Aandelen ‘exeptioneel’ Flow Traders krijgen nieuw koersdoel

Prosus vervroegd in Eurostoxx 50?
Prosus vervroegd in Eurostoxx 50?

De ING bank heeft het koersdoel van de aandelen van beursflitser Flow Traders verhoogt van 31 euro naar 37,50 euro. Uiteraard blijft het advies Kopen gewoon fier overeind, zoals Flow Traders ook gewoon op de favorietenlijst blijft staan van de bank, een lijst die opgaat voor de Benelux. Gezien de cijfers die Flow Traders kan overleggen van het eerste kwart van het nieuwe jaar is dit allemaal niet heel erg verrassend.

Aandelen Flow Traders krijgen nieuw koersdoel, bedrijf scoort 24 procent boven consensus

De ING bank noemde de cijfers van Flow Traders voor het eerste kwartaal zelfs ‘exceptioneel’.  In de eerste drie maanden van het jaar wist Flow Traders 495 miljoen euro handelsinkomsten (netto) te genereren. Dit ligt 24 procent boven consensus. En dat is heel erg veel. Overigens leverde het nieuwe koersdoel niet meteen schokkende veranderingen op vanochtend op de beurs. Het aandeel Flow Traders koerste namelijk rond het middaguur 0,4 procent hoger.

Prosus morgen al naar Eurostoxx 50?

Goed nieuws ook voor het Amsterdamse bedrijf Prosus. De onderneming ligt op koers om toe te treden tot de Eurostoxx 50. Dat is beduidend eerder dan verwacht. Om voor de positie in aanmerking te komen dient  het bij de eerste 25 bedrijven te zitten op basis van de free float en de marktkapitalisatie. Met 32,6 miljard wordt nu de 26e positie ingenomen. De eerstvolgende gelegenheid om toe te treden tot de Eurostoxx 50 is al morgen (29 mei). Daarna wacht er in juni mogelijk een nieuwe mogelijkheid.

Ook in aandelen en successen vieren? Vergelijk hier dan alvast de brokers die voor je beschikbaar zijn.

[table “” not found /]
Vond je dit nuttig?

Plaats een reactie