Aandelen beleggers in winkelcentra dalen fors

aandeel Randstad daalt fors

Randstad kreeg te maken met fikse koersdaling

Nee, het is geen goed idee om nog in winkelcentra te beleggen, zo lijkt het. Dat bleek vandaag weer eens; de aandelen van beleggers in winkelcentra dalen opnieuw fors, zoals de beurs in totaliteit weer onderuit ging.  Alle AEX-fondsen kwamen in het rood, zoals dat ook geldt voor de fondsen in de midkap index. Grootste verliezers bleken echter de partijen die beleggen in winkelcentra. Vanwege de coronavirus wordt toch al getwijfeld aan de fysieke winkel. Het uitbreken van het virus en de gevolgen kunnen voor veel mensen reden zijn voortaan alles online te doen. Het zou de doodsteek betekenen voor de winkelcentra en slecht nieuws zijn voor de beleggers in winkelcentra.

Ook beleggen en wil je de brokers vergelijken?

Broker / AanbiederOmschrijvingActie 
Meer info >

Flatex
Nieuw in Nederland: Flatex: beleggen zonder transactiekosten! Zeer populair in Duitsland en nu ook in Nederland mogelijk voor het beleggen in aandelen en meer.Open nu een rekening en start met beleggen zonder transactiekosten!
Open gratis een rekening + geen transactiekosten

Kosten openen rekening: € 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Meer info >
Binck Zelf Beleggen
Zelf beleggen
Binck is één van meest populaire en gebruiksvriendelijke aandelen brokers van Nederland. Het is eenvoudig om zelf te beleggen Vraag het informatiepakket aan: nu met Gratis € 500,- transactietegoed!
Vraag gratis en vrijblijvend informatiepakket aan: nu met Gratis € 500,- transactietegoed!

Kosten informatiepakket: € 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct startenMeer info >
DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en veel mogelijkheden om te beleggen.
Nu Gratis rekening openen >
Open gratis rekening! >


Kosten openen rekening:
€ 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct startenTop aandelen broker


Meer info >
Laten Beleggen door Brand New Day
Brand New Day: laat je geld eenvoudig beleggen in aandelen en obligaties met belastingvoordeel! Kies eenmalig je gewenste rendement en risico en laat de specialisten het werk doen. Zeer lage kosten en geen ervaring nodig.Open nu gratis een beleggersrekening
Open gratis een rekening

Kosten openen rekening: € 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "14 onmisbare tips om uw prestaties op de beurs te verbeteren"
Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "14 onmisbare tips om uw prestaties op de beurs te verbeteren"

Kosten informatiepakket: € 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Meer info >
Binck Forward
Laten beleggen
Starten met je geld laten beleggen? Dat kan vanaf elk bedrag met Binck Forward. Het is mogelijk om heel doelgericht te beleggen tegen de laagst mogelijke kosten.
Open eenvoudig een rekening: Nu tot € 400,- startgeld cadeau!
Open Gratis een rekening: Nu tot € 400,- startgeld cadeau!
Lees meer, klik hier!

of direct startenMeer info >
Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Open een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >


Kosten openen rekening:
€ 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct startenExporo: Beleggen in Vastgoed Aandelen
De Duitse marktleider Exporo maakt het nu ook in Nederland voor particuliere beleggers mogelijk om al vanaf € 1000,- vastgoed aandelen te kopen én te verkopen. Hierdoor kan je flexibel beleggen met vastgoed aandelen en mogelijk profiteren van een interessant rendement op de huuropbrengsten en waardevermeerdering van vastgoed. Vraag gratis informatie aan of start direct >
Start nu en ontvang € 100,- bonus bij een storting van € 1000,- of hoger >


Kosten openen rekening:
€ 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.

Aandelen beleggers in winkelcentra dalen tot 9 procent

De AEX ging 4 procent naar beneden, ook vanwege de lagere opening op Wall Street. De AEX kwam uit op 410 punten en ook de midkap index verloor 4 procent en bleef dus steken op 575 punten. Vrijwel alle AEX-fondsen leden verlies. Staalfonds Ancelor Mittal, Randstad en Unibail Rodamco Westfield, dit is een belegger in winkelcentra, verloren het meest. Laatstgenoemde zelfs 7 procent. Shell verloor in lijn met de beurs 4 procent en kondigde eerder vandaag al de nodige maatregelen aan.

Koersdaling van beleggers in winkelcentra lijkt structureel te worden

Als we kijken naar de midkap index, dan valt de koersdaling van Eurocommerial Properties op. De belegger in winkelcentra verloor liefst 9 procent. Groot was ook de koersval van Basic Fot met liefst 11 procent. De daling van de aandelen van  beleggers in winkelcentra begint echter structurele vormen aan te nemen.

Speak Your Mind

*