Heel lichte plus voor AEX

bescheiden winst voor Prosus
bescheiden winst voor Prosus

Een heel lichte plus voor AEX. Dat was de conclusie die getrokken werd na een woensdagochtend die maar wat voortkabbelde op de beurs in Amsterdam. Meer vuurwerk was er lokaal. Kardon namelijk, zag het aandeel in een ochtend met liefst 22,4 procent stijgen. Dit heeft te maken met het feit dat China – het land van Kardon- heeft besloten om vervroegd een deel van een lening voor het Europark-Dalian project vanaf deze maand af te gaan lossen.

Heel lichte plus op AEX, Prosus en Ayden grootste stijgers

Verder? Verder gebeurde er weinig op de AEX, dat tot de lunch uiteindelijk 0,1 procent winst boekte. Grootste stijgers waren Prosus en Ayden met een stijging van 2,2 procent en 2,9 procent. Unibail Rodamco Westfield was de grote verliezer vanochtend en leverde liefst 5 procent in.  Ook het aandeel Randstad daalde best fors, met 4,7 procent om precies te zijn.

Aandelen lijken tot rust te komen

Ook de waarde van het aandeel Air France KLM daalde fiks met 5,3 procent. In dezelfde AMX was er wel winst voor Besi en Boskalis met respectievelijk 2,7 procent en 1,1 procent. Kenners lieten weten de gang van zaken op de beurs wel te kunne begrijpen. Na maanden van pieken en dalen lijken de aandelen tot rust te komen na de snelle stijging die recent plaatsvond. Vanuit die positie kan de plaats straks weer bepaald worden.

Ook in aandelen? Dan krijg je linksom of rechtsom te maken met brokers. Je kunt ze hier alvast met elkaar vergelijken.

Omschrijving


Freedom24 van Freedom Finance
Zelf beleggen en sparen
Wil je de vrijheid hebben om sparen te combineren met beleggen in de belangrijkste beurzen van Europa, Amerika en Azië? Met Freedom24 is het mogelijk om zowel aandelen te kopen en verkopen. Je kan je onbelegde saldo ook sparen met hoge spaarrente tot wel 6,41%! Er is geen minimum storting. Ontdek de vrijheid. Open nu gratis rekening!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Freestoxx
Zelf beleggen
Met broker Freestoxx kan je gratis beleggen in Amerikaanse Aandelen: kies aandelen uit de NYSE en NASDAQ en betaal € 0,- commissie. Ook betaal je geen wisselkoerskosten, inactiviteitskosten of maandelijkse kosten. Dat maakt beleggen wel héél interessant.
Probeer het nu gratis & vrijblijvend met een Demo account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 45,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico. Er zijn andere kosten van toepassing.

Scalable Capital
Zelf beleggen
Met broker Scalable Capital kan je commissievrij beleggen in 7500 Aandelen en ETF. Onbelegde inleg levert je zelfs 2,3% spaarrente op! Een mooie combinatie van beleggen en sparen.
Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Easybroker
Easybroker maakt beleggen makkelijk en begrijpbaar voor iedereen. Met lage tarieven. Je betaalt geen beheerskosten!Open gratis een rekening en start met beleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Zelf indexbeleggen met Brand New Day
Brand New Day: Laat je geld groeien met de passieve beleggingsstrategie van Brand New Day. Werk aan jouw buffer voor later door te beleggen in aandelen- en obligatiefondsen met een wereldwijde spreiding. Kies je gewenste modelportefeuille en beleg zonder omkijken tegen zeer lage kosten.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en ook goedkoop beleggen in de DEGIRO kernselectie is mogelijk.
Start nu met voordelig beleggen! Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "Succesvol beleggen met opties"
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.
Vond je dit nuttig?

Plaats een reactie