Ruim de helft van de aandelen op AEX in het groen

Alfen sluit 2,9 procent in het groen af
Het aandeel Alfen werd 2,9 procent meer waard

Ruim de helft van de aandelen op AEX in het groen. Dat was een op zich positieve constatering na een nogal saaie beursdag op het Amsterdamse Damrak. De koers kabbelde maar wat voort en uiteindelijk kon de AEX net iets positief afsluiten op 528,44. Let wel, daarmee sloot de beurs slechts een fractie hoger. Eigenlijk bleef alles dus zoals het was.

Ruim helft aandelen AEX in het groen, AEX wint een fractie

Er zijn nieuwe infecties met het Corona virus in Zuid Korea, Rusland en India gemeld en aan de andere kant worden de maatregelen  in andere landen juist versoepeld. De beleggers nemen geen enkel risico en maken zich zorgen om de economie. Het maakt dat er amper tot geen risico’s genomen worden op de beurs met een voortkabbelende AEX als logisch gevolg.

Aegon start en eindigt prima op de AEX

In totaal eindigden dus 14 van de 25 partijen op de AEX in het groen. De grootste stijger was Aegon, dat gelijk goed aan de beursdag startte en dit tot het einde volhield: de winst was uiteindelijk 2,6 procent. Ondertussen stelde KBC Securities het koersdoel van Aegon bij van 4 naar 3 euro. ING won ook, met precies 2,6 procent.

ArcelorMittal weer flink in het rood

ArcelorMittal verloor vandaag opnieuw en opnieuw fors. Na de ruim 16 procent van maandag, werd nu 5,5 procent in het rood afgesloten.  Op de AMX was er winst voor BasicFit: 2,2 procent. Ook Postnl steeg licht met 1,2 procent. Grootste daler was BAM, dat liefst 7,8 procent inleverde. ING verlaagde al het koersdoel van 2,60 naar 1,50 euro. Het advies blijft echter Houden.

Bij de wat kleinere fondsen won Alfen 2,9 procent en leed TomTom verlies: 3,4 procent. Misschien is het nu wel het moment om ook in aandelen te gaan. Doe je dit, dan krijg je te maken met brokers. Check ze hier:

Omschrijving

Freestoxx
Zelf beleggen
Met broker Freestoxx kan je gratis beleggen in Amerikaanse Aandelen: kies aandelen uit de NYSE en NASDAQ en betaal € 0,- commissie. Ook betaal je geen wisselkoerskosten, inactiviteitskosten of maandelijkse kosten. Dat maakt beleggen wel héél interessant.
Probeer het nu gratis & vrijblijvend met een Demo account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Trade Republic
Zelf beleggen
Bouw vermogen door gratis periodiek te beleggen: beleg in aandelen, of ETF’s, en profiteer van groei op de lange termijn. Kies uit duizenden aandelen en ETF's. Begin met beleggen in fractionele aandelen vanaf € 1. Verdien 2% per jaar rente op je onbelegd saldo!
Ontdek de voordelen en open gratis een account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Scalable Capital
Zelf beleggen
Met broker Scalable Capital kan je commissievrij beleggen in 7500 Aandelen en ETF. Onbelegde inleg levert je zelfs 2,3% spaarrente op! Een mooie combinatie van beleggen en sparen.
Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "Succesvol beleggen met opties"
Lees meer, klik hier!

of direct starten

eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 45,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico. Er zijn andere kosten van toepassing.


Freedom24 van Freedom Finance
Zelf beleggen
Wil je de vrijheid hebben om sparen te combineren met beleggen? Met Freedom24 van Freedom Finance is het mogelijk om zowel aandelen te kopen en verkopen maar ook om te sparen met hoge spaarrente. Er is geen minimum storting. Ontdek de vrijheid. Open nu gratis rekening!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Easybroker
Easybroker maakt beleggen makkelijk en begrijpbaar voor iedereen. Met lage tarieven. Je betaalt geen beheerskosten!Open gratis een rekening en start met beleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

InDelta Indexbeleggen
InDelta maakt het mogelijk om op laagdrempelige manier automatisch te laten beleggen in indexfondsen. Hierdoor spreid je het risico. Er is geen minimum inleg!Open rekening en start met indexbeleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Zelf indexbeleggen met Brand New Day
Brand New Day: Laat je geld groeien met de passieve beleggingsstrategie van Brand New Day. Werk aan jouw buffer voor later door te beleggen in aandelen- en obligatiefondsen met een wereldwijde spreiding. Kies je gewenste modelportefeuille en beleg zonder omkijken tegen zeer lage kosten.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en ook gratis beleggen in de DEGIRO kernselectie is mogelijk.
Start nu met voordelig beleggen! Open gratis rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.

 

Vond je dit nuttig?

Plaats een reactie