Aandeel Air France KLM daalt opnieuw, overheidsgeld lijkt in lucht op te gaan

klein verlies voor Pji;ips
klein verlies voor Phiips

Aandeel Air France KLM daalt opnieuw, overheidsgeld lijkt in lucht op te gaan. Het moge duidelijk zijn, in dit tempo- -het aandeel verloor vandaag op de AEX opnieuw 2,5 procent- gaat de miljarden steun van de overheid letterlijk in lucht op. En dat kan uiteraard niet de bedoeling zijn, Air France KLM viel met het verlies uit de toon. De AEX sloot in de plus af: 2,1 procent op 516,26 punten.

Aandeel Air France KLM daalt opnieuw; nipt verlies voor Philips

DSM bijvoorbeeld, zag de aandelen met 3,1 procent stijgen, ArcelorMittal won zelfs 6,8 procent. Ondanks de winst trok DSM wel de outlook 2020 in. Wel zal dividend uitgekeerd worden. Er was ook winst voor Ahold Delhaize dat de waarde van het aandeel met 3,2 procent zal stijgen. Philips verloor iets (0,4 procent), ING daarentegen steeg: 5,2 procent.

BAM verliest, ook klein verlies Basic Fit

Op De AMX verloor BAM 2,8 procent en er was dus ook verlies voor Air France KLM. Ook Basic Fit verloor iets; 0,8 procent. Van Lanschot Kempen won met 0,6 procent, Vastned won royaal: 4,3 procent. Voor het overige werd de beursdag vooral benut met het doornemen van de verschillende kwartaalcijfers die doorsijpelden en was en is er grote zorg rondom Air France KLM.

Als je zelf ook wilt beleggen, dan ben je aangewezen op brokers. Hier vind je ze en kun je ze met elkaar vergelijken.

Omschrijving


Freedom24 van Freedom Finance
Zelf beleggen en sparen
Wil je de vrijheid hebben om sparen te combineren met beleggen in de belangrijkste beurzen van Europa, Amerika en Azië? Met Freedom24 is het mogelijk om zowel aandelen te kopen en verkopen. Je kan je onbelegde saldo ook sparen met hoge spaarrente tot wel 6,41%! Er is geen minimum storting. Ontdek de vrijheid. Open nu gratis rekening!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Freestoxx
Zelf beleggen
Met broker Freestoxx kan je gratis beleggen in Amerikaanse Aandelen: kies aandelen uit de NYSE en NASDAQ en betaal € 0,- commissie. Ook betaal je geen wisselkoerskosten, inactiviteitskosten of maandelijkse kosten. Dat maakt beleggen wel héél interessant.
Probeer het nu gratis & vrijblijvend met een Demo account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 45,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico. Er zijn andere kosten van toepassing.

Scalable Capital
Zelf beleggen
Met broker Scalable Capital kan je commissievrij beleggen in 7500 Aandelen en ETF. Onbelegde inleg levert je zelfs 2,3% spaarrente op! Een mooie combinatie van beleggen en sparen.
Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Easybroker
Easybroker maakt beleggen makkelijk en begrijpbaar voor iedereen. Met lage tarieven. Je betaalt geen beheerskosten!Open gratis een rekening en start met beleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Zelf indexbeleggen met Brand New Day
Brand New Day: Laat je geld groeien met de passieve beleggingsstrategie van Brand New Day. Werk aan jouw buffer voor later door te beleggen in aandelen- en obligatiefondsen met een wereldwijde spreiding. Kies je gewenste modelportefeuille en beleg zonder omkijken tegen zeer lage kosten.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en ook goedkoop beleggen in de DEGIRO kernselectie is mogelijk.
Start nu met voordelig beleggen! Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "Succesvol beleggen met opties"
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.
Vond je dit nuttig?

Plaats een reactie