Cannabis aandelen zijn populairder dan Apple aandelen

Ja je leest het goed, de Cannabis aandelen gaan harder op de beurs dan de aandelen van het populaire merk Apple. Dat je überhaupt al aandelen in Cannabis kan bezitten roept bij velen misschien nog wel wat vraagtekens op, maar dat de aandelen in cannabis ook nog eens immens populair zijn lijkt helemaal bizar.

cannabis aandelen
Cannabis aandelen populair

Waarom zijn de aandelen cannabis zo populair?

Het produceren en verkopen van wiet, marihuana of cannabis is in steeds meer landen toegestaan. Denk hierbij naast recreatief gebruik ook aan het gebruik van cannabis voor medische doeleinden. Vooral dit medische gebruik neemt de laatste jaren behoorlijk toe. En deze toenemende vraag zorgt logischerwijs weer voor stijgende beurskoersen.

Aandelen in cannabis zijn vooral populair onder jongeren

Het blijkt dat vooral jonge beleggers interesse hebben in cannabis aandelen. Jongeren geboren tussen 1980 en 1995 zijn actief aan het handelen in cannabis aandelen, dit blijkt uit de gegevens van beursapp Robinhood. Het gaat dan om de Aurora cannabisaandelen van een Canadese cannabis producent. Ruim een kwart miljoen van de Aurora aandelen in cannabis is in bezit van de jonge Robinhood gebruikers. Nadat marihuana in oktober 2018 officieel werd gelegaliseerd in Canada is het bedrijf naar de beurs gegaan en heeft sindsdien een enorme groei gekend. Zelfs het populaire technologiebedrijf Apple, welke lange tijd op nummer 1 stond in de beursapp, is inmiddels ingehaald door de cannabis aandelen van Aurora.

Hebben cannabis aandelen de toekomst?

Door de toenemende legalisatie van cannabis in meerdere landen, waaronder ook Noord-Amerika, zal de groei voorlopig nog wel even aanhouden. Maar vergeet niet dat dit niet per se ‘nieuwe’ markten zijn, maar vaak ook markten die nu gelegaliseerd zijn en dat voorheen niet waren. De grootste groei van cannabisgebruik zit hem, naast medisch en recreatief gebruik, ook nog in een derde categorie; de zogenoemde ‘wellness’ categorie. Bestanddelen van cannabis zoals CBD worden toegevoegd aan voedingsmiddelen als frisdrank. Deze stoffen zijn niet-psychoactief, maar bieden wel bepaalde voordelen. Het is vooral deze markt waar cannabis producenten een grote groei zien in de toekomst.

Zelf cannabis aandelen kopen?

Ben je na dit verhaal enthousiast geworden en wil je zelf graag cannabis aandelen bezitten, lees je dan goed in of laat je informeren. Niet alle aandelen in cannabis hebben een groei doorgemaakt het afgelopen jaar. Sommigen zijn zelfs flink gedaald. Het zijn vooral de bedrijven die al aan de top staan die een flinke groei in aandelen hebben gemaakt.

Broker / AanbiederOmschrijvingActie 
Meer info >

Flatex
Nieuw in Nederland: Flatex: beleggen zonder transactiekosten! Zeer populair in Duitsland en nu ook in Nederland mogelijk voor het beleggen in aandelen en meer.Open nu een rekening en start met beleggen zonder transactiekosten!
Open gratis een rekening + geen transactiekosten

Kosten openen rekening: € 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct startenTop aandelen broker


Meer info >
Laten Beleggen door Brand New Day
Brand New Day: laat je geld eenvoudig beleggen in aandelen en obligaties met belastingvoordeel! Kies eenmalig je gewenste rendement en risico en laat de specialisten het werk doen. Zeer lage kosten en geen ervaring nodig.Open nu gratis een beleggersrekening
Open gratis een rekening

Kosten openen rekening: € 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct startenMeer info >
DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en veel mogelijkheden om te beleggen.
Nu Gratis rekening openen + € 1000,- transactietegoed! >
Open gratis rekening + € 1000,- transactietegoed! >


Kosten openen rekening:
€ 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Meer info >
Binck Zelf Beleggen
Zelf beleggen
Binck is één van meest populaire en gebruiksvriendelijke aandelen brokers van Nederland. Het is eenvoudig om zelf te beleggen Vraag het informatiepakket aan: nu met Gratis € 500,- transactietegoed!
Vraag gratis en vrijblijvend informatiepakket aan: nu met Gratis € 500,- transactietegoed!

