Aandeel Gilead daalt na slechte pers, aandeel Amerikaanse olie weer iets omhoog

Aandelen Gilead dalen na slechte pers
Aandelen Gilead Sciences dalen met liefst 4 procent

Aandeel Gilead Sciences daalt na slechte pers, aandeel Amerikaanse olie weer iets omhoog. Dat waren donderdag de twee meest opvallende zaken op de Amerikaanse beursvloer. Het aandeel Gilead Sciences daalde met liefst 4 procent na een tamelijk negatief bericht in de Financial Times. Die krant meldde dat de resultaten van testen van het middel dat het coronavirus zou moeten temmen ronduit slecht zijn.

Aandeel Gilead daalt na slechte pers; resultaten ‘corona temmer’ vallen tegen

Of die resultaten inderdaad slecht zijn, kan niemand bevestigen of ontkennen. Feit is dat Gilead Sciences op dit moment twee testen uitvoert. Onlangs bleek een middel van de producent die zich bezighoudt met antivirale middelen enorm goed aan te slaan bij coronapatienten. De waarde van het aandeel Gilead steeg gigantisch, nu lijken de rollen omgedraaid. Gilead denkt overigens pas in mei met meer nieuws te kunnen komen.

Waarde aandeel Amerikaanse olie stijgt met 4 procent

Goed nieuws was er aan het oliefront in Amerika. De waarde van een  aandeel Amerikaanse West Texas Intermediate steeg met 4 procent. Dat is procentueel weliswaar een prima stijging, de prijs ligt echter nog steeds op een bedenkelijk laag niveau. Wat betreft de prijs lijkt de Amerikaanse olie alleen te redden als de OPEC landen nog veel minder olie gaan produceren en wanneer er daadwerkelijk weer vraag komt naar olie. Er is nu sprake van een gigantisch overschot en een gebrek aan opslagcapaciteit.

Wil jij je ook begeven in de beleggerswereld en verdienen met aandelen? Check hier dan alvast de brokers:

Omschrijving


Freedom24 van Freedom Finance
Zelf beleggen en sparen
Wil je de vrijheid hebben om sparen te combineren met beleggen in de belangrijkste beurzen van Europa, Amerika en Azië? Met Freedom24 is het mogelijk om zowel aandelen te kopen en verkopen. Je kan je onbelegde saldo ook sparen met hoge spaarrente tot wel 6,41%! Er is geen minimum storting. Ontdek de vrijheid. Open nu gratis rekening!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Freestoxx
Zelf beleggen
Met broker Freestoxx kan je gratis beleggen in Amerikaanse Aandelen: kies aandelen uit de NYSE en NASDAQ en betaal € 0,- commissie. Ook betaal je geen wisselkoerskosten, inactiviteitskosten of maandelijkse kosten. Dat maakt beleggen wel héél interessant.
Probeer het nu gratis & vrijblijvend met een Demo account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 45,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico. Er zijn andere kosten van toepassing.

Scalable Capital
Zelf beleggen
Met broker Scalable Capital kan je commissievrij beleggen in 7500 Aandelen en ETF. Onbelegde inleg levert je zelfs 2,3% spaarrente op! Een mooie combinatie van beleggen en sparen.
Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Easybroker
Easybroker maakt beleggen makkelijk en begrijpbaar voor iedereen. Met lage tarieven. Je betaalt geen beheerskosten!Open gratis een rekening en start met beleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Zelf indexbeleggen met Brand New Day
Brand New Day: Laat je geld groeien met de passieve beleggingsstrategie van Brand New Day. Werk aan jouw buffer voor later door te beleggen in aandelen- en obligatiefondsen met een wereldwijde spreiding. Kies je gewenste modelportefeuille en beleg zonder omkijken tegen zeer lage kosten.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en ook goedkoop beleggen in de DEGIRO kernselectie is mogelijk.
Start nu met voordelig beleggen! Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "Succesvol beleggen met opties"
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.
Vond je dit nuttig?

Plaats een reactie