Aandelen PostNL stijgen met liefst 18 procent

waarde aandelen PostNl stijgt enorm
Aandeel Post NL stijgt enorm in waarde

Aandelen PostNL stijgen met liefst 18 procent. PostNl liep nog net niet de polonaise, al was het een zeer positieve dag voor de onderneming, die in het tweede kwartaal nog betere cijfers overlegt dan dat verwacht was. Het koersdoel van PostNL is ondertussen dan ook bijgesteld.

Aandelen PostNL stijgen; koersdoel is al bijgesteld

PostNL profiteerde voor een deel van de corona uitbraak tien er plotseling veel meer pakketjes bezorg moesten worden. De goede cijfers voor PostNL blijken echter meer structureel. Zo wordt er behoorlijk goedkoper gewerkt, iets dat tot stand kwam na het samengaan met Sandd, Daardoor kon het zomaar eens een prettig jaar worden voor de postbezorgers. Behalve dat het AEX in het groen sloot, deden ook de AMX en de ASxC dat. Niet veel overigens, want ze stegen met respectievelijk 0,5 en 0,3 procent.

En plotseling is er weer vertrouwen, terwijl de feitelijke situatie bepaald niet beter wordt

Blijft vreemd, het plotselinge vertrouwen dat er kennelijk is. Die positiviteit is deels gebaseerd op de biljoen dollar die Trump beloofde om de economie een stimulans te geven. Dat Amerika nog middenin de eerste golf zit en dat het aantal besmette mensen met corona weer oploopt, boezemt kennelijk geen angst meer in. Zoals ondertussen in Beijing alweer het gros van het aantal vluchten is geannuleerd. Het maakte tot voor kort angstig, die angst bleek vandaag echter niet aanwezig. Integendeel.

Mindere dag voor de financiële sector

Uiteraard was PostNL het gesprek van de dag. In de AEX stegen liefst 19 van de 25 aandelen. Ayden steeg met 3,4 procent en ASML met 3 procent. Er was ook groei voor Just Eat Takeaway, dat 2,2 procent in waarde steeg. De financiële sector had een minder goede dag, ABN Amro zag de waarde van de aandelen met 1,6 procent dalen, zoals de aandelen van Aegon dat ook deden en Shell ook weer eens inleverde: 1,1 procent. De AMX had in PostNL de blikvanger van de beurs. Verder steeg Signify met 21 procent en verloor Air France KLM, 3,9 procent om precies te zijn.

Ook in aandelen? Check hier alvast de brokers:

Omschrijving


Freedom24 van Freedom Finance
Zelf beleggen en sparen
Wil je de vrijheid hebben om sparen te combineren met beleggen in de belangrijkste beurzen van Europa, Amerika en Azië? Met Freedom24 is het mogelijk om zowel aandelen te kopen en verkopen. Je kan je onbelegde saldo ook sparen met hoge spaarrente tot wel 6,41%! Er is geen minimum storting. Ontdek de vrijheid. Open nu gratis rekening!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Freestoxx
Zelf beleggen
Met broker Freestoxx kan je gratis beleggen in Amerikaanse Aandelen: kies aandelen uit de NYSE en NASDAQ en betaal € 0,- commissie. Ook betaal je geen wisselkoerskosten, inactiviteitskosten of maandelijkse kosten. Dat maakt beleggen wel héél interessant.
Probeer het nu gratis & vrijblijvend met een Demo account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 45,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico. Er zijn andere kosten van toepassing.

Scalable Capital
Zelf beleggen
Met broker Scalable Capital kan je commissievrij beleggen in 7500 Aandelen en ETF. Onbelegde inleg levert je zelfs 2,3% spaarrente op! Een mooie combinatie van beleggen en sparen.
Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Easybroker
Easybroker maakt beleggen makkelijk en begrijpbaar voor iedereen. Met lage tarieven. Je betaalt geen beheerskosten!Open gratis een rekening en start met beleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Zelf indexbeleggen met Brand New Day
Brand New Day: Laat je geld groeien met de passieve beleggingsstrategie van Brand New Day. Werk aan jouw buffer voor later door te beleggen in aandelen- en obligatiefondsen met een wereldwijde spreiding. Kies je gewenste modelportefeuille en beleg zonder omkijken tegen zeer lage kosten.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en ook goedkoop beleggen in de DEGIRO kernselectie is mogelijk.
Start nu met voordelig beleggen! Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "Succesvol beleggen met opties"
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.
Vond je dit nuttig?

Plaats een reactie