en biedt het eveneens manieren om presentaties te maken. WeTransfer richt zich bij alles wat het doet specifiek op de creatieve sector.

Vergelijk hier de brokers

Wil je straks aandelen WeTransfer kopen? Check dan eerst de brokers. Deze aanbieders van aandelen willen namelijk nogal eens wat verschillende tarieven en voorwaarden hanteren. Goed dus om te vergelijken en zo de voor jou beste aanbieder te selecteren.

Omschrijving

Freestoxx
Zelf beleggen
Met broker Freestoxx kan je gratis beleggen in Amerikaanse Aandelen: kies aandelen uit de NYSE en NASDAQ en betaal € 0,- commissie. Ook betaal je geen wisselkoerskosten, inactiviteitskosten of maandelijkse kosten. Dat maakt beleggen wel héél interessant.
Probeer het nu gratis & vrijblijvend met een Demo account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Trade Republic
Zelf beleggen
Bouw vermogen door gratis periodiek te beleggen: beleg in aandelen, of ETF’s, en profiteer van groei op de lange termijn. Kies uit duizenden aandelen en ETF's. Begin met beleggen in fractionele aandelen vanaf € 1. Verdien 2% per jaar rente op je onbelegd saldo!
Ontdek de voordelen en open gratis een account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Scalable Capital
Zelf beleggen
Met broker Scalable Capital kan je commissievrij beleggen in 7500 Aandelen en ETF. Onbelegde inleg levert je zelfs 2,3% spaarrente op! Een mooie combinatie van beleggen en sparen.
Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "Succesvol beleggen met opties"
Lees meer, klik hier!

of direct starten

eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 45,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico. Er zijn andere kosten van toepassing.


Freedom24 van Freedom Finance
Zelf beleggen
Wil je de vrijheid hebben om sparen te combineren met beleggen? Met Freedom24 van Freedom Finance is het mogelijk om zowel aandelen te kopen en verkopen maar ook om te sparen met hoge spaarrente. Er is geen minimum storting. Ontdek de vrijheid. Open nu gratis rekening!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Easybroker
Easybroker maakt beleggen makkelijk en begrijpbaar voor iedereen. Met lage tarieven. Je betaalt geen beheerskosten!Open gratis een rekening en start met beleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

InDelta Indexbeleggen
InDelta maakt het mogelijk om op laagdrempelige manier automatisch te laten beleggen in indexfondsen. Hierdoor spreid je het risico. Er is geen minimum inleg!Open rekening en start met indexbeleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Zelf indexbeleggen met Brand New Day
Brand New Day: Laat je geld groeien met de passieve beleggingsstrategie van Brand New Day. Werk aan jouw buffer voor later door te beleggen in aandelen- en obligatiefondsen met een wereldwijde spreiding. Kies je gewenste modelportefeuille en beleg zonder omkijken tegen zeer lage kosten.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en ook gratis beleggen in de DEGIRO kernselectie is mogelijk.
Start nu met voordelig beleggen! Open gratis rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.

 

 

 

 

Vond je dit nuttig?

Plaats een reactie