Aandelenbeurzen op Wall Street kwamen vandaag traag op gang

De aandelenbeurzen op Wall Street kwamen vandaag traag op gang. Vandaag werden door verschillende beursgenoteerde bedrijven de kwartaalcijfers bekend gemaakt. Het gevolg was dat de waarde van aandelen aan het einde van de dag zowel omhoog als omlaag schoten. Toch bleven de standen van de aandelenkoersen op Wall Street vrijwel ongewijzigd.

Beleggen? Tip: Kies de beste en goedkoopste broker

Omschrijving


Freedom24 van Freedom Finance
Zelf beleggen en sparen
Wil je de vrijheid hebben om sparen te combineren met beleggen in de belangrijkste beurzen van Europa, Amerika en Azië? Met Freedom24 is het mogelijk om zowel aandelen te kopen en verkopen. Je kan je onbelegde saldo ook sparen met hoge spaarrente tot wel 5,9%! Er is geen minimum storting.
Actie! Stort € 5000,- en ontvang 3 gratis aandelen met een waarde tot $ 800,-. Gebruik de promocode WELCOME5 Open nu gratis rekening!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Freestoxx
Zelf beleggen
Met broker Freestoxx kan je gratis beleggen in Amerikaanse Aandelen: kies aandelen uit de NYSE en NASDAQ en betaal € 0,- commissie. Ook betaal je geen wisselkoerskosten, inactiviteitskosten of maandelijkse kosten. Dat maakt beleggen wel héél interessant.
Probeer het nu gratis & vrijblijvend met een Demo account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

WH Selfinvest
Zelf beleggen
Toegang tot 150 beurzen in 33 landen: kies voor zelf beleggen in aandelen, opties of ETF voor de laagst mogelijke commissie. Met uitmuntende klantenservice en gratis toegang tot signalen en kennis over beleggen.
Probeer het nu gratis & vrijblijvend met een Demo account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 45,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico. Er zijn andere kosten van toepassing.

Scalable Capital
Zelf beleggen
Met broker Scalable Capital kan je commissievrij beleggen in 7500 Aandelen en ETF. Onbelegde inleg levert je zelfs 2,3% spaarrente op! Een mooie combinatie van beleggen en sparen.
Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Easybroker
Easybroker maakt beleggen makkelijk en begrijpbaar voor iedereen. Met lage tarieven. Je betaalt geen beheerskosten!Open gratis een rekening en start met beleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Zelf indexbeleggen met Brand New Day
Brand New Day: Laat je geld groeien met de passieve beleggingsstrategie van Brand New Day. Werk aan jouw buffer voor later door te beleggen in aandelen- en obligatiefondsen met een wereldwijde spreiding. Kies je gewenste modelportefeuille en beleg zonder omkijken tegen zeer lage kosten.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en ook goedkoop beleggen in de DEGIRO kernselectie is mogelijk.
Start nu met voordelig beleggen! Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.

De Dow Jones zakte, als enige beurs, met 0.3% en eindigde de dag op 14.676,30 punten. Zowel de S&P 500 en de Nasdaq bleven ongewijzigd. Zij sloten af op respectievelijk 1.578,79 en 3.269,55 punten.

Daling Amerikaanse orders zorgt voor afwachtende houding op Amerikaanse aandelenmarkt


Vandaag werden ook weer nieuwe macrocijfers over de Amerikaanse economie gepubliceerd. Er zijn afgelopen maand minder duurzame goederen aangeschaft door de Amerikaanse consument. Het aantal orders zakte met 5.7% – de grootste daling sinds augustus 2012. Eerder werd een daling van slechts 3% voorspelt.

Toch hebben deze cijfers nog niet zoveel invloed op de aandelenkoers van de beurzen op Wall Street. Vandaag was het vooral schuiven met de waarde van specifieke aandelen. Bedrijven die vandaag met slechte cijfers naar buiten kwamen, waren over het algemeen de aandelen die vandaag op de beurzen moesten inleveren. De aandelen in kwestie zijn Apple (-0,2%), Procter en Gamble (-5,9%) en AT&T (-5.0%). Boeing maakte gunstige winstcijfers bekend waardoor aandelen van de vliegtuigbouwer vandaag met 3% omhoog gingen.

Europese aandelenmarkt vandaag niet beïnvloed door Amerikaanse aandelenbeurzen

De gebeurtenissen in Amerika hadden vandaag geen invloed op de houding van de Europese aandelenmarkt. Alle Europese aandelenbeurzen stonden aan het einde van de dag in de plus. De AEX behaalde vandaag een winst van 1.1% en sloot af op 352,94 punten. De MidKap sloot af op 527,42 punten (+0.5% winst).

Naast de negatieve berichtgeving uit Amerika werd het nieuws over het afnemende vertrouwen in de economie door de Duitse consument door de Europese aandelen beleggers genegeerd. De Europese aandelenmarkt kreeg vandaag van de beleggers alle vertrouwen.

Vond je dit nuttig?
Kasper, Aandelen en Beleggen expert
Laatste berichten van Kasper, Aandelen en Beleggen expert (alles zien)

Plaats een reactie