Aandelen Altice worden nog veel meer geld waard

goed nieuws over Altice
goed nieuws over Altice

De aandelen Altice, die verhandeld worden op de AEX,  worden nog veel meer geld waard. Dat was de boodschap die de analisten van Goldman Sachs voor  de buitenwereld had vandaag  De verwachting is dan ook dat 2020 het jaar van Altice wordt en dat de omzetcijfers enorm gaan groeien in de tweede helft van dit jaar,

Aandelen Altice worden nog meer waard; twijfels zijn weggenomen

Voor de goede orde Altice is een Franse kabelaar die genoteerd staat op de AEX in Amsterdam.  Nog dit jaar zak Altice  dat punt bereiken dat de vrije kasstroom boven nul stijgt. Ook dit za de koers van de aandelen van Altice goed doen. Waren er in het eerste kwartaal van dit jaar nog wat twijfels over die vrije kasstroom en de doelen op de middellange termijn die twijfels zullen straks weggenomen worden. Goldman Sachs liet weten dat voor het tweede kwartaal betere cijfers overlegd kunnen worden, ook die over de vrije kasstroom gaan. Het positivisme wordt ook gevoed dor de outlook van Altice, die ligt voor de middellange termijn hoger zijn dan de uitgesproken consensus.

Advies blijft Kopen

Goldman Sachs hield het Kopen advies staande maar verhoogde we het koersdoel naar 5,10 euro. De waarde van de aandelen steeg vandaag op de AEX ook meteen, met 4,4 procent om precies te zijn. Als je ook in aandelen wlt, krijg je te maken met brokers. Check ze hier:

Omschrijving


Freedom24 van Freedom Finance
Zelf beleggen en sparen
Wil je de vrijheid hebben om sparen te combineren met beleggen in de belangrijkste beurzen van Europa, Amerika en Azië? Met Freedom24 is het mogelijk om zowel aandelen te kopen en verkopen. Je kan je onbelegde saldo ook sparen met hoge spaarrente tot wel 6,41%! Er is geen minimum storting. Ontdek de vrijheid. Open nu gratis rekening!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Freestoxx
Zelf beleggen
Met broker Freestoxx kan je gratis beleggen in Amerikaanse Aandelen: kies aandelen uit de NYSE en NASDAQ en betaal € 0,- commissie. Ook betaal je geen wisselkoerskosten, inactiviteitskosten of maandelijkse kosten. Dat maakt beleggen wel héél interessant.
Probeer het nu gratis & vrijblijvend met een Demo account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 45,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico. Er zijn andere kosten van toepassing.

Scalable Capital
Zelf beleggen
Met broker Scalable Capital kan je commissievrij beleggen in 7500 Aandelen en ETF. Onbelegde inleg levert je zelfs 2,3% spaarrente op! Een mooie combinatie van beleggen en sparen.
Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Easybroker
Easybroker maakt beleggen makkelijk en begrijpbaar voor iedereen. Met lage tarieven. Je betaalt geen beheerskosten!Open gratis een rekening en start met beleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Zelf indexbeleggen met Brand New Day
Brand New Day: Laat je geld groeien met de passieve beleggingsstrategie van Brand New Day. Werk aan jouw buffer voor later door te beleggen in aandelen- en obligatiefondsen met een wereldwijde spreiding. Kies je gewenste modelportefeuille en beleg zonder omkijken tegen zeer lage kosten.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en ook goedkoop beleggen in de DEGIRO kernselectie is mogelijk.
Start nu met voordelig beleggen! Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "Succesvol beleggen met opties"
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.
Vond je dit nuttig?

Plaats een reactie