Aandelen Prosus kopen

aandelen prosus kopen

Wil je aandelen van Prosus kopen? Zorg er dan voor dat je je goed inleest over de risico’s die het beleggen met zich meebrengt. Wil je namelijk een hoog rendement uit je aandelen halen, dan zul je je er goed in moeten verdiepen. Het kopen van aandelen brengt namelijk risico’s met zich mee en is dus geen financieel advies. Als je op zoek bent naar meer informatie over aandelen, brokers en het vergelijken van de verschillende mogelijkheden, dan is het verstandig om een kijkje te nemen op AllesoverAandelen.com. Ben je specifiek op zoek naar meer informatie over het kopen van aandelen Prosus. Dan zit je hier goed. Hieronder vind je namelijk meer over dit bedrijf, de beursgang en de aandelen.

Broker / AanbiederOmschrijvingActie 


Flatex
Nieuw in Nederland: Flatex: beleggen zonder transactiekosten! Zeer populair in Duitsland en nu ook in Nederland mogelijk voor het beleggen in aandelen en meer.Open nu een rekening en start met beleggen zonder transactiekosten!
Open gratis een rekening en ontvang tot € 175,- terug

Kosten openen rekening: € 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct startenMeer info >
DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en veel mogelijkheden om te beleggen.
Nu Gratis rekening openen >
Open gratis rekening in een paar minuten! >


Kosten openen rekening:
€ 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Meer info >
Binck Zelf Beleggen
Zelf beleggen
Binck is één van meest populaire en gebruiksvriendelijke aandelen brokers van Nederland. Het is eenvoudig om zelf te beleggen Vraag het informatiepakket aan: nu met Gratis € 200,- transactietegoed!
Vraag gratis en vrijblijvend informatiepakket aan!

Kosten informatiepakket: € 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "14 onmisbare tips om uw prestaties op de beurs te verbeteren"
Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "14 onmisbare tips om uw prestaties op de beurs te verbeteren"

Kosten informatiepakket: € 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Top aandelen broker


Meer info >
Binck Forward
Laten beleggen
Starten met je geld laten beleggen? Dat kan al vanaf € 10,- met Binck Forward. Het is mogelijk om heel doelgericht te beleggen tegen de laagst mogelijke kosten.
Open eenvoudig een rekening: nu gratis boek LEF + € tot wel 250,- startgeld!
Open Gratis een rekening: Ontvang gratis het boek LEF + tot € 250,- startgeld!

Lees meer, klik hier!

of direct startenMeer info >
Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 50,- bonus >
Open een rekening >


Kosten openen rekening:
€ 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct startenMexem Beleggen
Mexem is de nieuwe online broker in Nederland waar je écht goedkoop kan beleggen in aandelen, opties en meer. Ze geven aan de goedkoopste te zijn op Nederlandse, Belgische en Duitse aandelen. Ook krijg je persoonlijke begeleiding. Vraag gratis informatie aan >
Gratis informatie aanvragen >


Kosten openen rekening:
€ 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Waarom zou je aandelen Prosus kopen?

Wat voor een bedrijf is Prosus precies? En waarom zou je aandelen Prosus kopen? Prosus is een multinationaal mediaconglomeraat en is ontstaan na een afsplitsing van diverse activiteiten van Naspers. Dit is het grootste mediaconglomeraat van Afrika. Prosus is een investeringsfonds, dat investeert in technologiebedrijven. Het grootste belang heeft Prosus in Tencent, een groot Chinees internetbedrijf. Dit bedrijf is te vergelijken met grootheden als Google en Amazon. Door deze investering is het bedrijf Prosus enorm rijk geworden en sinds een tijd kun je ook aandelen Prosus kopen op de Nederlandse beurs.

De diensten van Prosus en Naspers

Prosus is dus een groot multinationaal investeringsfonds, dat naast de investering in Tencent nog een stuk meer in portefeuille heeft. Zo participeert het bijvoorbeeld in de Duitse etensbesteldienst Delivery Hero SE en in het Russische Mail.ru. Verder investeert het ook in kleinere internetbedrijven zoals de betaalapp PayU, die vooral in India populair is. Wereldwijd zijn er dus een tal van diensten van Prosus en Naspers die door een groot deel van de wereldbevolking gebruikt worden. Door deze grote wereldwijde investering, kan het dus erg aantrekkelijk zijn om aandelen Prosus te kopen.

Echter het is belangrijk om te weten dat je bij het kopen van aandelen Prosus dus indirect belegt in een tal van bedrijven zoals Tencent en nog vele anderen. Dit brengt een hoop risico’s met zich mee, maar dat is niet per se anders dan anders in de wereld van beleggen.

De beursgang en het debuut van Prosus aandelen

Op 11 september 2019 maakte Prosus, de spin-off van Naspers, zijn debuut op de Euronext Amsterdam. Het bedrijf maakte het debuut meer dan waard, door direct in de top van de Amsterdamse beurs te belanden. Ze noteerden op de eerste dag een koersstijging van maar liefst 31 procent. Hiermee heeft het bedrijf de grootste beursgang in de geschiedenis van de Amsterdamse effectenbeurs gemaakt. In één klap werden de aandelen van Prosus de nummer drie op de beurs, onder Shell en Unilever.

Voorbereiden op het kopen van een aandeel Prosus

Ben je overtuigd dat je een aandeel Prosus wilt gaan kopen, dan is het wijs om je goed voor te bereiden. Probeer bijvoorbeeld de koersen goed te onderzoeken, zodat je de waarde van een aandeel Prosus op de huidige markt weet. Hierdoor kun je beter beslissen wanneer het verstandig is om in te springen en een aandeel van Prosus te gaan kopen. Voorkennis en verdiepen in de huidige markt is cruciaal om de kans op een hoog rendement te verhogen bij het kopen van aandelen.

Er zijn verschillende manieren om aandelen aan te schaffen en te beginnen met beleggen. In principe is het mogelijk om het helemaal zelf te regelen, maar je kunt ook gebruik maken van het advies van een professional. Afhankelijk van je eigen kennis, de tijd die je er in wilt steken kun je je eigen beslissingen maken over het kopen van Prosus aandelen.