Handelen op Tradegate Exchange wordt mogelijk bij DEGIRO

Handelen op Tradegate Exchange wordt mogelijk bij broker DEGIRO. De verwachting is dat ergens in het derde kwartaal van dit jaar de lichten op groen gaan. Handelen met Tradegate Exchange biedt een aantal duidelijke voordelen. Met de mogelijkheid om te handelen op Tradegate Exchange biedt DEGIRO de belegger nog meer mogelijkheden, zeker wat betreft de tijden waarop gehandeld kan worden.

Handelen op Tradegate Exchange wordt mogelijk bij DEGIRO; verruiming handelstijden

Zo hanteert Tradegate Exchange zeer ruime openingstijden. Op handelsdagen kun je er namelijk terecht van 08.00 uur tot 22.00 uur. Dat betekent dat je na de reguliere beursopeningstijden nog kunt handelen. Daarmee wordt de toegang tot de kapitaalmarkten in Europa andermaal groter. Tradegate Exchange biedt meer dan 10.000 effecten uit heel de wereld en een breed spectrum aan producten.

Je bepaalt uiteraard zelf of je zaken doet met Tradegate Exchange

Bij DEGIRO bepaal je uiteraard zelf of je een order uit laat voeren door Tradegate Exchange. DEGIRO bemoeit zich niet met jouw keuze. Ook wordt geen orderflow verkocht en in lijn met de Nederlandse wetgeving is geen sprake van provisie, dit in tegenstelling tot andere publicaties. Daarin werd gesuggereerd dat dit namelijk wel het geval was. Niets is echter minder waar.

Een van de grootste beurzen van Europa

Tradegate Exchange staat bekend als een volledig gereguleerde beurs. Het is voor zestig procent in handen van Deutsche Borse, zoals bekend een van de grootste beurzen van Europa. Uiteraard voldoet Tradegate Exchange en alle overeenkomsten aan de Nederlandse en Europese wetgeving. Wil je in aandelen, dan ben je aangewezen op brokers. Je kunt ze hier alvast vergelijken.

Omschrijving


Freedom24 van Freedom Finance
Zelf beleggen en sparen
Wil je de vrijheid hebben om sparen te combineren met beleggen in de belangrijkste beurzen van Europa, Amerika en Azië? Met Freedom24 is het mogelijk om zowel aandelen te kopen en verkopen. Je kan je onbelegde saldo ook sparen met hoge spaarrente tot wel 5,9%! Er is geen minimum storting.
Actie! Stort € 5000,- en ontvang 3 gratis aandelen met een waarde tot $ 800,-. Gebruik de promocode WELCOME5 Open nu gratis rekening!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Freestoxx
Zelf beleggen
Met broker Freestoxx kan je gratis beleggen in Amerikaanse Aandelen: kies aandelen uit de NYSE en NASDAQ en betaal € 0,- commissie. Ook betaal je geen wisselkoerskosten, inactiviteitskosten of maandelijkse kosten. Dat maakt beleggen wel héél interessant.
Probeer het nu gratis & vrijblijvend met een Demo account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

WH Selfinvest
Zelf beleggen
Toegang tot 150 beurzen in 33 landen: kies voor zelf beleggen in aandelen, opties of ETF voor de laagst mogelijke commissie. Met uitmuntende klantenservice en gratis toegang tot signalen en kennis over beleggen.
Probeer het nu gratis & vrijblijvend met een Demo account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 45,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico. Er zijn andere kosten van toepassing.

Scalable Capital
Zelf beleggen
Met broker Scalable Capital kan je commissievrij beleggen in 7500 Aandelen en ETF. Onbelegde inleg levert je zelfs 2,3% spaarrente op! Een mooie combinatie van beleggen en sparen.
Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Easybroker
Easybroker maakt beleggen makkelijk en begrijpbaar voor iedereen. Met lage tarieven. Je betaalt geen beheerskosten!Open gratis een rekening en start met beleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Zelf indexbeleggen met Brand New Day
Brand New Day: Laat je geld groeien met de passieve beleggingsstrategie van Brand New Day. Werk aan jouw buffer voor later door te beleggen in aandelen- en obligatiefondsen met een wereldwijde spreiding. Kies je gewenste modelportefeuille en beleg zonder omkijken tegen zeer lage kosten.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en ook goedkoop beleggen in de DEGIRO kernselectie is mogelijk.
Start nu met voordelig beleggen! Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.
Vond je dit nuttig?

Plaats een reactie