Aandeel Shell minder waard, duizenden mensen op straat

Shell schrapt duizenden banen
Shell schrapt duizenden banen

Het aandeel Shell verloor vandaag opnieuw 1,3 procent aan waarde.  Dat was echter niet het belangrijkste nieuws van Shell vandaag. De oliegigant liet namelijk weten dat er tussen de zeven- en negenduizend banen zullen verdwijnen. Dit zal al voor het einde van 2022 een feit zijn. Op die manier denkt en hoopt Shell jaarlijks rond de 2 miljard euro te kunnen besparen. En volgens insiders  is dit nog slechts het begin van de reorganisatie bij Shell.

Aandeel Shell verliest waarde, schrappen banen moet 2 miljard opleveren

Het was het gesprek van de dag op de AEX dat vandaag 0,2 procent verloor. Nog meer dan de waardestijging van 38 procent van het aandeel DSM. Die stijging had te maken met de verkoop van de divisie Resins & Financial Materials. Het leverde 1,6 miljard euro op. Het koersdoel van het aandeel DSM is meteen verhoogd.

Reorganisatie BAM: aandeel wint 3 procent aan waarde

Unibail-Rodamco Westfield zag het aandeel vandaag 5,5 procent meer waard worden. Veel waarde moet daar echter niet aan gehecht worden, zo laag staat het aandeel immers al.  ArcelorMittal won iets minder dan een procent. In de AMX won het aandeel BAM 3 procent. Dat had te maken met de reorganisatie die het bedrijf aankondigde. Met de reorganisatie moet op jaarbasis ongeveer 100 miljoen euro bespaard worden.

Mocht je ook in de aandelen willen en willen beleggen, dan ben je afhankelijk van brokers. Check ze hier.

Omschrijving


Freedom24 van Freedom Finance
Zelf beleggen en sparen
Wil je de vrijheid hebben om sparen te combineren met beleggen in de belangrijkste beurzen van Europa, Amerika en Azië? Met Freedom24 is het mogelijk om zowel aandelen te kopen en verkopen. Je kan je onbelegde saldo ook sparen met hoge spaarrente tot wel 6,41%! Er is geen minimum storting. Ontdek de vrijheid. Open nu gratis rekening!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Freestoxx
Zelf beleggen
Met broker Freestoxx kan je gratis beleggen in Amerikaanse Aandelen: kies aandelen uit de NYSE en NASDAQ en betaal € 0,- commissie. Ook betaal je geen wisselkoerskosten, inactiviteitskosten of maandelijkse kosten. Dat maakt beleggen wel héél interessant.
Probeer het nu gratis & vrijblijvend met een Demo account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 45,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico. Er zijn andere kosten van toepassing.

Scalable Capital
Zelf beleggen
Met broker Scalable Capital kan je commissievrij beleggen in 7500 Aandelen en ETF. Onbelegde inleg levert je zelfs 2,3% spaarrente op! Een mooie combinatie van beleggen en sparen.
Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Easybroker
Easybroker maakt beleggen makkelijk en begrijpbaar voor iedereen. Met lage tarieven. Je betaalt geen beheerskosten!Open gratis een rekening en start met beleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Zelf indexbeleggen met Brand New Day
Brand New Day: Laat je geld groeien met de passieve beleggingsstrategie van Brand New Day. Werk aan jouw buffer voor later door te beleggen in aandelen- en obligatiefondsen met een wereldwijde spreiding. Kies je gewenste modelportefeuille en beleg zonder omkijken tegen zeer lage kosten.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en ook goedkoop beleggen in de DEGIRO kernselectie is mogelijk.
Start nu met voordelig beleggen! Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "Succesvol beleggen met opties"
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.
Vond je dit nuttig?

Plaats een reactie