Kosten informatiepakket: € 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "14 onmisbare tips om uw prestaties op de beurs te verbeteren"
Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "14 onmisbare tips om uw prestaties op de beurs te verbeteren"

Kosten informatiepakket: € 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Meer info >
Binck Forward
Laten beleggen
Starten met je geld laten beleggen? Dat kan vanaf elk bedrag met Binck Forward. Het is mogelijk om heel doelgericht te beleggen tegen de laagst mogelijke kosten.
Open eenvoudig een rekening: Nu tot € 400,- startgeld cadeau!
Open Gratis een rekening: Nu tot € 400,- startgeld cadeau!
Lees meer, klik hier!

of direct startenMeer info >
Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 100,- bonus >
Open een rekening en ontvang tot € 100,- bonus >


Kosten openen rekening:
€ 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct startenMexem Beleggen
Mexem is de nieuwe online broker in Nederland waar je écht goedkoop kan beleggen in aandelen, opties en meer. Ze geven aan de goedkoopste te zijn op Nederlandse, Belgische en Duitse aandelen. Ook krijg je persoonlijke begeleiding. Vraag gratis informatie aan >
Gratis informatie aanvragen >


Kosten openen rekening:
€ 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Beleggen kent risico’s. U kunt uw inleg verliezen.

Boek “Beleggen voor Dummies”: voor beginnende en ervaren beleggers

Beleggen voor Dummies voor beginnende beleggers

Beleggen voor Dummies - gratis boek

Ontvang Beleggen voor Dummies gratis als je klant word bij Binck

De “Voor Dummies” boeken hebben door de jaren heen een goede reputatie opgebouwd wat betreft het op een begrijpelijke manier duidelijk maken van het onderwerp waar het boek in kwestie over gaat. Dit is ook het geval bij het leuke boek “Beleggen voor Dummies”. In dit boek, dat je overigens gratis ontvangt als deel van de gratis BeleggingsBox (met een totale waarde van 500 Euro), wanneer je klant wordt bij Binck, krijg je alle ins- en outs van het beleggen duidelijk uitgelegd.

Het boek is van grote waarde voor starters op de markt van het beleggen. Zo kun je de beginselen van het beleggen in bijvoorbeeld aandelen op een interessante manier eigen maken. Het boek toont veel praktijkvoorbeelden en maakt het mogelijk om, met dit boek in de hand, vrijwel direct te starten met jouw eerste stappen op beleggingsgebied. Dat is dan ook een van de beste redenen waarom Binck het boek gratis aanbiedt. Leuk om te weten; bij de BeleggingsBox (waar dit boek deel van uitmaakt) ontvang je tevens 200 Euro aan transactietegoed. Zo kun je de opgebouwde kennis uit “Beleggen voor Dummies” direct in de praktijk uitvoeren. Het boek wordt zeer goed beoordeeld, zowel door beginners als door ervaren beleggers.

Beleggen voor Dummies voor de ervaren belegger

Hoewel de titel van het boek anders doet vermoeden, is “Beleggen voor Dummies” ook zeker interessant voor degenen die meer ervaring hebben wat betreft het doen van beleggingen. Zo kun je dit handige boek als naslagwerk gebruiken, om bepaalde facetten van het beleggen te verduidelijken. Middels dit boek leer je conclusies te trekken uit ontwikkelingen op een bepaalde markt. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de voordelen van het beleggen op de Amerikaanse markt, aan de hand van ontwikkelingen in de politiek van de Verenigde Staten. Ook kom je veel te weten over solide keuzes wat betreft bedrijfstakken waarin je kunt beleggen. Kortom, ook voor de ervaren belegger is “Beleggen voor Dummies” nog steeds een handig boek, waar je zeker veel aan zult hebben.

