Aandelenkoersen Wall Street stijgen opnieuw; beleggers positief gestemd

Amerikaanse beleggers kunnen opnieuw tevreden zijn met de laatste ontwikkelingen op Wall Street. De belangrijkste beurs, de Dow-Jones, eindigde een half uur voor het sluiten an de beurs af op 14.572 punten; een winst van 0.3%. Ook S&P en Nasdaq stegen met respectievelijk 0.3% en 0.2%.
Vandaag was de laatste dag van het eerste kwartaal van 2013. Morgen zijn de beurzen gesloten i.v.m. Goede Vrijdag. Beleggers in Amerikaanse aandelen kunnen terugkijken op een goede start van het jaar.

S&P bereikt hoogtepunt

De klap op de vuurpijl was vandaag de aandelenkoers van S&P. S&P bereikte vandaag opnieuw een hoogtepunt. De beurs sloot af op een 1.568 punten en verbrak daarmee het record van 1.565,15 punten. De koers van S&P groeide slechts met 0.3%. De gematigde groei van de beurs blijft echter constant.

Amerikaanse analisten geven aan dat het verbreken van een record een flinke opsteker is voor beleggers. De Amerikaanse beurzen hebben de afgelopen jaren flink geleden. Daarnaast is het niet helemaal zeker of de crisis in Amerika echt achter de rug is. Men verwacht niet dat de komende maand de koersen zullen blijven stijgen.

Beleggers minder bezorgd over crisis Cyprus

De crisis in Cyprus is nog lang niet voorbij. Toch was men vandaag minder ongerust over de toestanden in het land. De bevolking in Cyprus bleef relatief kalm na het openen van de banken. Vandaag kon men in Cyprus eindelijk weer geld van hun bankrekening afhalen. Natuurlijk waren er wel een hoop restricties.

Ook de Europese beurzen sloten vandaag af met winst. De AEX sloot met 0.6% winst af op 348.10 punten. De overnamespeculatie van Douwe Egberts Master Blenders en Ziggo zorgde voor een opleving van de Amsterdamse beurs.

Omschrijving


Freedom24 van Freedom Finance
Zelf beleggen en sparen
Wil je de vrijheid hebben om sparen te combineren met beleggen in de belangrijkste beurzen van Europa, Amerika en Azië? Met Freedom24 is het mogelijk om zowel aandelen te kopen en verkopen. Je kan je onbelegde saldo ook sparen met hoge spaarrente tot wel 6,41%! Er is geen minimum storting. Ontdek de vrijheid. Open nu gratis rekening!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Freestoxx
Zelf beleggen
Met broker Freestoxx kan je gratis beleggen in Amerikaanse Aandelen: kies aandelen uit de NYSE en NASDAQ en betaal € 0,- commissie. Ook betaal je geen wisselkoerskosten, inactiviteitskosten of maandelijkse kosten. Dat maakt beleggen wel héél interessant.
Probeer het nu gratis & vrijblijvend met een Demo account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 45,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico. Er zijn andere kosten van toepassing.

Scalable Capital
Zelf beleggen
Met broker Scalable Capital kan je commissievrij beleggen in 7500 Aandelen en ETF. Onbelegde inleg levert je zelfs 2,3% spaarrente op! Een mooie combinatie van beleggen en sparen.
Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Easybroker
Easybroker maakt beleggen makkelijk en begrijpbaar voor iedereen. Met lage tarieven. Je betaalt geen beheerskosten!Open gratis een rekening en start met beleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Zelf indexbeleggen met Brand New Day
Brand New Day: Laat je geld groeien met de passieve beleggingsstrategie van Brand New Day. Werk aan jouw buffer voor later door te beleggen in aandelen- en obligatiefondsen met een wereldwijde spreiding. Kies je gewenste modelportefeuille en beleg zonder omkijken tegen zeer lage kosten.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en ook goedkoop beleggen in de DEGIRO kernselectie is mogelijk.
Start nu met voordelig beleggen! Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "Succesvol beleggen met opties"
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.
Vond je dit nuttig?
Kasper, Aandelen en Beleggen expert
Laatste berichten van Kasper, Aandelen en Beleggen expert (alles zien)

Plaats een reactie