Aandelenkoersen Europa en VS blijven stijgen

Aandelenkoersen Europa en VS blijven stijgen

De beurzen gingen vandaag voorzichtig van start. Maar na het middaguur begonnen zowel de Amerikaanse als de Europese aandelenkoersen te knallen. Vanwege gunstig nieuws uit de Verenigde Staten en de EU, krijgen beleggers meer vertrouwen in de markt.
Het overgrote deel van de beursgenoteerde bedrijven zagen vandaag de waarde van hun aandelen stijgen. De Europese beurzen namen een vlucht nadat Wall Street vandaag opnieuw een record brak. Eindelijk sloot Wall Street vandaag een fractie onder de vandaag behaalde record stand.

Beleggen? Tip: Kies de beste en goedkoopste broker

Omschrijving


Freedom24 van Freedom Finance
Zelf beleggen en sparen
Wil je de vrijheid hebben om sparen te combineren met beleggen in de belangrijkste beurzen van Europa, Amerika en Azië? Met Freedom24 is het mogelijk om zowel aandelen te kopen en verkopen. Je kan je onbelegde saldo ook sparen met hoge spaarrente tot wel 6,41%! Er is geen minimum storting. Ontdek de vrijheid. Open nu gratis rekening!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Freestoxx
Zelf beleggen
Met broker Freestoxx kan je gratis beleggen in Amerikaanse Aandelen: kies aandelen uit de NYSE en NASDAQ en betaal € 0,- commissie. Ook betaal je geen wisselkoerskosten, inactiviteitskosten of maandelijkse kosten. Dat maakt beleggen wel héél interessant.
Probeer het nu gratis & vrijblijvend met een Demo account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 45,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico. Er zijn andere kosten van toepassing.

Scalable Capital
Zelf beleggen
Met broker Scalable Capital kan je commissievrij beleggen in 7500 Aandelen en ETF. Onbelegde inleg levert je zelfs 2,3% spaarrente op! Een mooie combinatie van beleggen en sparen.
Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Easybroker
Easybroker maakt beleggen makkelijk en begrijpbaar voor iedereen. Met lage tarieven. Je betaalt geen beheerskosten!Open gratis een rekening en start met beleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Zelf indexbeleggen met Brand New Day
Brand New Day: Laat je geld groeien met de passieve beleggingsstrategie van Brand New Day. Werk aan jouw buffer voor later door te beleggen in aandelen- en obligatiefondsen met een wereldwijde spreiding. Kies je gewenste modelportefeuille en beleg zonder omkijken tegen zeer lage kosten.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en ook goedkoop beleggen in de DEGIRO kernselectie is mogelijk.
Start nu met voordelig beleggen! Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "Succesvol beleggen met opties"
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.

Amerikaanse beurzen gestuwd door positief nieuws werkloosheidcijfers

De Amerikaanse beurzen namen vandaag een vlucht nadat de overheid bekend maakte dat het aantal aanvragen voor een werkloosheid uitkering afgelopen week flink is gezakt. Beleggers zien dit als een nieuw signaal dat het herstel van de Amerikaanse economie een feit is.

Aangezien dit nieuws een uur voor de opening van de beurs bekend werd gemaakt, konden de beurzen op Wall Street deze nieuwe feiten optimaal benutten. Zowel de Dow Jones en S&P 500 bereikte vandaag een nieuw hoogtepunt. De Dow Jones sloot eindelijk op 14.882 punten. De S&P 500 sloot op 1.597,35 punten. Beide beurzen boekten vandaag een winst van 0,5% en zijn slechts een fractie onder hun hoogtepunt van vandaag gesloten. De Nasdaq beurs bleeft als enige achter maar sloot ook met 0,1% winst af en eindigde op 3.302 punten.

Aandelen KPN opnieuw flink in de plus

In Amsterdam was KPN opnieuw de grote winnaar. Een dag na de aandelenhoudersvergadering steeg het aandeel KPN met 5%. Gisteren sloot KPN ook al met 5,25% winst af. In Amsterdam waren vandaag weinig verliezers. Enkel staalbedrijven ArcelorMittal en Aperam sloten met verlies af. Ook DE Master Blenders sloot vandaag met 0,9% winst af nadat bekend werd gemaakt dat de overname zo goed als rond is.

De olieprijzen zijn vandaag opnieuw gezakt. De prijs van een vat Amerikaanse olie is gezakt naar 93,78 dollar per vat. Brentolie is gezakt naar 104,65 dollar per vat. Het IEA verwacht dat de vraag naar olie in de EU dit jaar nog zal naar een dieptepunt zal zakken.

Vond je dit nuttig?
Kasper, Aandelen en Beleggen expert
Laatste berichten van Kasper, Aandelen en Beleggen expert (alles zien)

Plaats een reactie