Aandelen Liberty Global kopen

Waarom aandelen Liberty Global kopen een goed idee is? Bijvoorbeeld vanwege het feit dat Liberty Global veel kasgeld heeft na de verkoop van de Duitse activiteiten aan Vodafone én dat de verwachting is dat dit kasgeld goed geïnvesteerd wordt en de positie van Liberty Global daarmee nog sterker wordt. Dat maakt aandelen Liberty Global kopen alleen al de moeite waard.

Broker / Aanbieder Omschrijving Actie  
Top aandelen broker

Meer info >
eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen, Bitcoins en meer. Al vanaf € 180,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Nu aandelen kopen zonder commissie!

Gratis rekening openen: Geen commissie of beheerkosten
Lees meer, klik hier!

of direct startenMeer info >
DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en veel mogelijkheden om te beleggen.
Nu Gratis rekening openen >
Open gratis rekening! >


Kosten openen rekening:
€ 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Meer info >
Binck Zelf Beleggen
Zelf beleggen
Binck is één van meest populaire en gebruiksvriendelijke aandelen brokers van Nederland. Het is eenvoudig om zelf te beleggen Open gratis rekening: Nu Gratis € 200,- transactietegoed!
Open gratis rekening: Nu Gratis € 200,- transactietegoed!

Kosten informatiepakket: € 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Meer info >
ABN AMRO Zelf Beleggen
Zelf beleggen
ABN AMRO biedt voor de geïnteresseerde belegger de mogelijkheid om voor lage kosten en met behulp van tools & expertise zelf te beleggen in aandelen, ETF's en beleggingsfondsen.Open gratis rekening. Nog geen ABN AMRO klant? Ook in 10 min. geregeld!
Open gratis rekening: beleggen al mogelijk vanaf € 50,-

Kosten openen rekening: € 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "14 onmisbare tips om uw prestaties op de beurs te verbeteren"
Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "14 onmisbare tips om uw prestaties op de beurs te verbeteren"

Kosten informatiepakket: € 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Meer info >
ABN AMRO Begeleid Beleggen
Laten beleggen
Een makkelijke en slimme manier van beleggen: de experts van ABN AMRO helpen je met het kiezen van een strategie en nemen het werk uit handen.Open gratis rekening. Nog geen ABN AMRO klant? Ook in 10 min. geregeld!
Open gratis rekening: beleggen al mogelijk vanaf € 50,-

Kosten openen rekening: € 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Meer info >
Binck Forward
Laten beleggen
Starten met je geld laten beleggen? Dat kan vanaf elk bedrag met Binck Forward. Het is mogelijk om heel doelgericht te beleggen tegen de laagst mogelijke kosten.
Open eenvoudig een rekening: Nu tot € 400,- startgeld cadeau!
Open Gratis een rekening: Nu tot € 400,- startgeld cadeau!
Lees meer, klik hier!

of direct startenMeer info >
Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Open een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >


Kosten openen rekening:
€ 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct startenMeer info >
Laten Beleggen door Brand New Day
Brand New Day: laat je geld eenvoudig beleggen in aandelen en obligaties met belastingvoordeel! Kies eenmalig je gewenste rendement en risico en laat de specialisten het werk doen. Zeer lage kosten en geen ervaring nodig.Open nu gratis een beleggersrekening
Open gratis een rekening

Kosten openen rekening: € 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct startenMexem Beleggen
Mexem is de nieuwe online broker in Nederland waar je écht goedkoop kan beleggen in aandelen, opties en meer. Ze geven aan de goedkoopste te zijn op Nederlandse, Belgische en Duitse aandelen. Ook krijg je persoonlijke begeleiding. Vraag gratis informatie aan >
Gratis informatie aanvragen >


Kosten openen rekening:
€ 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct startenExporo: Beleggen in Vastgoed Aandelen
De Duitse marktleider Exporo maakt het nu ook in Nederland voor particuliere beleggers mogelijk om al vanaf € 1000,- vastgoed aandelen te kopen én te verkopen. Hierdoor kan je flexibel beleggen met vastgoed aandelen en mogelijk profiteren van een interessant rendement op de huuropbrengsten en waardevermeerdering van vastgoed. Vraag gratis informatie aan of start direct >
Start nu en ontvang € 100,- bonus bij een storting van € 1000,- of hoger >


Kosten openen rekening:
€ 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.

