AEX sluit met beperkte winst, olieprijs net boven 20 dollar

Randstad stelt koersdoel bij
Randstad en Shell: de grote verliezers

Conclusie van een beursdag in Amsterdam: AEX sluit met beperkte winst, olieprijs net boven de 20 dollar, De AEX herstelde zich dus na een slechte woensdag, al was het uiteindelijk met slechts 1 procent naar 496,08 punten.  Ondertussen heeft het er alle schijn van dat de beleggers zich pas in augustus weer gaan roeren, naar verwachting is dat 5 maanden voor het einde van de recessie. Althans, dat denken de economen.

AEX sluit met beperkte winst na slechte woensdag

Het scenario dat er in augustus weer actiever te werk gegaan zal worden is denkbeeldig, al moet dan wel alles meezitten. Kennelijk hebben de beleggers een optimistische kijk op de wereld.  Ondertussen klom de olieprijs  donderdag naar net iets boven de 20 dollar, nadat een dag eerder een historisch laag dieptepunt bereikt was met 19,87 dollar.

Randstad stelt koersdoel bij van 48 naar 38 euro

Op de AEX scoorden ASML en ASMI goed met een plus van 5 en 8 procent. Shell was weer eens de sterkste daler met 3,5 procent. Shell liet overigens weten dat aandeelhouders niet welkom zijn tijdens de jaarvergadering die in mei op de agenda staat. Ondertussen kreeg Randstad een adviesverhoging van KBC Securities van Houden naar Accumuleren. Het koersdoel werd verlaagd van 48 naar 38 euro, het aandeel werd 4 procent goedkoper. Takeaway en Just Eat plusten op de Midkap index opnieuw, nu met 2,8 procent. Fugros, Boskalis en SBM Offshore verloren allen tussen de 1,5 en 4,5 procent donderdag.

 

Wil je ook in aandelen en beleggen? Bekijk hier alvast een overzicht van de brokers:

Omschrijving


Freedom24 van Freedom Finance
Zelf beleggen en sparen
Wil je de vrijheid hebben om sparen te combineren met beleggen in de belangrijkste beurzen van Europa, Amerika en Azië? Met Freedom24 is het mogelijk om zowel aandelen te kopen en verkopen. Je kan je onbelegde saldo ook sparen met hoge spaarrente tot wel 5,9%! Er is geen minimum storting.
Actie! Stort € 5000,- en ontvang 3 gratis aandelen met een waarde tot $ 800,-. Gebruik de promocode WELCOME5 Open nu gratis rekening!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Freestoxx
Zelf beleggen
Met broker Freestoxx kan je gratis beleggen in Amerikaanse Aandelen: kies aandelen uit de NYSE en NASDAQ en betaal € 0,- commissie. Ook betaal je geen wisselkoerskosten, inactiviteitskosten of maandelijkse kosten. Dat maakt beleggen wel héél interessant.
Probeer het nu gratis & vrijblijvend met een Demo account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

WH Selfinvest
Zelf beleggen
Toegang tot 150 beurzen in 33 landen: kies voor zelf beleggen in aandelen, opties of ETF voor de laagst mogelijke commissie. Met uitmuntende klantenservice en gratis toegang tot signalen en kennis over beleggen.
Probeer het nu gratis & vrijblijvend met een Demo account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 45,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico. Er zijn andere kosten van toepassing.

Scalable Capital
Zelf beleggen
Met broker Scalable Capital kan je commissievrij beleggen in 7500 Aandelen en ETF. Onbelegde inleg levert je zelfs 2,3% spaarrente op! Een mooie combinatie van beleggen en sparen.
Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Easybroker
Easybroker maakt beleggen makkelijk en begrijpbaar voor iedereen. Met lage tarieven. Je betaalt geen beheerskosten!Open gratis een rekening en start met beleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Zelf indexbeleggen met Brand New Day
Brand New Day: Laat je geld groeien met de passieve beleggingsstrategie van Brand New Day. Werk aan jouw buffer voor later door te beleggen in aandelen- en obligatiefondsen met een wereldwijde spreiding. Kies je gewenste modelportefeuille en beleg zonder omkijken tegen zeer lage kosten.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en ook goedkoop beleggen in de DEGIRO kernselectie is mogelijk.
Start nu met voordelig beleggen! Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.
Vond je dit nuttig?

Plaats een reactie