Vooral het handige beleggingsplan in dit boek toont hoe ook jij jouw kapitaal kunt laten groeien. De “geheimen” van het succesvol beleggen worden duidelijk uitgelegd en na het lezen van dit boek zul je het zeker bij de hand houden wanneer je zelf met jouw geld aan de slag gaat.

Beleggen voor Dummies gratis ontvangen? Meld je aan bij Binck >

Beleggen in 2017? Ga voor aandelen!

Kiezen voor beleggen in aandelen in 2017?

beleggen in aandelen 2-17 trumpAls je geld ter beschikking hebt om mee te sparen of om mee te beleggen is het verstandig om goed rond te kijken over de mogelijkheden. Wat betreft het jaar 2017 is het inleggen van geld op een spaarrekening eigenlijk nutteloos. De banken blijven de rentes op spaarrekeningen verlagen en de verwachting is dat hier de komende tijd geen verandering in zal komen. Ook wat betreft obligaties is de huidige trend niet bepaald positief te noemen. Als je op zoek bent naar een leuke manier om jouw kapitaal te vergroten is het beleggen in obligaties met een rente die ver onder het historisch laagste niveau ligt, momenteel niet aan te raden.

Ondanks de donkere vooruitzichten wat betreft de rente op het sparen en de winst van het beleggen in obligaties is er toch een lichtpuntje. De experts op financieel gebied zijn het er grotendeels over eens dat je in het jaar 2017 het best kunt overwegen te gaan beleggen in aandelen. Sterker nog, met het beleggen in aandelen kun je dit jaar daadwerkelijk voordeel behalen.

De voordelen van het kiezen voor aandelen in 2017

Wereldwijd is er op dit moment een gezonde trend om te kiezen voor het beleggen in aandelen. Hierdoor is er veel keuze wat betreft het doen van beleggingen op deze manier. De voornaamste reden voor deze keuze is het feit dat de rentestanden aanzienlijk laag zijn. Ook blijkt dat de groei van bedrijven over de hele wereld weer aantrekt. De winst en dus ook de omzet van bedrijven groeit weer. Hierdoor is het kiezen voor het beleggen in aandelen een relatief veilige keuze. Beleggen blijft natuurlijk altijd tot op zekere mate een gok.

Veel Nederlandse beleggers maken de keuze om te beleggen in aandelen van Amerikaanse of Japanse bedrijven. De Japanse export is aanzienlijk gegroeid, mede door de zwakke Yen. De economie in Aziatische landen heeft hierdoor een boost gekregen en Japanse exporteurs varen hier wel bij. De koersen van Amerikaanse bedrijven staan veelal op een recordhoogte. Trump is immers van plan om de vennootschapsbelasting aanzienlijk te verlagen. Hierdoor wordt het klimaat voor Amerikaanse bedrijven weer gunstig. Het resultaat is dat veel Amerikaanse bedrijven zich ook weer daadwerkelijk in de Verenigde Staten gaan vestigen. Dit geldt met name voor bedrijven die handelen in geneesmiddelen, de bouw, energie en verzekeringen.

Kiezen voor aandelen in 2017

Kortom, het kiezen voor aandelen van bedrijven op de Amerikaanse markt is één van de voordelen van de verrassende winst van Trump. Hier kun jij je voordeel mee doen wat betreft het beleggen van jouw geld.

Bij Binck kun je snel en eenvoudig starten met het zelf beleggen. Deze bank geeft je veel informatie en een complete BeleggingsBox met een totale waarde van 500 Euro, wanneer je klant wordt. Meer informatie over beleggen bij Binck >

Binck actie: Gratis BeleggingsBox ter waarde van € 500,-

Nieuwe Binck actie maakt beleggen nog aantrekkelijker

Binck BeleggingsBoxBinck is een populaire broker en biedt een online platform voor zowel ervaren als voor startende beleggers. Door te beleggen via Binck kan je kennismaken met de werkwijze van het zelfbeleggen. Om dit eenvoudig te maken biedt Binck haar deelnemers een duidelijke uitleg over de praktische kant van het beleggen, over de voor- en nadelen van het beleggen en over de werkwijze van Binck. Door voor beleggen bij Binck te kiezen, kies je voor een transparante werkwijze met een zeer gebruiksvriendelijk platform. Direct naar de Binck actie > 

