Beleggers putten moed uit stijgende koersen

beleggers lachen om stijgende koersen

Beleggers putten nadrukkelijk moed uit de stijgende koersen mondiaal die links en rechts waarneembaar zijn. Van een trend of een mooie constante groeicurve is nog geen sprake overigens, kommer en kwel is het echter ook niet alleen meer. Zeker interessant is het om te kijken naar China, daar waar het coronavirus uitbrak en waar men wat betreft de volksgezondheid weer uit het dal klimt. In de provincie Hubei, de provincie waar de ellende allemaal begin, is nu voor de derde dag op rij niemand besmet geraakt met het virus.

Beleggers zien met lachende gezichten stijgende koersen

De AEX en ook Wal Street toonden de afgelopen dagen tekenen van herstel en laten soms groeiende aandelenkoersen zien. Er wordt zo nu en dan in elk geval weer gelachen op de beursvloer, iets dat tot voor kort onmogelijk was. Na Europa en Amerika, lijken de beurzen ook in Azie weer terrein te winnen. Daarmee is hét ideale moment van het aankopen van aandelen tegen de laagste prijzen dus geweest en hebben de beste beleggers hun slag al lang en breed geslagen.

Omschrijving


Freedom24 van Freedom Finance
Zelf beleggen en sparen
Wil je de vrijheid hebben om sparen te combineren met beleggen in de belangrijkste beurzen van Europa, Amerika en Azië? Met Freedom24 is het mogelijk om zowel aandelen te kopen en verkopen. Je kan je onbelegde saldo ook sparen met hoge spaarrente tot wel 6,41%! Er is geen minimum storting. Ontdek de vrijheid. Open nu gratis rekening!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Freestoxx
Zelf beleggen
Met broker Freestoxx kan je gratis beleggen in Amerikaanse Aandelen: kies aandelen uit de NYSE en NASDAQ en betaal € 0,- commissie. Ook betaal je geen wisselkoerskosten, inactiviteitskosten of maandelijkse kosten. Dat maakt beleggen wel héél interessant.
Probeer het nu gratis & vrijblijvend met een Demo account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 45,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico. Er zijn andere kosten van toepassing.

Scalable Capital
Zelf beleggen
Met broker Scalable Capital kan je commissievrij beleggen in 7500 Aandelen en ETF. Onbelegde inleg levert je zelfs 2,3% spaarrente op! Een mooie combinatie van beleggen en sparen.
Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Easybroker
Easybroker maakt beleggen makkelijk en begrijpbaar voor iedereen. Met lage tarieven. Je betaalt geen beheerskosten!Open gratis een rekening en start met beleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Zelf indexbeleggen met Brand New Day
Brand New Day: Laat je geld groeien met de passieve beleggingsstrategie van Brand New Day. Werk aan jouw buffer voor later door te beleggen in aandelen- en obligatiefondsen met een wereldwijde spreiding. Kies je gewenste modelportefeuille en beleg zonder omkijken tegen zeer lage kosten.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en ook goedkoop beleggen in de DEGIRO kernselectie is mogelijk.
Start nu met voordelig beleggen! Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "Succesvol beleggen met opties"
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.

Rentetarieven in China onveranderd

Shanghai ging met 1,8 procent plus het weekend in bijvoorbeeld, terwijl Zuid Korea (4,7 procent) en ook Hongkong (plus 4 procent) behoorlijk stegen. Met name de beurzen in Zuid Korea en Hongkong waren aanvankelijk de grootste verliezers. In Australie daalden de koersen ook, al bleef dat al met al heel aardig binnen de perken. In China bleven heel verrassend de rentetarieven gehandhaafd. Vrijwel iedereen was uitgegaan van een verlaging. De steun van de overheid blijkt vooralsnog echter afdoende en dus hoeven de rentetareven nog niet naar beneden. Het is interessant om te volgen hoe China de draad weer oppakt, nu daar het ergste wat betreft het coronavirus achter de rug lijkt.

 

Vond je dit nuttig?

Plaats een reactie