Aandelenkoersen Europa en VS blijven stijgen

Aandelenkoersen Europa en VS blijven stijgen

De beurzen gingen vandaag voorzichtig van start. Maar na het middaguur begonnen zowel de Amerikaanse als de Europese aandelenkoersen te knallen. Vanwege gunstig nieuws uit de Verenigde Staten en de EU, krijgen beleggers meer vertrouwen in de markt.
Het overgrote deel van de beursgenoteerde bedrijven zagen vandaag de waarde van hun aandelen stijgen. De Europese beurzen namen een vlucht nadat Wall Street vandaag opnieuw een record brak. Eindelijk sloot Wall Street vandaag een fractie onder de vandaag behaalde record stand.

Beleggen? Tip: Kies de beste en goedkoopste broker

Omschrijving  

Stryk, by BUX
Zelf beleggen
Met de app van Stryk (by BUX) kan je zelf beleggen in CFD's van Aandelen, Crypto en Forex. Probeer eerst gratis met een Demo account. Je kan al met € 50,- starten met echt geld.
Probeer het nu gratis & vrijblijvend met een Demo account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Freestoxx
Zelf beleggen
Met broker Freestoxx kan je gratis beleggen in Amerikaanse Aandelen: kies aandelen uit de NYSE en NASDAQ en betaal € 0,- commissie. Ook betaal je geen wisselkoerskosten, inactiviteitskosten of maandelijkse kosten. Dat maakt beleggen wel héél interessant.
Probeer het nu gratis & vrijblijvend met een Demo account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "14 onmisbare tips om uw prestaties op de beurs te verbeteren"
Lees meer, klik hier!

of direct starten

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en ook gratis beleggen in Amerikaanse aandelen en DEGIRO kernselectie is mogelijk.
Start nu met voordelig beleggen! Open gratis rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 45,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico. Er zijn andere kosten van toepassing.

Mexem Beleggen
Mexem is een goede online broker in Nederland en België waar je écht goedkoop kan beleggen in aandelen, opties en meer. Ze geven aan de goedkoopste te zijn op Nederlandse, Belgische en Duitse aandelen. Ook krijg je persoonlijke begeleiding. Vraag gratis informatie aan. Wil je starten met beleggen? Dan ontvang je Gratis een Beleggingscursus ter waarde van € 200,- >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

NAGA Beleggen in Aandelen
Beleg in echte aandelen en ETF voor maar 0,99. Kopieer strategieën van de beste beleggers. Open gratis een rekening, en oefen gratis en vrijblijvend met € 10.000,- nepgeld. 1 miljoen beleggers gingen je al voor!Meld je gratis aan in maar een paar minuten >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Freedom24 van Freedom Finance
Zelf beleggen
Wil je bij IPO's / beursgangen er als eerste bij zijn? Met Freedom24 van Freedom Finance is het mogelijk om nieuwe aandelen te krijgen tegen hun initiële (IPO) prijs - naast het beleggen in klassieke aandelen, ETF's en opties. Ook is deze brokers uitermate geschikt voor dagelijks handelen. Gemiddeld rendement op de investering: 58% in 93 dagen. Open nu gratis rekening!
Lees meer, klik hier!

of direct starten


BUX Zero
Zelf beleggen
BUX Zero maakt het mogelijk om aandelen en ETF te kopen zonder commissie bij de gebruik van de Zero order! Download de app en start vandaag: Nu Gratis Aandeel!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Easybroker
Easybroker maakt beleggen makkelijk en begrijpbaar voor iedereen. Met lage tarieven. Je betaalt geen beheerskosten!Open gratis een rekening en start met beleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

InDelta Indexbeleggen
InDelta maakt het mogelijk om op laagdrempelige manier automatisch te laten beleggen in indexfondsen. Hierdoor spreid je het risico. Er is geen minimum inleg!Open rekening en start met indexbeleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Zelf indexbeleggen met Brand New Day
Brand New Day: Laat je geld groeien met de passieve beleggingsstrategie van Brand New Day. Werk aan jouw buffer voor later door te beleggen in aandelen- en obligatiefondsen met een wereldwijde spreiding. Kies je gewenste modelportefeuille en beleg zonder omkijken tegen zeer lage kosten.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.

Amerikaanse beurzen gestuwd door positief nieuws werkloosheidcijfers

De Amerikaanse beurzen namen vandaag een vlucht nadat de overheid bekend maakte dat het aantal aanvragen voor een werkloosheid uitkering afgelopen week flink is gezakt. Beleggers zien dit als een nieuw signaal dat het herstel van de Amerikaanse economie een feit is.

Aangezien dit nieuws een uur voor de opening van de beurs bekend werd gemaakt, konden de beurzen op Wall Street deze nieuwe feiten optimaal benutten. Zowel de Dow Jones en S&P 500 bereikte vandaag een nieuw hoogtepunt. De Dow Jones sloot eindelijk op 14.882 punten. De S&P 500 sloot op 1.597,35 punten. Beide beurzen boekten vandaag een winst van 0,5% en zijn slechts een fractie onder hun hoogtepunt van vandaag gesloten. De Nasdaq beurs bleeft als enige achter maar sloot ook met 0,1% winst af en eindigde op 3.302 punten.

Aandelen KPN opnieuw flink in de plus

In Amsterdam was KPN opnieuw de grote winnaar. Een dag na de aandelenhoudersvergadering steeg het aandeel KPN met 5%. Gisteren sloot KPN ook al met 5,25% winst af. In Amsterdam waren vandaag weinig verliezers. Enkel staalbedrijven ArcelorMittal en Aperam sloten met verlies af. Ook DE Master Blenders sloot vandaag met 0,9% winst af nadat bekend werd gemaakt dat de overname zo goed als rond is.

De olieprijzen zijn vandaag opnieuw gezakt. De prijs van een vat Amerikaanse olie is gezakt naar 93,78 dollar per vat. Brentolie is gezakt naar 104,65 dollar per vat. Het IEA verwacht dat de vraag naar olie in de EU dit jaar nog zal naar een dieptepunt zal zakken.

Vond je dit nuttig?

Plaats een reactie