Aandelen op AEX koersen lager door omslag sentiment op Wall Street

INGH grootste daler op AEX
Aandeel ING grootste daler op AEX

De aandelen op AEX koersen lager door omslag sentiment op Wall Street. Dat denken althans de kenners van de AEX en de beurs. Vanochtend koerste de AEX aanzienlijk lager. Dit zou veroorzaakt worden door de omslag van sentiment die ook op Wall Street voor een lage koers zorgde. Reden van die omslag is het slechte nieuws rond Gilead Sciences. Volgens de Financial Times is het wondermiddel van dit bedrijf toch minder goed dan – door de  verondersteld werd en is een vaccin tegen corona nog verder weg.

Aandelen op AEX koersen lager door slecht nieuw rond Gilead Sciences

Voor de goede orde; niemand weet waar de Financial Times zich precies op baseert. Gilead test nog steeds en laat zelfs weinig los. Pas in mei zal duidelijkheid geboden worden over . Desondanks kwam het door de Financial Times gebrachte bericht  hard aan en heeft het dus ook z’n weerslag op de AEX.

Banken scoren pover, Wolters Kluwer is lichtpuntje

De lage koersen worden, zo denken insiders veroorzaakt vanwege de mislukte EU-top. Er is dus nog geen steunpakket voor de lange termijn. Ondertussen wordt in Europa vanwege de coronacrisis zelfs al gesproken van een krimp van de economie van 15 procent. Vanochtend scoorden met name de aandelen ING en ABN Amro matig, Wolters Kluwer was een zeldzaam lichtpuntje met een lichte stijging.

 

Wil je ook in aandelen? Check dan alvast de brokers hier:

Omschrijving


Freedom24 van Freedom Finance
Zelf beleggen en sparen
Wil je de vrijheid hebben om sparen te combineren met beleggen in de belangrijkste beurzen van Europa, Amerika en Azië? Met Freedom24 is het mogelijk om zowel aandelen te kopen en verkopen. Je kan je onbelegde saldo ook sparen met hoge spaarrente tot wel 6,41%! Er is geen minimum storting. Ontdek de vrijheid. Open nu gratis rekening!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Freestoxx
Zelf beleggen
Met broker Freestoxx kan je gratis beleggen in Amerikaanse Aandelen: kies aandelen uit de NYSE en NASDAQ en betaal € 0,- commissie. Ook betaal je geen wisselkoerskosten, inactiviteitskosten of maandelijkse kosten. Dat maakt beleggen wel héél interessant.
Probeer het nu gratis & vrijblijvend met een Demo account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 45,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico. Er zijn andere kosten van toepassing.

Scalable Capital
Zelf beleggen
Met broker Scalable Capital kan je commissievrij beleggen in 7500 Aandelen en ETF. Onbelegde inleg levert je zelfs 2,3% spaarrente op! Een mooie combinatie van beleggen en sparen.
Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Easybroker
Easybroker maakt beleggen makkelijk en begrijpbaar voor iedereen. Met lage tarieven. Je betaalt geen beheerskosten!Open gratis een rekening en start met beleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Zelf indexbeleggen met Brand New Day
Brand New Day: Laat je geld groeien met de passieve beleggingsstrategie van Brand New Day. Werk aan jouw buffer voor later door te beleggen in aandelen- en obligatiefondsen met een wereldwijde spreiding. Kies je gewenste modelportefeuille en beleg zonder omkijken tegen zeer lage kosten.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en ook goedkoop beleggen in de DEGIRO kernselectie is mogelijk.
Start nu met voordelig beleggen! Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "Succesvol beleggen met opties"
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.
Vond je dit nuttig?

Plaats een reactie