Corona zit aandelen AEX opnieuw in de weg

flinke tik voor Prosus
flinke tik voor Prosus

Corona zit aandelen AEX opnieuw in de weg, zo bleek vandaag tien de AEX opnieuw met verlies sloot. En redelijk fors ook: 1,4 procent. De AEX kwam daardoor uit op 572,9 punten.  Behalve corona is ook de spanning die er opnieuw is tussen China en Amerika debet aan de rode koers in Amsterdam.

 

Corona zit aandelen AEX opnieuw in de weg, Ook Amerika en China liggen dwars

Het aantal coronabesmettingen neemt behoorlijk toe en da zorgt voor onrust op de beurs. Het nodigt bovendien niet uit tot het nemen van risico’s. Bovendien helpen de spanningen tussen China en Amerika de AEX niet echt. Nu is een zogenaamde schending van eigendomsrecht punt van discussie en was het eens niet de olie. Het maakte de AEX somber aan het einde van de dag toen met een verlies van 1,4 procent werd afgelsoten.

ASML positieve uitzondering

Positieve punten? Jazeker, die waren er.  ASML en ASMI bijvoorbeeld sloten groen af met respectievelijk 0,4 en 2,7 procent. Ook DSM kon nog enigszins lachen. Ze wonnen vandaag 0,5 procent.  Minder lachende gezichten bij Shell dat liefst 4,6 procent  inleverde. Prosus leverde al even fors in: 4,2 procent, Akzo Nobel verloor 1 procent. Op de AMX was het van hetzelfde laken en pak.  Positieve uitzondering was  Corbion dat de aandelen met 3 procent in waarde zag stijgen.

Ook beleggen? Dan doe je dat via de brokers. je ziet ze hier:

Omschrijving


Freedom24 van Freedom Finance
Zelf beleggen en sparen
Wil je de vrijheid hebben om sparen te combineren met beleggen in de belangrijkste beurzen van Europa, Amerika en Azië? Met Freedom24 is het mogelijk om zowel aandelen te kopen en verkopen. Je kan je onbelegde saldo ook sparen met hoge spaarrente tot wel 5,9%! Er is geen minimum storting.
Actie! Stort € 5000,- en ontvang 3 gratis aandelen met een waarde tot $ 800,-. Gebruik de promocode WELCOME5 Open nu gratis rekening!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Freestoxx
Zelf beleggen
Met broker Freestoxx kan je gratis beleggen in Amerikaanse Aandelen: kies aandelen uit de NYSE en NASDAQ en betaal € 0,- commissie. Ook betaal je geen wisselkoerskosten, inactiviteitskosten of maandelijkse kosten. Dat maakt beleggen wel héél interessant.
Probeer het nu gratis & vrijblijvend met een Demo account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

WH Selfinvest
Zelf beleggen
Toegang tot 150 beurzen in 33 landen: kies voor zelf beleggen in aandelen, opties of ETF voor de laagst mogelijke commissie. Met uitmuntende klantenservice en gratis toegang tot signalen en kennis over beleggen.
Probeer het nu gratis & vrijblijvend met een Demo account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 45,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico. Er zijn andere kosten van toepassing.

Scalable Capital
Zelf beleggen
Met broker Scalable Capital kan je commissievrij beleggen in 7500 Aandelen en ETF. Onbelegde inleg levert je zelfs 2,3% spaarrente op! Een mooie combinatie van beleggen en sparen.
Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Easybroker
Easybroker maakt beleggen makkelijk en begrijpbaar voor iedereen. Met lage tarieven. Je betaalt geen beheerskosten!Open gratis een rekening en start met beleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Zelf indexbeleggen met Brand New Day
Brand New Day: Laat je geld groeien met de passieve beleggingsstrategie van Brand New Day. Werk aan jouw buffer voor later door te beleggen in aandelen- en obligatiefondsen met een wereldwijde spreiding. Kies je gewenste modelportefeuille en beleg zonder omkijken tegen zeer lage kosten.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en ook goedkoop beleggen in de DEGIRO kernselectie is mogelijk.
Start nu met voordelig beleggen! Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.
Vond je dit nuttig?

Plaats een reactie