Ananasteler Dole gaat naar de beurs in New York

Aandelen Dole kopen

Ananasteler Dole gaat naar de beurs in New York. De exacte datum, de verwachte opbrengst en de prijs per aandeel is nog niet bekend. Wel is bekend waaraan het opgehaalde geld besteed gaat worden. Dat geld is voor het aflossen van schulden en om de fusiekosten te dekken. Dole fuseert namelijk met Total Produce, een Iers tegenhanger van de bekende ananasteler.

Ananasteler Dole gaat naar de beurs, fusie met Total Produce

De aandelen van Dole moeten niet verrassend onder de aanduiding DOLE verhandeld worden op de beurs in New York. Ondertussen bereiden Davy, Deutsche Bank Securities en Goldman Sachs de beursgang van Dole voor. In februari van dit jaar werd bekend dat Dole Total Produce overneemt. Het kapitaal van beide bedrijven wordt in de nieuw opgerichte onderneming ondergebracht. Dole heeft een stevige positie in de markt en die positie zal door de fusie en de beursgang naar verwachting alleen maar steviger worden. Dole had al een aantal jaren geleden plannen om naar de beurs te gaan. Die plannen werden toen echter afgeblazen.

Check hier alvast de onmisbare brokers

Dole is meer dan alleen een bekend ananasteler. Het is eveneens producent en distributeur van vruchten zoals bananen, druiven en aardbeien. Ook op het gebied van van kant-en-klaar verpakte salades en groenten geldt Dole als een belangrijke speler. Wil je straks ook aandelen Dole kopen, dan doe je een beroep op een broker. Die brokers kun je hier alvast met elkaar vergelijken.

Omschrijving


Freedom24 van Freedom Finance
Zelf beleggen en sparen
Wil je de vrijheid hebben om sparen te combineren met beleggen in de belangrijkste beurzen van Europa, Amerika en Azië? Met Freedom24 is het mogelijk om zowel aandelen te kopen en verkopen. Je kan je onbelegde saldo ook sparen met hoge spaarrente tot wel 6,41%! Er is geen minimum storting. Ontdek de vrijheid. Open nu gratis rekening!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Freestoxx
Zelf beleggen
Met broker Freestoxx kan je gratis beleggen in Amerikaanse Aandelen: kies aandelen uit de NYSE en NASDAQ en betaal € 0,- commissie. Ook betaal je geen wisselkoerskosten, inactiviteitskosten of maandelijkse kosten. Dat maakt beleggen wel héél interessant.
Probeer het nu gratis & vrijblijvend met een Demo account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 45,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico. Er zijn andere kosten van toepassing.

Scalable Capital
Zelf beleggen
Met broker Scalable Capital kan je commissievrij beleggen in 7500 Aandelen en ETF. Onbelegde inleg levert je zelfs 2,3% spaarrente op! Een mooie combinatie van beleggen en sparen.
Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Easybroker
Easybroker maakt beleggen makkelijk en begrijpbaar voor iedereen. Met lage tarieven. Je betaalt geen beheerskosten!Open gratis een rekening en start met beleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Zelf indexbeleggen met Brand New Day
Brand New Day: Laat je geld groeien met de passieve beleggingsstrategie van Brand New Day. Werk aan jouw buffer voor later door te beleggen in aandelen- en obligatiefondsen met een wereldwijde spreiding. Kies je gewenste modelportefeuille en beleg zonder omkijken tegen zeer lage kosten.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en ook goedkoop beleggen in de DEGIRO kernselectie is mogelijk.
Start nu met voordelig beleggen! Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "Succesvol beleggen met opties"
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.
Vond je dit nuttig?

Plaats een reactie