3 Overtuigende Voordelen van CFD aandelen

Het handelen in aandelen is spannend en fascinerend. De spanning komt voort uit de winst (of verlies) dat je kunt maken op je investering. Het fascinerende komt voort uit de turbulente wereld die aandelen met zich mee brengt. Handelen in CFD aandelen is relatief nieuw op dit gebied en bij veel mensen nog onbekend. CFD aandelen brengt dezelfde spanning met zich mee, maar tegen aantrekkelijkere condities.

De voordelen van CFD aandelen

Wanneer je gaat handelen met CFD aandelen (CFD staat voor Contract For Difference), lift je mee op ontwikkelingen op de beurs zonder zelf aandelen te kopen. Met CFD aandelen sluit je een contract af over het koersverloop van de aandelen en/of basisproducten zoals goud en aardolie. Het contract met betrekking tot de CFD aandelen sluit je met een broker. De belangrijkste 3 voordelen van CFD aandelen op een rij:

Voordeel 1: Bij handelen met CFD aandelen is geen grote investering nodig

Gemiddeld ligt het bedrag waarover je risico loopt op 10% van het aandelenbedrag. Je wordt geen fysiek eigenaar van de aandelen, maar profiteert mee met de ontwikkelingen van het aandeel waarover je een contract sluit. Bij brokers zoals Plus500 is het al mogelijk om te handelen in CFD aandelen met € 100,-.

Voordeel 2: Het handelen in CFD aandelen brengt lagere kosten met zich mee

Met CFD aandelen kun je relatief snel resultaten boeken. Ze zijn minder geschikt voor de langere termijn. Door de lagere inleg, kun je met relatief kleine bedragen grotere rendementen behalen in korte termijn. Daarnaast rekenen brokers zoals Plus500 geen transactiekosten. Het is goedkoper om te handelen in CFD aandelen.

Voordeel 3: Met CFD aandelen kan je ook verdienen bij koersdaling

Wanneer je in aandelen handelt kan je alleen winst maken alls de koers van het aandeel stijgt. Met CFD aandelen kan je ook winst maken als je inspeelt op een daling van de onderliggende waarde. Dat is een groot voordeel; de prijzen op de markt gaan immers niet altijd omhoog.

Conclusie over CFD aandelen

De voordelen van CFD aandelen, zoals die hierboven zijn benoemd, maken deze aandelen goed geschikt voor particuliere investeerders. Vanuit huis kun je 24 uur per dag handelen in CFD aandelen en de ontwikkelingen op de voet volgen. Het is wel belangrijk om te benoemen dat ook het investeren of handelen in CFD aandelen niet zonder risico is. Het is daarom belangrijk om eerst informatie op te doen en je goed te laten informeren.

Meer informatie over beleggen? Bekijk hieronder brokers om te handelen in (CFD) aandelen:

Omschrijving


Freedom24 van Freedom Finance
Zelf beleggen en sparen
Wil je de vrijheid hebben om sparen te combineren met beleggen in de belangrijkste beurzen van Europa, Amerika en Azië? Met Freedom24 is het mogelijk om zowel aandelen te kopen en verkopen. Je kan je onbelegde saldo ook sparen met hoge spaarrente tot wel 6,41%! Er is geen minimum storting. Ontdek de vrijheid. Open nu gratis rekening!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Freestoxx
Zelf beleggen
Met broker Freestoxx kan je gratis beleggen in Amerikaanse Aandelen: kies aandelen uit de NYSE en NASDAQ en betaal € 0,- commissie. Ook betaal je geen wisselkoerskosten, inactiviteitskosten of maandelijkse kosten. Dat maakt beleggen wel héél interessant.
Probeer het nu gratis & vrijblijvend met een Demo account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 45,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico. Er zijn andere kosten van toepassing.

Scalable Capital
Zelf beleggen
Met broker Scalable Capital kan je commissievrij beleggen in 7500 Aandelen en ETF. Onbelegde inleg levert je zelfs 2,3% spaarrente op! Een mooie combinatie van beleggen en sparen.
Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Easybroker
Easybroker maakt beleggen makkelijk en begrijpbaar voor iedereen. Met lage tarieven. Je betaalt geen beheerskosten!Open gratis een rekening en start met beleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Zelf indexbeleggen met Brand New Day
Brand New Day: Laat je geld groeien met de passieve beleggingsstrategie van Brand New Day. Werk aan jouw buffer voor later door te beleggen in aandelen- en obligatiefondsen met een wereldwijde spreiding. Kies je gewenste modelportefeuille en beleg zonder omkijken tegen zeer lage kosten.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en ook goedkoop beleggen in de DEGIRO kernselectie is mogelijk.
Start nu met voordelig beleggen! Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "Succesvol beleggen met opties"
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.

 

Vond je dit nuttig?
Kasper, Aandelen en Beleggen expert
Laatste berichten van Kasper, Aandelen en Beleggen expert (alles zien)

Plaats een reactie