Aandelen Ayden boeren goed op AEX

ArcelorMittal: lichtpuntje op de AEX
Aandeel Arcelor Mttal: lichtpuntje op de AEX

Aandelen Ayden boeren goed op AEX. Voor het overige was het een weinig florissante dag op de Amsterdamse beurs, waar in aansluiting op Wall Street pessimisme hoogtij vierde vanwege een al dan niet fake bericht in de Financial Times. Die krant meldde dat het vaccin tegen corona nog wel even op zich laat wachten nu de testresultaten van Gilead Sciences tegenvallen. Althans, dat beweert de krant.

Aandelen Ayden boeren goed, voor het overige sprake van pessimistische  bui

De beurswereld had juist de hoop dat een vaccin voor een doorbraak zou zorgen en de economie nieuw leven in zou blazen. Grootste verliezers waren ING Bank en ABN Amro die respectievelijk 6,17 procent en 4,10 procent verloren. Arcelon Mittal hield gelijke tred en verloor ook ruim: 4,02 procent.

Ayden grootste plusser op lauwe AEX

Ayden, bekend van het online betaalsysteem boerde goed door 1,88 procent te plussen. Daarmee was het bedrijf ook een van de weinige plussers. Wolters Kluwer deed het prima. Het bedrijf uit Alphen aan den Rijn eindigde op 1,35 procent in de plus. Just Eat bleef met 0,32 procent net in de plus. Geen vrolijke gezichten bij het ingaan van het weekend dus.

Wil jij de beurs ook op? Dan ben je afhankelijk van de brokers. Hier vind je alvast een overzicht van de beschikbare brokers:

Omschrijving


Freedom24 van Freedom Finance
Zelf beleggen en sparen
Wil je de vrijheid hebben om sparen te combineren met beleggen in de belangrijkste beurzen van Europa, Amerika en Azië? Met Freedom24 is het mogelijk om zowel aandelen te kopen en verkopen. Je kan je onbelegde saldo ook sparen met hoge spaarrente tot wel 5,9%! Er is geen minimum storting.
Actie! Stort € 5000,- en ontvang 3 gratis aandelen met een waarde tot $ 800,-. Gebruik de promocode WELCOME5 Open nu gratis rekening!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Freestoxx
Zelf beleggen
Met broker Freestoxx kan je gratis beleggen in Amerikaanse Aandelen: kies aandelen uit de NYSE en NASDAQ en betaal € 0,- commissie. Ook betaal je geen wisselkoerskosten, inactiviteitskosten of maandelijkse kosten. Dat maakt beleggen wel héél interessant.
Probeer het nu gratis & vrijblijvend met een Demo account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

WH Selfinvest
Zelf beleggen
Toegang tot 150 beurzen in 33 landen: kies voor zelf beleggen in aandelen, opties of ETF voor de laagst mogelijke commissie. Met uitmuntende klantenservice en gratis toegang tot signalen en kennis over beleggen.
Probeer het nu gratis & vrijblijvend met een Demo account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 45,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico. Er zijn andere kosten van toepassing.

Scalable Capital
Zelf beleggen
Met broker Scalable Capital kan je commissievrij beleggen in 7500 Aandelen en ETF. Onbelegde inleg levert je zelfs 2,3% spaarrente op! Een mooie combinatie van beleggen en sparen.
Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Easybroker
Easybroker maakt beleggen makkelijk en begrijpbaar voor iedereen. Met lage tarieven. Je betaalt geen beheerskosten!Open gratis een rekening en start met beleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Zelf indexbeleggen met Brand New Day
Brand New Day: Laat je geld groeien met de passieve beleggingsstrategie van Brand New Day. Werk aan jouw buffer voor later door te beleggen in aandelen- en obligatiefondsen met een wereldwijde spreiding. Kies je gewenste modelportefeuille en beleg zonder omkijken tegen zeer lage kosten.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en ook goedkoop beleggen in de DEGIRO kernselectie is mogelijk.
Start nu met voordelig beleggen! Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.
Vond je dit nuttig?

Plaats een reactie