De voordelen van beleggen bij Binck

De website van Binck geeft toegang aan leden tot een handig platform om te beleggen. Het beleggersplatform is bekroond vanwege de zeer gebruiksvriendelijke layout en de hulp die op alle stappen van het beleggingsproces geboden wordt. Zo kun je kiezen voor het gebruiken van de actuele informatie over de koersen, maar kun je ook online educatie volgen, geschikt voor zowel beginners als voor gevorderden. Het maken van keuzes op het gebied van beleggen doet men op basis van goede en betrouwbare informatie. Beleggen doe je bij Binck niet alleen van achter een computer, mobiel beleggen is uiteraard ook mogelijk en wordt ondersteund door een serviceteam dat zes dagen per week bereikbaar is.

Binck actie: gratis BeleggingsBox voor nieuwe beleggers

Ben je nieuwsgierig geworden naar de diensten en de mogelijkheden van Binck? Kies er dan voor om de eerste stap te zetten naar het beleggen via het Binck platform. Uiteraard ben jij degene die de touwtjes in handen houdt wat betreft de keuzes die worden gemaakt. Aankopen of verkopen? Jij beslist. Natuurlijk kun je wel rekenen op goede informatie wat betreft de koersen en de mogelijkheden van het beleggen via Binck.

Word klant van Binck en je ontvangt direct 200 Euro transactietegoed en een stapel handige hulpmiddelen met een totale waarde van 500 Euro! In de gratis BeleggingsBox krijg je onder andere het leuke boek ‘Beleggen voor Dummies’, een boek dat je alle ins en outs van het beleggen op een duidelijke manier bijbrengt. Ook voor de ervaren belegger is dit boek nog steeds interessant. In de Box vind je ook een voucher voor een Beleggerstraining die je zonder kosten mag volgen als klant van Binck. De twee toegangskaarten voor de Personal Finance Day in de gratis BeleggingsBox bieden je een interessante dag uit met alle mogelijke informatie over het beleggen.

Meld je nu aan als klant van Binck en ontvang de Gratis BeleggingsBox inclusief 200 Euro transactietegoed >

Video: Wat is FitVermogen.nl en hoe kan je daarmee beleggen?

FitVermogen.nl: Eenvoudig beleggen tegen lage kosten

Interesse in beleggen? Met FitVermogen.nl kan je al eenvoudig beleggen met € 25,-. Bekijk de video over FitVermogen.nl of lees meer informatie.

Gouden Stier 2016: dit zijn de winnaars van 2016

Trotse winnaars

Op 10 november zijn de jaarlijkse Gouden Stieren uitgereikt, de Oscars voor aanbieders van beleggingsdiensten aan particuliere beleggers. Tijdens het feest zijn er in diverse categorieën Gouden stieren uitgereikt.

Nominaties en winnaars Gouden Stier 2016:

Beste beleggingsexpert

 • Jim Tehupuring
 • Corné van Zeijl
 • Bob Homan  – winnaar!
 • Jos Versteeg
 • Cees Smit

Beste beleggingsinnovatie

 • Dexxi
 • Doelbeleggen
 • Nxchange – winnaar!
 • Pritle
 • Rabobank Beheerd Beleggen Basis

Beste beleggingsfonds

 • ASN Duurzaam Aandelenfonds
 • Fidelity Emerging Markets Fund
 • JP Morgan European Strategic Growth
 • Parvest Equity Europe Small Cap
 • UBS (Lux) European Opportunity Unconstrained –  winnaar!

Bekijk ook de NN Beleggingsfondsen via FitVermogen.nl.

Beste broker

 • Binckbank
 • Degiro
 • Lynx  – winnaar!
 • Saxobank
 • Tradersonly

Beste ETF

 • iShares Core MSCI World
 • iShares Core S&P 500  – winnaar!
 • SPDR S&P 500 ETF
 • SPDR S&P US Dividend Aristocrats ETF
 • Vanguard S&P 500 ETF

Beste duurzame fonds

 • ASN Duurzaam Aandelenfonds  – winnaar!
 • Candriam Equities L Sustainable Emerging Markets
 • Pictet European Sustainable Equities

Beste mixfondsen-range

 • ABN AMRO Multi Managers Profiel Fonds 1 t/m 6
 • BlackRock Mix Fonds 1 t/m 5
 • NN Dynamic Mix Fund I t/m V  – winnaar!

