Beleggers kiezen voor verzilveren winst

Beleggers verkopen aandelen

Na een sterke week voor zowel Wall Street evenals de Europese beurzen, hebben beleggers ervoor gekozen om hun winst te verzilveren. Het resultaat van het verkopen van de aandelen is dat de beurzen vandaag met verlies afsloten. Na zo’n fantastische week, was het te verwachten dat de beurzen weer zouden verliezen.

Beleggen? Tip: Kies de beste en goedkoopste broker

Omschrijving


Freedom24 van Freedom Finance
Zelf beleggen en sparen
Wil je de vrijheid hebben om sparen te combineren met beleggen in de belangrijkste beurzen van Europa, Amerika en Azië? Met Freedom24 is het mogelijk om zowel aandelen te kopen en verkopen. Je kan je onbelegde saldo ook sparen met hoge spaarrente tot wel 6,41%! Er is geen minimum storting. Ontdek de vrijheid. Open nu gratis rekening!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Freestoxx
Zelf beleggen
Met broker Freestoxx kan je gratis beleggen in Amerikaanse Aandelen: kies aandelen uit de NYSE en NASDAQ en betaal € 0,- commissie. Ook betaal je geen wisselkoerskosten, inactiviteitskosten of maandelijkse kosten. Dat maakt beleggen wel héél interessant.
Probeer het nu gratis & vrijblijvend met een Demo account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 45,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico. Er zijn andere kosten van toepassing.

Scalable Capital
Zelf beleggen
Met broker Scalable Capital kan je commissievrij beleggen in 7500 Aandelen en ETF. Onbelegde inleg levert je zelfs 2,3% spaarrente op! Een mooie combinatie van beleggen en sparen.
Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Easybroker
Easybroker maakt beleggen makkelijk en begrijpbaar voor iedereen. Met lage tarieven. Je betaalt geen beheerskosten!Open gratis een rekening en start met beleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Zelf indexbeleggen met Brand New Day
Brand New Day: Laat je geld groeien met de passieve beleggingsstrategie van Brand New Day. Werk aan jouw buffer voor later door te beleggen in aandelen- en obligatiefondsen met een wereldwijde spreiding. Kies je gewenste modelportefeuille en beleg zonder omkijken tegen zeer lage kosten.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en ook goedkoop beleggen in de DEGIRO kernselectie is mogelijk.
Start nu met voordelig beleggen! Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "Succesvol beleggen met opties"
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.

De beleggers kozen eieren voor hun geld te kiezen nadat er vandaag teleurstellende cijfers omtrent de Amerikaans economie bekend werden gemaakt. Het vertrouwen in het herstel van de Amerikaanse economie is broos. Na een aanzienlijke winst hebben beleggers het reflex om hun aandelen te verkopen op het moment dat er negatief nieuws gepubliceerd wordt.

Negatieve cijfers hoofdreden beleggers

Zo is volgens een onderzoek van de universiteit van Michigan het consumentenvertrouwen index afgelopen maand gezakt is van 78,6 naar 72,3. Analisten gingen er vanuit dat het consumentenvertrouwen net als de vorige maanden stabiel zo blijven.

Ook de detailhandelsverkoopindex van het maand maart is ten opzichte van de vorige maand gedaald. Het indexcijfer daalde met 0,4% – de sterkste daling in 9 maanden. De daling van het
cijfer komt tegelijk met extra belastingverzwaring.

Aandelenkoersen Wall Street en Europa in de min

De aandelenkoersen van Wall Street sloten vandaag dus in de min. Dit ondanks het feit dat de kwartaalcijfers van zowel JPMorgan Chase als Wells Fargo onverwacht positief waren. Beide banken hebben een recordwinst neergezet. Toch is vanwege een afnemende vraag naar leningen minder omzet gedraaid en daarom maken beleggers zich zorgen.

De Dow Jones stond vrijwel de gehele dag in de min maar wist dankzij een spurt in het laatste halfuur toch op 14.865,06 (-0,08% verlies) te sluiten. De S&P 500 en Nasdaq wisten ook de meeste verliezen in het laatste half uur goed te maken. De beurzen sloten respectievelijk af op 1588,85 punten (-0,28% verlies) en 3294,95 punten (-0,17% verlies).

De Europese beurzen werden echter flink beïnvloed door de verliezen op Wall Street. De AEX sloot vandaag op 348,65 punten (-0,8%). De MidKap sloot af op 530,75 punten (-0,5% verlies). Ook de andere beurzen in Europa gingen onderuit.

Vond je dit nuttig?
Kasper, Aandelen en Beleggen expert
Laatste berichten van Kasper, Aandelen en Beleggen expert (alles zien)

Plaats een reactie