Waarde aandelen Tesla van recordhoogte naar dieptepunt

waarde aandelen Tesla van recordhoogte naar diep dal

Ondertussen in Amerika, waar de zorgen over de economische gevolgen van het coronavirus  voor de nodige slapeloze nachten zorgen en al hebben gezorgd. Wat dat betreft is het verhaal rond Tesla tekenend voor de situatie. De waarde van de aandelen Tesla waren nog niet zo heel lang geleden naar recordhoogte gestegen, nu is echter het dieptepunt bereikt. Voorts zijn er zorgen om de prijs van goud en verwachten insiders dat Amerika ondanks de voorzorgsmaatregelen toch in een economische crisis terecht zal komen, zoals de wereldeconomie daar niet aan lijkt te ontkomen.

Waarde goud is zelfs niet meer stabiel

Goud is voor de meeste beleggers normaliter een baken van betrouwbaarheid in de meer barre tijden. Nu echter niet, want zelfs de prijs van goud is gedaald in Amerika met liefst 3 procent. Dat heeft er ook nadrukkelijk mee te maken dat de beleggers nu blijkbaar liever contant geld in handen hebben, nu de stimuleringsmaatregelen er niet in lijken te slagen om voor een rustigere markt te zorgen. Ook zilver daalde aanzienlijk, met zo’n 18 procent liefst.

Omschrijving


Freedom24 van Freedom Finance
Zelf beleggen en sparen
Wil je de vrijheid hebben om sparen te combineren met beleggen in de belangrijkste beurzen van Europa, Amerika en Azië? Met Freedom24 is het mogelijk om zowel aandelen te kopen en verkopen. Je kan je onbelegde saldo ook sparen met hoge spaarrente tot wel 6,41%! Er is geen minimum storting. Ontdek de vrijheid. Open nu gratis rekening!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Freestoxx
Zelf beleggen
Met broker Freestoxx kan je gratis beleggen in Amerikaanse Aandelen: kies aandelen uit de NYSE en NASDAQ en betaal € 0,- commissie. Ook betaal je geen wisselkoerskosten, inactiviteitskosten of maandelijkse kosten. Dat maakt beleggen wel héél interessant.
Probeer het nu gratis & vrijblijvend met een Demo account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 45,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico. Er zijn andere kosten van toepassing.

Scalable Capital
Zelf beleggen
Met broker Scalable Capital kan je commissievrij beleggen in 7500 Aandelen en ETF. Onbelegde inleg levert je zelfs 2,3% spaarrente op! Een mooie combinatie van beleggen en sparen.
Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Easybroker
Easybroker maakt beleggen makkelijk en begrijpbaar voor iedereen. Met lage tarieven. Je betaalt geen beheerskosten!Open gratis een rekening en start met beleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Zelf indexbeleggen met Brand New Day
Brand New Day: Laat je geld groeien met de passieve beleggingsstrategie van Brand New Day. Werk aan jouw buffer voor later door te beleggen in aandelen- en obligatiefondsen met een wereldwijde spreiding. Kies je gewenste modelportefeuille en beleg zonder omkijken tegen zeer lage kosten.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en ook goedkoop beleggen in de DEGIRO kernselectie is mogelijk.
Start nu met voordelig beleggen! Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "Succesvol beleggen met opties"
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.

Grote zorgen ondanks steunmaatregelen

In Amerika maakt men zich ondanks de zeker voor Amerika zeer proactieve houding ten aanzien van het trachten te voorkomen van de crisis ook al zorgen om het dividendrendement, dat volgens de kenners op een niveau ligt dat rondom ‘belachelijk’ te noemen is, zeker in de wetenschap dat er nog een extra dividendverlaging aan zit te komen.

Tesla aandelen van recordhoogte naar dieptepunt

Tesla scoorde eerder dit jaar als nooit tevoren en zag de koers stijgen tot recordhoogte. Nu echter bestaan er grote zorgen. De vraag naar auto’s is sterk gedaald vanwege de economische neergang, de koers daalde navenant. Zo snel kan het gaan dus.  Met speciale dank aan het coronavirus. Overigens is het de verwachting dat Amerika straks voor een periode van tussen de 4 en 6 weken in volledige quarantaine zal gaan. Wat daarvan precies de gevolgen zullen zijn blijft voorlopig slechts gissen.

Vond je dit nuttig?

Plaats een reactie