Aandelen Xpeng nu ook te verhandelen in Hongkong

Nadat het eerder al 1,5 miljard dollar ophaalde met een beursgang in Amerika, zijn aandelen Xpeng nu ook te verhandelen in Hongkong. De producent van elektrische auto’s kan de hevige concurrentiestrijd met vers geld een nieuwe impuls geven, al staat Xpeng er al buitengewoon goed op. Sterker nog, mondiaal wordt Xpeng gezien als de partij die Tesla daadwerkelijk het vuur aan de schenen kan leggen.

Aandelen Xpeng nu ook te verhandelen in Hongkong; de grote concurrent van Tesla?

Xpeng richt zich iets meer op autonoom rijden en lanceerde ondertussen drie modellen elektrische auto’s. Opvallend is het prijsverschil met Tesla. Mede door de concurrentie in China zijn de auto’s van Xpeng aanzienlijk voordeliger dan de modellen van Tesla. En het ontbreekt de auto’s van Xpeng echt aan niets. Ze zijn van superieure kwaliteit. Overigens heeft Xpeng in XMotors een dochteronderneming, die wel al eens in opspraak kwam en de vergunning om te mogen testen in Amerika verkwanselde.

Grote en bekende investeerders

Oprichter van Xpeng is Henry Xia, die zich gesteund weet door tal van bekende investeerders als Qatar Investments en Alibaba. Er is geloof in Xpeng, dat in 2019 in Guangzhou een autoverhuurbedrijf startte en ondertussen probeert klanten aan zich te binden. Zo biedt de specialist in elektrische auto’s bijvoorbeeld een leven lang gratis opladen aan. Dat kan bij de duizend eigen laadstations van Xpeng en bij nog eens 200.000 andere laad locaties.

Mocht je aandelen Xpeng willen kopen, dan doe je een beroep op de brokers. Je kunt hun voorwaarden hier vergelijken.

Omschrijving


Freedom24 van Freedom Finance
Zelf beleggen en sparen
Wil je de vrijheid hebben om sparen te combineren met beleggen in de belangrijkste beurzen van Europa, Amerika en Azië? Met Freedom24 is het mogelijk om zowel aandelen te kopen en verkopen. Je kan je onbelegde saldo ook sparen met hoge spaarrente tot wel 6,41%! Er is geen minimum storting. Ontdek de vrijheid. Open nu gratis rekening!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Freestoxx
Zelf beleggen
Met broker Freestoxx kan je gratis beleggen in Amerikaanse Aandelen: kies aandelen uit de NYSE en NASDAQ en betaal € 0,- commissie. Ook betaal je geen wisselkoerskosten, inactiviteitskosten of maandelijkse kosten. Dat maakt beleggen wel héél interessant.
Probeer het nu gratis & vrijblijvend met een Demo account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 45,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico. Er zijn andere kosten van toepassing.

Scalable Capital
Zelf beleggen
Met broker Scalable Capital kan je commissievrij beleggen in 7500 Aandelen en ETF. Onbelegde inleg levert je zelfs 2,3% spaarrente op! Een mooie combinatie van beleggen en sparen.
Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Easybroker
Easybroker maakt beleggen makkelijk en begrijpbaar voor iedereen. Met lage tarieven. Je betaalt geen beheerskosten!Open gratis een rekening en start met beleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Zelf indexbeleggen met Brand New Day
Brand New Day: Laat je geld groeien met de passieve beleggingsstrategie van Brand New Day. Werk aan jouw buffer voor later door te beleggen in aandelen- en obligatiefondsen met een wereldwijde spreiding. Kies je gewenste modelportefeuille en beleg zonder omkijken tegen zeer lage kosten.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en ook goedkoop beleggen in de DEGIRO kernselectie is mogelijk.
Start nu met voordelig beleggen! Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "Succesvol beleggen met opties"
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.
Vond je dit nuttig?

Plaats een reactie