Aandelen op de Amsterdamse AEX tonen veerkracht

Aandeel ArcelorMittal plust 2,5 procent
Aandeel ArcelorMittal plust 2,5 procent

De aandelen op de  Amsterdamse AEX tonen veerkracht zo kan gesteld worden. De aandelen herstelden zich gemiddeld genomen meer dan prima van de zwakke maandag, waarin de AEX nadrukkelijk rood kleurde. De sfeer was vanochtend aanzienlijk beter. Dat gold ook voor andere Europese beurzen en die in Azie.

Aandelen op de Amsterdamse AEX tonen veerkracht al ligt de focus nu al op mei en juni

Maandag nog leden de beurzen onder de dreigende spanningen tussen Amerika en China. Dinsdagochtend was dat anders, hoewel uit alles blijkt dat de beleggers vooral bezig zijn met de maanden mei en juni, de maanden van de ommekeer. Althans dat hopen de beleggers en denken ondertussen ook voorzichtig de insiders.

Shell doet goede zaken en plust 4 procent

Shell boekte vanochtend de grootste winst met 4 procent. Maandag nog, verloor de oliegigant nog 5 procent. ArcelorMittal steeds met 2,5 procent in waarde, terwijl Wolters Kluwer licht daalde (0,6 procent) en Randstad ook weer in het rood eindigde (1,5 procent). Een collega van Randstad, Adecco, verloor overigens behoorlijk in het eerste kwartaal van dit jaar. In maart zakte de omzet met 19 procent, voor april was dit percentage zelfs 40 procent. Randstad is nadrukkelijk niet de enige uitzendorganisatie die kwakkelt dus.

Op de AMX won Altice Europa 4,3 procent en pluste ook Fugro met 3,5 procent. Wil jij ook beleggen? Check dan alvast de brokers hier:

Omschrijving


Freedom24 van Freedom Finance
Zelf beleggen en sparen
Wil je de vrijheid hebben om sparen te combineren met beleggen in de belangrijkste beurzen van Europa, Amerika en Azië? Met Freedom24 is het mogelijk om zowel aandelen te kopen en verkopen. Je kan je onbelegde saldo ook sparen met hoge spaarrente tot wel 6,41%! Er is geen minimum storting. Ontdek de vrijheid. Open nu gratis rekening!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Freestoxx
Zelf beleggen
Met broker Freestoxx kan je gratis beleggen in Amerikaanse Aandelen: kies aandelen uit de NYSE en NASDAQ en betaal € 0,- commissie. Ook betaal je geen wisselkoerskosten, inactiviteitskosten of maandelijkse kosten. Dat maakt beleggen wel héél interessant.
Probeer het nu gratis & vrijblijvend met een Demo account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 45,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico. Er zijn andere kosten van toepassing.

Scalable Capital
Zelf beleggen
Met broker Scalable Capital kan je commissievrij beleggen in 7500 Aandelen en ETF. Onbelegde inleg levert je zelfs 2,3% spaarrente op! Een mooie combinatie van beleggen en sparen.
Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Easybroker
Easybroker maakt beleggen makkelijk en begrijpbaar voor iedereen. Met lage tarieven. Je betaalt geen beheerskosten!Open gratis een rekening en start met beleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Zelf indexbeleggen met Brand New Day
Brand New Day: Laat je geld groeien met de passieve beleggingsstrategie van Brand New Day. Werk aan jouw buffer voor later door te beleggen in aandelen- en obligatiefondsen met een wereldwijde spreiding. Kies je gewenste modelportefeuille en beleg zonder omkijken tegen zeer lage kosten.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en ook goedkoop beleggen in de DEGIRO kernselectie is mogelijk.
Start nu met voordelig beleggen! Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "Succesvol beleggen met opties"
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.
Vond je dit nuttig?

Plaats een reactie