China jaagt beurzen aan en geeft beleggers vertrouwen

Beurzen China: beleggers positief

Tegenwoordig is het vooral China waar de beleggers naar kijken voor positief nieuws. Na het bekendmaken van het Chinese importcijfer van maart, schoten de Europese beurzen in de plus. Een maand terug leek het er nog op dat ook de Chinese economie aan het afkoelen was, maar het verlies werd in maart weer goed gemaakt.
Maar vandaag kwam niet alleen positief nieuws vanuit China. Ook Wall Street was men optimistisch gestemd. Het optimisme waaide vandaag over naar de Europese beurzen. Maar ook in Nederland was er reden om optimistisch te zijn.

Beleggen? Tip: Kies de beste en goedkoopste broker

Omschrijving


Freedom24 van Freedom Finance
Zelf beleggen en sparen
Wil je de vrijheid hebben om sparen te combineren met beleggen in de belangrijkste beurzen van Europa, Amerika en Azië? Met Freedom24 is het mogelijk om zowel aandelen te kopen en verkopen. Je kan je onbelegde saldo ook sparen met hoge spaarrente tot wel 6,41%! Er is geen minimum storting. Ontdek de vrijheid. Open nu gratis rekening!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Freestoxx
Zelf beleggen
Met broker Freestoxx kan je gratis beleggen in Amerikaanse Aandelen: kies aandelen uit de NYSE en NASDAQ en betaal € 0,- commissie. Ook betaal je geen wisselkoerskosten, inactiviteitskosten of maandelijkse kosten. Dat maakt beleggen wel héél interessant.
Probeer het nu gratis & vrijblijvend met een Demo account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 45,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico. Er zijn andere kosten van toepassing.

Scalable Capital
Zelf beleggen
Met broker Scalable Capital kan je commissievrij beleggen in 7500 Aandelen en ETF. Onbelegde inleg levert je zelfs 2,3% spaarrente op! Een mooie combinatie van beleggen en sparen.
Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Easybroker
Easybroker maakt beleggen makkelijk en begrijpbaar voor iedereen. Met lage tarieven. Je betaalt geen beheerskosten!Open gratis een rekening en start met beleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Zelf indexbeleggen met Brand New Day
Brand New Day: Laat je geld groeien met de passieve beleggingsstrategie van Brand New Day. Werk aan jouw buffer voor later door te beleggen in aandelen- en obligatiefondsen met een wereldwijde spreiding. Kies je gewenste modelportefeuille en beleg zonder omkijken tegen zeer lage kosten.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en ook goedkoop beleggen in de DEGIRO kernselectie is mogelijk.
Start nu met voordelig beleggen! Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "Succesvol beleggen met opties"
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.

Aandelenkoersen Wall Street schieten omhoog na lekken informatie

Beleggers in Amerikaanse aandelen konden vandaag eindelijk voor het eerst sinds tijden opgelucht ademhalen. De eerste echte aanwijzingen dat de economie van de VS zich aan het herstellen is, werden vandaag uitgelekt. In het verslag van een belangrijke vergadering van de Centrale Bank werd gemeld dat dit jaar minder steun van de FED nodig zal hebben.

De Nasdaq beurs heeft vandaag het meest kunnen profiteren van het positieve nieuws. De beurs schoot vandaag met 1,8% omhoog naar 3.297,25 punten. Ook de Dow Jones en S&P 500 schoten met respectievelijk 0,9% en 1,2% omhoog. De Dow Jones sloot uiteindelijk op 14.802,24 punten en de S&P 500 eindigde op 1.587,73 punten.

Aandelen KPN en Air France KLM opnieuw hard omhoog

Opnieuw schoten vandaag de aandelen van KPN en Air France KLM hard omhoog. Air France KLM stond aan het einde van de dag op 6,7% winst nadat onder andere Kepler het advies van de aandelen verhoogde naar “Kopen”. KPN sloot af met 5.25% winst nadat tijdens de jaarlijkse aandeelhoudersvergadering bekend werd gemaakt dat er 3 miljard euro wordt vrijgegeven d.m.v. aandelenemissie.

De AEX sloot uiteindelijk af met 2.1% winst op 348,53 punten. De MidKap steeg ook met 1.5% en sloot af op 528.81 punten. Ook de andere beurzen in Europa sloten af met flinke winst. In Amsterdam zag alleen DE Master Blenders het enige beursgenoteerde bedrijf dat de waarde van haar aandelen licht zag dalen.

Vond je dit nuttig?
Kasper, Aandelen en Beleggen expert
Laatste berichten van Kasper, Aandelen en Beleggen expert (alles zien)

Plaats een reactie