Beste vermogensbeheerder

 • Blu Asset Management
 • Care IS  – winnaar!
 • IVM Caring Capital
 • Van Lanschot
 • Van Lieshout & Partners

Meer over Vermogensbeheer >

Beste online vermogensbeheerder

 • Axento
 • Evi van Lanschot  – winnaar!
 • KNAB
 • Pritle
 • Rabobank

Meer over Vermogensbeheer >

Beste crowdfundingplatform

 • Collin Crowdfund  – winnaar!
 • Geldvoorelkaar
 • Horeca Crowdfunding
 • Kapitaal Op Maat
 • Symbid

Beste technisch analist

 • Bas Heijink  – winnaar!
 • Edward Loef
 • Geert-Jan Nikken
 • Nico Bakker
 • Royce Tostrams

 

Pensioenbeleggen? Nieuwe website live!

Of je nu een ZZP’er bent of in loondienst. Of je net begonnen bent met werken of nog een paar jaar te gaan hebt op de arbeidsmarkt: het is interessant om méér pensioen op te bouwen!

Er is nu een onafhankelijke website waar je terecht kan voor meer informatie hoe je pensioen kan opbouwen door middel van beleggen: BeleggenVoorPensioen.nl. Naast informatie kan je ook direct zien via welke aanbieders pensioenbeleggen interessant kan zijn.

Gratis boek ‘Beleggen in 2016’ bij informatiepakket Binck

gratis boek beleggen 2016 binck

Vraag eenvoudig informatie aan bij Binck en ontvang dit boek

Gratis boek ‘Beleggen in 2016’

Vraag nu vrijblijvend het informatiepakket voor beleggen bij Binck aan. Je ontvangt niet alleen een duidelijk omschreven overzicht van alle mogelijkheden en de werkwijze van Binck. Om je kennis te vergroten bieden ze gratis het informatieve boek ‘Beleggen in 2016’ aan.

In dit boek wordt het beleggingsjaar 2016 onder de loep genomen door gerenommeerde experts op het gebied van beleggingen. Met deze prognoses start je het jaar goed en kun je zonder twijfel de eerste stappen op het beleggingspad zetten.

‘Beleggen in 2016’ geeft Binck cadeau aan aanvragers van het
informatiepakket. Deze actie loopt tot en met 31 januari 2016. Maximaliseer je kapitaal nu door te starten met beleggen bij Binck!

Vraag nu het informatiepakket met gratis boek aan >

Beleggen is simpel bij Binck

Binck bewijst al vele jaren lang dat beleggen eenvoudig kan zijn. Met een gebruiksvriendelijke website is de drempel om zelf het avontuur van het beleggen aan te gaan tegenwoordig voor iedereen bereikbaar. Zo biedt Binck niet alleen een handig platform voor het aankopen- en verkopen. Met no-nonsense koersinformatie en de beste beleggingseducatie van ervaren experts kun je bij Binck direct zelf aan de slag.

Maak kennis met de beste broker van Nederland

Sinds de oprichting in het jaar 2000 is Binck reeds 13 maal uitgeroepen tot de beste broker van Nederland. Binck biedt een veilig en betrouwbaar platform voor zowel de aspirant als voor de ervaren belegger. Binck is onderdeel van BinckBank NV. Deze bank heeft een solide en veilige reputatie opgebouwd, neemt geen deel aan risicovolle financiele avonturen en is wat de solvabiliteit betreft een van de hoogst gewaardeerde banken in Europa. De bank staat tevens onder continu toezicht van zowel de AFM als de DNB. Binck kan haar beleggers dus zonder twijfel veiligheid bieden. De gunstige tarieven en een transparante werkwijze maken het starten met beleggen bij Binck zeer interessant.

Meer informatie over beleggen bij deze broker!

Beleggen met weinig geld; zo doe je dat!

Wie denkt dat je veel geld nodig hebt om te beleggen heeft het mis. Sterker nog, het kan voor een beginnende belegger juist heel aantrekkelijk zijn om te beleggen met weinig geld. Als je start met kleine bedragen kun je namelijk veel ervaring op doen zonder dat je het risico loopt veel geld te verliezen.

