Aandelen G7 kopen op de beurs in Hongkong

Aandelen G7 kopen? Dat wordt als het aan moedermaatschappij Tencent ligt nog dit jaar mogelijk. De aandelen van G7 zullen te koop worden aangeboden op de beurs in Hongkong. Met de beursgang wil G7 een bedrag van 500 miljoen dollar ophalen.

Omschrijving


Freedom24 van Freedom Finance
Zelf beleggen en sparen
Wil je de vrijheid hebben om sparen te combineren met beleggen in de belangrijkste beurzen van Europa, Amerika en Azië? Met Freedom24 is het mogelijk om zowel aandelen te kopen en verkopen. Je kan je onbelegde saldo ook sparen met hoge spaarrente tot wel 6,41%! Er is geen minimum storting. Ontdek de vrijheid. Open nu gratis rekening!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Freestoxx
Zelf beleggen
Met broker Freestoxx kan je gratis beleggen in Amerikaanse Aandelen: kies aandelen uit de NYSE en NASDAQ en betaal € 0,- commissie. Ook betaal je geen wisselkoerskosten, inactiviteitskosten of maandelijkse kosten. Dat maakt beleggen wel héél interessant.
Probeer het nu gratis & vrijblijvend met een Demo account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 45,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico. Er zijn andere kosten van toepassing.

Scalable Capital
Zelf beleggen
Met broker Scalable Capital kan je commissievrij beleggen in 7500 Aandelen en ETF. Onbelegde inleg levert je zelfs 2,3% spaarrente op! Een mooie combinatie van beleggen en sparen.
Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Easybroker
Easybroker maakt beleggen makkelijk en begrijpbaar voor iedereen. Met lage tarieven. Je betaalt geen beheerskosten!Open gratis een rekening en start met beleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Zelf indexbeleggen met Brand New Day
Brand New Day: Laat je geld groeien met de passieve beleggingsstrategie van Brand New Day. Werk aan jouw buffer voor later door te beleggen in aandelen- en obligatiefondsen met een wereldwijde spreiding. Kies je gewenste modelportefeuille en beleg zonder omkijken tegen zeer lage kosten.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en ook goedkoop beleggen in de DEGIRO kernselectie is mogelijk.
Start nu met voordelig beleggen! Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "Succesvol beleggen met opties"
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.

Aandelen G7 kopen doe je op de beurs in Hongkong

G7 is een start-up van Tencent. Het Chinese bedrijf richt zich specifiek op vlootmanagement. OP dit moment wordt achter de schermen gewerkt aan de beursgang. Daarbij roept G7 de hulp in van China International Capital, Citigroup en Morgan Stanley. Dat maakt wel duidelijk dat G7 de beursgang uiterst serieus neemt. Met het opgehaalde geld wil het bedrijf de vleugels verder uitslaan.

Zorg dat je eerst alles weet over beleggen en aandelen

Aandelen G7 kopen kan straks dus best een interessante optie zijn. Voor je echter aandelen gaat kopen, doe je er zeer verstandig aan om eerst te weten wat beleggen precies is. Dat kun je prima lezen hier op de website Allesoveraandelen.com. Op deze website word je bijgepraat over beleggen, beurskoersen en brokers. Pas als je over voldoende informatie beschikt, dan is de kans ook echt aanwezig dat je geld gaat maken met jouw geïnvesteerde geld. Check dus altijd eerst de website Allesoveraandelen.com.

G7 is een start-up van het bekende Chinese bedrijf Tencent

Zoals gesteld is G7 een start-up van Tencent. Tencent is een zeer bekend Chinees technologiebedrijf. In 2021 was het zelfs het op zeven na grootste bedrijf ter wereld. Het hoofdkantoor van deze succesvolle onderneming vind je in Shenzhen, hoewel het bedrijf officieel geregistreerd staat op de Kaaimaneilanden. In 2015 werd door de onderneming voor het eerst een omzet van meer dan 100 miljard dollar gemaakt; in 2019 was de omzet echter al bijna 400 miljard dollar. Tencent is vooral bekend geworden vanwege het aanbieden van talloze online diensten.

Vond je dit nuttig?

Plaats een reactie