Aandelen beleggers in winkelcentra dalen fors

aandeel Randstad daalt fors
Randstad kreeg te maken met fikse koersdaling

Nee, het is geen goed idee om nog in winkelcentra te beleggen, zo lijkt het. Dat bleek vandaag weer eens; de aandelen van beleggers in winkelcentra dalen opnieuw fors, zoals de beurs in totaliteit weer onderuit ging.  Alle AEX-fondsen kwamen in het rood, zoals dat ook geldt voor de fondsen in de midkap index. Grootste verliezers bleken echter de partijen die beleggen in winkelcentra. Vanwege de coronavirus wordt toch al getwijfeld aan de fysieke winkel. Het uitbreken van het virus en de gevolgen kunnen voor veel mensen reden zijn voortaan alles online te doen. Het zou de doodsteek betekenen voor de winkelcentra en slecht nieuws zijn voor de beleggers in winkelcentra.

Ook beleggen en wil je de brokers vergelijken?

Omschrijving


Freedom24 van Freedom Finance
Zelf beleggen en sparen
Wil je de vrijheid hebben om sparen te combineren met beleggen in de belangrijkste beurzen van Europa, Amerika en Azië? Met Freedom24 is het mogelijk om zowel aandelen te kopen en verkopen. Je kan je onbelegde saldo ook sparen met hoge spaarrente tot wel 6,41%! Er is geen minimum storting. Ontdek de vrijheid. Open nu gratis rekening!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Freestoxx
Zelf beleggen
Met broker Freestoxx kan je gratis beleggen in Amerikaanse Aandelen: kies aandelen uit de NYSE en NASDAQ en betaal € 0,- commissie. Ook betaal je geen wisselkoerskosten, inactiviteitskosten of maandelijkse kosten. Dat maakt beleggen wel héél interessant.
Probeer het nu gratis & vrijblijvend met een Demo account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 45,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico. Er zijn andere kosten van toepassing.

Scalable Capital
Zelf beleggen
Met broker Scalable Capital kan je commissievrij beleggen in 7500 Aandelen en ETF. Onbelegde inleg levert je zelfs 2,3% spaarrente op! Een mooie combinatie van beleggen en sparen.
Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Easybroker
Easybroker maakt beleggen makkelijk en begrijpbaar voor iedereen. Met lage tarieven. Je betaalt geen beheerskosten!Open gratis een rekening en start met beleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Zelf indexbeleggen met Brand New Day
Brand New Day: Laat je geld groeien met de passieve beleggingsstrategie van Brand New Day. Werk aan jouw buffer voor later door te beleggen in aandelen- en obligatiefondsen met een wereldwijde spreiding. Kies je gewenste modelportefeuille en beleg zonder omkijken tegen zeer lage kosten.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en ook goedkoop beleggen in de DEGIRO kernselectie is mogelijk.
Start nu met voordelig beleggen! Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "Succesvol beleggen met opties"
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.

Aandelen beleggers in winkelcentra dalen tot 9 procent

De AEX ging 4 procent naar beneden, ook vanwege de lagere opening op Wall Street. De AEX kwam uit op 410 punten en ook de midkap index verloor 4 procent en bleef dus steken op 575 punten. Vrijwel alle AEX-fondsen leden verlies. Staalfonds Ancelor Mittal, Randstad en Unibail Rodamco Westfield, dit is een belegger in winkelcentra, verloren het meest. Laatstgenoemde zelfs 7 procent. Shell verloor in lijn met de beurs 4 procent en kondigde eerder vandaag al de nodige maatregelen aan.

Koersdaling van beleggers in winkelcentra lijkt structureel te worden

Als we kijken naar de midkap index, dan valt de koersdaling van Eurocommerial Properties op. De belegger in winkelcentra verloor liefst 9 procent. Groot was ook de koersval van Basic Fot met liefst 11 procent. De daling van de aandelen van  beleggers in winkelcentra begint echter structurele vormen aan te nemen.

Vond je dit nuttig?

Plaats een reactie