Aandelen Prosus kopen

aandelen prosus kopen

Wil je aandelen van Prosus kopen? Zorg er dan voor dat je je goed inleest over de risico’s die het beleggen met zich meebrengt. Wil je namelijk een hoog rendement uit je aandelen halen, dan zul je je er goed in moeten verdiepen. Het kopen van aandelen brengt namelijk risico’s met zich mee en is dus geen financieel advies. Als je op zoek bent naar meer informatie over aandelen, brokers en het vergelijken van de verschillende mogelijkheden, dan is het verstandig om een kijkje te nemen op AllesoverAandelen.com. Ben je specifiek op zoek naar meer informatie over het kopen van aandelen Prosus. Dan zit je hier goed. Hieronder vind je namelijk meer over dit bedrijf, de beursgang en de aandelen.

Omschrijving  

FXFlat: Goedkoper Aandelen kopen voor beginnende en ervaren beleggers
Zelf beleggen
FXFlat is al 20 jaar een populaire en betrouwbare broker! Kies voor wereldwijd handelen in Aandelen, ETF, Opties en Futures tegen gunstige voorwaarden via het prijswinnende en professionele handelsplatform. De gratis te bereiken klantenservice van FXFlat staat voor je klaar om je te helpen. Starten met Aandelen: Open een rekening in slechts enkele minuten!
Lees meer, klik hier!

of bekijk tarieven


eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 180,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico.

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en veel mogelijkheden om te beleggen.
Start nu met voordelig beleggen! Nu Gratis rekening openen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


BUX Zero
Zelf beleggen
BUX Zero maakt het mogelijk om aandelen en ETF te kopen zonder commissie! Download de app en start vandaag: Nu Gratis Aandeel!
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Binck Zelf Beleggen
Zelf beleggen
Binck is één van meest populaire en gebruiksvriendelijke aandelen brokers van Nederland. Het is eenvoudig om zelf te beleggen Open gratis rekening: Nu Gratis € 200,- transactietegoed!
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Freedom Finance
Zelf beleggen
Wil je bij IPO's / beursgangen er als eerste bij zijn? Met Freedom 24 door Freedom Finance is het mogelijk om als eerste in te stappen. Bij de beursgang kan de prijs met tientallen en zelfs honderden procenten omhoogschieten. Open een gratis rekening en profiteer als eerste van beursgangen!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Binck Fundcoach
Met Binck Fundcoach kan je zelf bouwen aan je vermogen voor later met beleggingsfondsen en ETF's.
Vraag het informatiepakket aan: eerste 3 maanden geen servicefee!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

ABN AMRO Zelf Beleggen
Zelf beleggen
ABN AMRO biedt voor de geïnteresseerde belegger de mogelijkheid om voor lage kosten en met behulp van tools & expertise zelf te beleggen in aandelen, ETF's en beleggingsfondsen.Open gratis rekening. Nog geen ABN AMRO klant? Ook in 10 min. geregeld!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "14 onmisbare tips om uw prestaties op de beurs te verbeteren"
Lees meer, klik hier!

of direct starten

ABN AMRO Begeleid Beleggen
Laten beleggen
Een makkelijke en slimme manier van beleggen: de experts van ABN AMRO helpen je met het kiezen van een strategie en nemen het werk uit handen.Open gratis rekening. Nog geen ABN AMRO klant? Ook in 10 min. geregeld!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

InDelta Indexbeleggen
InDelta maakt het mogelijk om op laagdrempelige manier automatisch te laten beleggen in indexfondsen. Hierdoor spreid je het risico. Er is geen minimum inleg!Open rekening en start met indexbeleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Laten Beleggen Binck Forward
Binck Forward
Laten beleggen
Starten met je geld laten beleggen? Dat kan vanaf elk bedrag met Binck Forward. Het is mogelijk om heel doelgericht te beleggen tegen de laagst mogelijke kosten.
Open eenvoudig een rekening: Nu tot € 400,- startgeld cadeau!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Laten Beleggen door Brand New Day
Brand New Day: laat je geld eenvoudig beleggen in aandelen en obligaties met belastingvoordeel! Kies eenmalig je gewenste rendement en risico en laat de specialisten het werk doen. Zeer lage kosten en geen ervaring nodig.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.

Waarom zou je aandelen Prosus kopen?

Wat voor een bedrijf is Prosus precies? En waarom zou je aandelen Prosus kopen? Prosus is een multinationaal mediaconglomeraat en is ontstaan na een afsplitsing van diverse activiteiten van Naspers. Dit is het grootste mediaconglomeraat van Afrika. Prosus is een investeringsfonds, dat investeert in technologiebedrijven. Het grootste belang heeft Prosus in Tencent, een groot Chinees internetbedrijf. Dit bedrijf is te vergelijken met grootheden als Google en Amazon. Door deze investering is het bedrijf Prosus enorm rijk geworden en sinds een tijd kun je ook aandelen Prosus kopen op de Nederlandse beurs.

De diensten van Prosus en Naspers

Prosus is dus een groot multinationaal investeringsfonds, dat naast de investering in Tencent nog een stuk meer in portefeuille heeft. Zo participeert het bijvoorbeeld in de Duitse etensbesteldienst Delivery Hero SE en in het Russische Mail.ru. Verder investeert het ook in kleinere internetbedrijven zoals de betaalapp PayU, die vooral in India populair is. Wereldwijd zijn er dus een tal van diensten van Prosus en Naspers die door een groot deel van de wereldbevolking gebruikt worden. Door deze grote wereldwijde investering, kan het dus erg aantrekkelijk zijn om aandelen Prosus te kopen.

Echter het is belangrijk om te weten dat je bij het kopen van aandelen Prosus dus indirect belegt in een tal van bedrijven zoals Tencent en nog vele anderen. Dit brengt een hoop risico’s met zich mee, maar dat is niet per se anders dan anders in de wereld van beleggen.

De beursgang en het debuut van Prosus aandelen

Op 11 september 2019 maakte Prosus, de spin-off van Naspers, zijn debuut op de Euronext Amsterdam. Het bedrijf maakte het debuut meer dan waard, door direct in de top van de Amsterdamse beurs te belanden. Ze noteerden op de eerste dag een koersstijging van maar liefst 31 procent. Hiermee heeft het bedrijf de grootste beursgang in de geschiedenis van de Amsterdamse effectenbeurs gemaakt. In één klap werden de aandelen van Prosus de nummer drie op de beurs, onder Shell en Unilever.

Voorbereiden op het kopen van een aandeel Prosus

Ben je overtuigd dat je een aandeel Prosus wilt gaan kopen, dan is het wijs om je goed voor te bereiden. Probeer bijvoorbeeld de koersen goed te onderzoeken, zodat je de waarde van een aandeel Prosus op de huidige markt weet. Hierdoor kun je beter beslissen wanneer het verstandig is om in te springen en een aandeel van Prosus te gaan kopen. Voorkennis en verdiepen in de huidige markt is cruciaal om de kans op een hoog rendement te verhogen bij het kopen van aandelen.

Er zijn verschillende manieren om aandelen aan te schaffen en te beginnen met beleggen. In principe is het mogelijk om het helemaal zelf te regelen, maar je kunt ook gebruik maken van het advies van een professional. Afhankelijk van je eigen kennis, de tijd die je er in wilt steken kun je je eigen beslissingen maken over het kopen van Prosus aandelen.