Beleggen in aandelen blijft een financieel risico

Toch blijft het oppassen als je in aandelen gaat, zelfs als je plannen hebt om aandelen Liberty Global te kopen. Je kunt je inleg zomaar verliezen, beleggen in aandelen is en blijft toch een risicovolle financiële onderneming. Dat veel mensen er toch voor kiezen om te beleggen heeft te maken met het feit dat spaargeld bij de bank geen rendement oplevert en zeker ook de factor spanning. Beleggen in aandelen is ook gewoon spannend en leuk, als je althans enigszins stressbestendig bent.

Liberty Global aandelen kopen lijkt een garantie op winst

Beleggen in Telecom is en blijft aantrekkelijk. Voor Liberty Global is na de verkoop aan Vodafone de Britse marlt interessant. Omdat de Britse pond meer waard is geworden, is ook de divisie daar beduidend in waarde gestegen. Liberty Global heeft ook in ons land en in België een sterke positie weten te bemachtigen en gezien de historie van het bedrijf ligt het in de lijn der verwachting dat het extra kasgeld dat beschikbaar is op de juiste wijze wordt geïnvesteerd. Dat maakt aandelen Liberty Global kopen ook al een transactie die haast wel lucratief moet zijn. Al is niets zo onvoorspelbaar als de handel in aandelen.

Wat is precies de rol van de broker?

Behalve onvoorspelbaar is de wereld van de aandelen ook niet transparant. Elders op dit online platform lees je hoe je in het bezit kunt komen van aandelen Liberty Global, want eenvoudig is dat niet. Behalve aanwijzingen hoe je aandelen Liberty Global kunt kopen, wordt ook dieper ingegaan op de rol van de broker, onmisbaar als je aandelen in handen wenst te krijgen.

Zo ontstond de VodafoneZiggo Group

Het zal iedereen bekend zijn dat Liberty Global een internationaal telecommunicatiebedrijf is met hoofdkantoren in onder andere Denver, Amsterdam en Londen. Liberty Global werd in 2005 opgericht en ontstond uit een fusie tussen Liberty Media en UnitedGlobalCom. Liberty Global staat nadrukkelijk op de kaart en is onder meer de grootste leverancier van breedbandinternet, Amerika niet meegerekend. Liberty Global wordt algemeen gezien als een zeer innovatief bedrijf. In Nederland kwam Liberty Global in het nieuws toen het in 2016 fuseerde met Ziggo en zo de VodafeZiggo Group ontstond.

Het volgen van een cursus is een regelrechte aanrader

Niet onverstandig dus, aandelen Liberty Global kopen. De sterren lijken goed te staan als het dit aandeel betreft, al is voorzichtigheid altijd geboden. Wil je daadwerkelijk aandelen Liberty Global kopen, verdiep je dan elders op dit online platform in onder meer het aankoopproces, de aandelenkoers en lees hoe je op verschillende manieren kunt beleggen. Bovendien kun jij je hier een cursus beleggen volgen en dat is bepaald geen overbodige luxe. Het is niet eenvoudig meteen wegwijs te weten in de wereld van de aandelen. Integendeel. Daarom is het volgen van een cursus echt aan te raden. Verder neem je hier deel aan het beursspel en kun je alvast een beleggingsrekening openen.

Investeren in kennis van het bedrijf en het aandeel

Voor het overige is het een kwestie van investeren in kennis, kennis over het bedrijf waarvan je aandelen koopt en je verdiepen in de historie van de aandelen. Aan de hand van je kennis kun je straks de koers va je aandeel vaak wel al enigszins voorspellen en raak je niet zo snel in de stress als de koers van je aandeel ineens daalt. Kennis is gewoon erg belangrijk als het gaat om het begrijpen van aandelen en koersen.