Aandelen AEX en op andere Europese beurzen nog lang niet stabiel

DE debuteerde met JDE Peet's
Debuut JDE Peet’s op de beurs

Aandelen AEX en Europese beurzen nog lang niet stabiel. Dat was helaas de conclusie vanmiddag bij het sluiten van de markt. De AEX verloor vrijdag 1,1 procent en ook de AMX en de ACcX sloten af met verlies: beide met 1,7 procent. Na dagenlang van enorme waardestijgingen was er nu voor de tweede dag op rij fiks verlies voor Unibail-Rodamco Westfield. De vastgoedgigant moest nu 6,5 procent inleveren.

Aandelen AEX en op andere Europese beurzen nog lang niet stabiel; tweede dag op rij verlies Unibail-Rodamco Westfield

De spanningen tussen China en Amerika hebben de beurs nog steeds voor een deel in de greep en met angst en beven wordt gewacht op een persconferentie van Donald Trump, die door  harde uitspraken de zaak nog meer op scherp kan zetten. De beleggers en de fondsen houden hun hart vast.  De stabiliteit is na  dagenlang prima koersen nog steeds ver te zoeken.  Gebleken is overigens dat in ons land de detailhandel in april 15 procent minder heeft omgezet. De afzetprijzen van de economie daalden met 8,2 procent gerekend op jaarbasis.

Consumentenprijzen stijgen met 0,1 procent

De consumentenprijzen in Europa stegen in mei 0,1 procent. De inflatie dicht onder de 2 procent is daardoor nog mijlenver weg want dat is de doelstelling van de ECB. Vandaag debuteerde Douwe Egberts met JDE Peet’s  op de beurs. De waarde van het aandeel steeg met 13,8 procent en het aandeel ligt nu op een waarde van 35,84 euro.

Ook Shell en AEGON eindigen in de min

Ook Shell sloot de week matig af met een daling van 4,8 procent, AEGON eindigde 4,6 procent in het rood. Basic Fit daalde verrassend genoeg ook weer, met 22 procent om precies te zijn. Flow Traders daarentegen, gaat prima het weekend in met een plus van 3,1 procent.

Ook de beurs op? Dan kun je nu al de brokers met elkaar vergelijken:

Omschrijving


Freedom24 van Freedom Finance
Zelf beleggen en sparen
Wil je de vrijheid hebben om sparen te combineren met beleggen in de belangrijkste beurzen van Europa, Amerika en Azië? Met Freedom24 is het mogelijk om zowel aandelen te kopen en verkopen. Je kan je onbelegde saldo ook sparen met hoge spaarrente tot wel 5,9%! Er is geen minimum storting.
Actie! Stort € 5000,- en ontvang 3 gratis aandelen met een waarde tot $ 800,-. Gebruik de promocode WELCOME5 Open nu gratis rekening!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Freestoxx
Zelf beleggen
Met broker Freestoxx kan je gratis beleggen in Amerikaanse Aandelen: kies aandelen uit de NYSE en NASDAQ en betaal € 0,- commissie. Ook betaal je geen wisselkoerskosten, inactiviteitskosten of maandelijkse kosten. Dat maakt beleggen wel héél interessant.
Probeer het nu gratis & vrijblijvend met een Demo account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

WH Selfinvest
Zelf beleggen
Toegang tot 150 beurzen in 33 landen: kies voor zelf beleggen in aandelen, opties of ETF voor de laagst mogelijke commissie. Met uitmuntende klantenservice en gratis toegang tot signalen en kennis over beleggen.
Probeer het nu gratis & vrijblijvend met een Demo account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 45,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico. Er zijn andere kosten van toepassing.

Scalable Capital
Zelf beleggen
Met broker Scalable Capital kan je commissievrij beleggen in 7500 Aandelen en ETF. Onbelegde inleg levert je zelfs 2,3% spaarrente op! Een mooie combinatie van beleggen en sparen.
Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Easybroker
Easybroker maakt beleggen makkelijk en begrijpbaar voor iedereen. Met lage tarieven. Je betaalt geen beheerskosten!Open gratis een rekening en start met beleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Zelf indexbeleggen met Brand New Day
Brand New Day: Laat je geld groeien met de passieve beleggingsstrategie van Brand New Day. Werk aan jouw buffer voor later door te beleggen in aandelen- en obligatiefondsen met een wereldwijde spreiding. Kies je gewenste modelportefeuille en beleg zonder omkijken tegen zeer lage kosten.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en ook goedkoop beleggen in de DEGIRO kernselectie is mogelijk.
Start nu met voordelig beleggen! Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.
Vond je dit nuttig?

Plaats een reactie