Beleggen met weinig geld, bepaal je doel!

Veel (startende) beleggers brengen duizenden euro’s inzet naar de beurs. Met een slechte voorbereiding en het gebrek aan ervaring is de kans dat zij deze inzet (en vaak nog meer) verliezen erg groot. Er is echt niks mis met een beetje voorzichtigheid. Je wilt immers geld verdienen in plaats van kwijtraken. Zeker als starter is het raadzaam om vooraf een doel te bepalen zodat je veel gerichter kunt handelen. Is het je doel om iets te bereiken op de lange termijn of zie je het juist zitten om maandelijks een paar honderd euro verdienen? In het laatste geval kan een inleg van honderd a tweehonderd euro al voldoende zijn. Helemaal als je gaat handelen in CFD-aandelen.

Handelen in CFD’s, aantrekkelijk bij beleggen met weinig geld

Heb je als doel om op korte termijn te gaan beleggen met weinig geld? Ga dan handelen in CFD’s. De meeste aanbieders van CFD’s hanteren een minimum inleg van honderd euro. Met het handelen in CFD’s kun je snel een hoger rendement behalen. Vergeet niet dat het risico op snel verlies ook groot is, de beurs kan immers aardig schommelen. Omdat je handelt met een lage inzet zal de impact van dit verlies niet zo hoog zijn.

Beleggen en ervaring op doen? Volg de gratis cursus.

Beleggen met weinig geld is een zeer geschikte methode voor de beginnende belegger om ervaring op te doen, en tegelijk nog een mooi rendement te behalen ook! Om te leren hoe je het beste kunt handelen en hoe je in kunt spelen op de bewegingen van de markt kun je gebruik maken van de gratis cursus beleggen met CFD aandelen. Met behulp van deze cursus kun je oefenen met het beleggen in CFD’s en handel je naar hartelust met een fictieve inzet.

Mobiel beleggen met telefoon of tablet. Snel en handig bij Plus500!

Mobiel beleggen met telefoon of tablet bij Plus500

Boodschappen doen, bankzaken regelen en kaartjes versturen. Je kunt je haast niet meer voorstellen dat je daar ooit de deur voor uit moest. De meest handige apps schieten als paddenstoelen uit de grond om jou te voorzien in al jouw wensen en behoeften. Maar hoe zit dat eigenlijk met beleggen? Mobiel beleggen met telefoon of tablet. Is daar eigenlijk een handige app voor? Een app die betrouwbaar is, duidelijke taal spreekt en waarmee je snel kunt handelen op het moment dat dit nodig is?

Natuurlijk bestaat deze handige app: broker Plus500 geeft je alle mogelijkheden om mobiel te beleggen. Mobiel beleggen met telefoon of tablet is immers de toekomst. Of je nu onderweg bent of op een saaie vergadering zit, het is prettig om continu toegang te hebben tot je aandelen. Zo kun je direct inspelen op de situatie als dit nodig is.

Betrouwbare mobiele broker: Plus500

Mobiel beleggen met telefoon of tablet. Wat weet je er al van? Misschien heb je al wat research gedaan naar brokers waarbij je ook mobiel kunt beleggen. Dan zullen de positieve berichten over Plus500 je vast hebben bereikt. ‘Makkelijke en begrijpbare software’, ‘veilig’, ‘intuïtief’ en ‘snel’. En ook nog beschikbaar in het Nederlands. Wat wil je nog meer? Natuurlijk… weten hoe het werkt! Bekijk bovenstaande korte filmpje en je krijgt een goede indruk van het gemak van deze app.

Nog meer voordeel: Demo-account en Welkomstbonus Plus500

Naast alle eerder genoemde pluspunten is er nog een belangrijke reden om Plus500 als broker te kiezen. Je hebt namelijk de mogelijkheid eerst een gratis demo-account te openen. Hiermee kun je oefenen tot je het handelen onder de knie hebt. Vervolgens kun je de welkomstbonus van €25,- inzetten voordat je met je eigen geld gaat handelen. Uiteraard zijn hier ook risico’s aan verbonden dus handel nooit met geld dat je niet kunt missen.