Aegon maakt onverwacht hoge winst, aandeel stijgt kleine 6 procent in waarde

goede cifjfers voor Aegon
Goede cijfers voor Aegon

Aegon maakt onverwacht hoge winst, aandeel stijgt kleine 6 procent in waarde. Ergo; het is niet alleen kommer en kwel als het om de kwartaalcijfers gaat. Integendeel. De winst van Aegon was wel tamelijk onverwacht. De cijfers hadden vanochtend meteen invloed op de beurs. Het aandeel steeg vanochtend namelijk met precies 5 procent.

Aegon maakt onverwacht hoge winst, ook winststijging voor Vodafone

De verplichtingen voor levensverzekeringen in Nederland daalden sterk door de hogere creditspreads. Dat wordt als voornaamste reden genoemd voor het succes van Aegon. Meer goed nieuws was er vanuit het Vodafone kamp. Tot nu toe maakte het bedrijf in 2020 meer winst, nadat het in 2019 al een aantal bezittingen afwaardeerde. De omzet van Vodafone steeg licht. Vodafone verwacht nog wel te maken krijgen met de gevolgen van de corona crisis en gaf om die reden ook geen outlook. Het aandeel ging vanochtend wel aanzienlijk omhoog, met 9 procent,

Vlakke bedrijfskasstroom voor Engie

Engie kende een vlakke bedrijfskasstroom al daalde de waarde van de aandelen wel met 3,9 procent. De Europese beurzen stonden hoofdzakelijk in het groen vanochtend. Ook het aandeel West Texas Intermediate olie steeg  weer, nu met 5,4 procent. Het is overigens de verwachting dat de Amerikaanse beurzen straks lager zullen openen dan een dag eerder.

Ook in aandelen? Dan krijg je te maken met brokers. Hier vind je een overzicht:

Omschrijving

Freestoxx
Zelf beleggen
Met broker Freestoxx kan je gratis beleggen in Amerikaanse Aandelen: kies aandelen uit de NYSE en NASDAQ en betaal € 0,- commissie. Ook betaal je geen wisselkoerskosten, inactiviteitskosten of maandelijkse kosten. Dat maakt beleggen wel héél interessant.
Probeer het nu gratis & vrijblijvend met een Demo account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Freedom24 van Freedom Finance
Zelf beleggen
Unieke actie: Nu tot 20 aandelen cadeau!
Wil je de vrijheid hebben om sparen te combineren met beleggen in de belangrijkste beurzen van Europa, Amerika en Azië? Met Freedom24 van Freedom Finance is het mogelijk om zowel aandelen te kopen en verkopen maar ook om te sparen met hoge spaarrente. Er is geen minimum storting. Ontdek de vrijheid. Open nu gratis rekening!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 45,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico. Er zijn andere kosten van toepassing.

Scalable Capital
Zelf beleggen
Met broker Scalable Capital kan je commissievrij beleggen in 7500 Aandelen en ETF. Onbelegde inleg levert je zelfs 2,3% spaarrente op! Een mooie combinatie van beleggen en sparen.
Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Easybroker
Easybroker maakt beleggen makkelijk en begrijpbaar voor iedereen. Met lage tarieven. Je betaalt geen beheerskosten!Open gratis een rekening en start met beleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Zelf indexbeleggen met Brand New Day
Brand New Day: Laat je geld groeien met de passieve beleggingsstrategie van Brand New Day. Werk aan jouw buffer voor later door te beleggen in aandelen- en obligatiefondsen met een wereldwijde spreiding. Kies je gewenste modelportefeuille en beleg zonder omkijken tegen zeer lage kosten.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en ook goedkoop beleggen in de DEGIRO kernselectie is mogelijk.
Start nu met voordelig beleggen! Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "Succesvol beleggen met opties"
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.
Vond je dit nuttig?

Plaats een reactie