Alle aandelen AEX sluiten in het groen

Altice eindigt ruim in de plus
Altice eindigt ruim in de plus

Alle aandelen AEX sluiten in het groen op een overwegen positieve koersdag. Aldus is de voornaamste conclusie na een dag AEX, dat op voorhand al onder druk leek te komen vanwege uitspraken van Donald Trump en vooral ver China, maar waar eerder positiviteit overheerste vanwege de mogelijke ontdekking van een vaccin tegen het coronavirus. Opvallend; ook Air France KLM eindigde weer eens in het groen.

Alle aandelen AEX sluiten in het groen, ook winst voor Air France KLM

Uiteindelijk sloten alle aandelen op de AEX in het groen, zoals zo goed als alle aandelenmarkten in de wereld dat deden. Daardoor konden de beurzen zich herstellen van de verliezen van vorige week. Air France KLM won 3,4 procent terwijl Ryanair liefst 14,1 procent in de plus eindige. Altice won 9,8 procent, OCI won op zijn beurt 9,4 procent terwijl Eurocommercial 12,9 procent. steeg.

Klein verlies voor flitser Flow Traders

Niet iedereen won, maar in dat geval bleven de verliezen zeer beperkt. Corbion en flitser Flow Trader’s bijvoorbeeld verloren respectievelijk 0,2 en 1,5 procent. Als we kijken naar de AScX dan was er ook alle reden tot tevredenheid. Zo won Accell liefst 10,5 procent en Weredhome liefst 14,3 procent. Ook Avantium deed goede zaken door precies 9,9 procent te stijgen.

Misschien is het nu wel het moment om ook in aandelen te gaan. Geen gekke gedachte want ook veel kenners van de beurs en kenners van aandelen denken dat het dieptepunt bereikt is nu en dat zou een goed moment zijn om in te stappen.  In dat geval zul je altijd een beroep moeten doen op brokers. Check ze hier en vergelijk ze meteen met elkaar:

Omschrijving


Freedom24 van Freedom Finance
Zelf beleggen en sparen
Wil je de vrijheid hebben om sparen te combineren met beleggen in de belangrijkste beurzen van Europa, Amerika en Azië? Met Freedom24 is het mogelijk om zowel aandelen te kopen en verkopen. Je kan je onbelegde saldo ook sparen met hoge spaarrente tot wel 6,41%! Er is geen minimum storting. Ontdek de vrijheid. Open nu gratis rekening!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Freestoxx
Zelf beleggen
Met broker Freestoxx kan je gratis beleggen in Amerikaanse Aandelen: kies aandelen uit de NYSE en NASDAQ en betaal € 0,- commissie. Ook betaal je geen wisselkoerskosten, inactiviteitskosten of maandelijkse kosten. Dat maakt beleggen wel héél interessant.
Probeer het nu gratis & vrijblijvend met een Demo account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 45,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico. Er zijn andere kosten van toepassing.

Scalable Capital
Zelf beleggen
Met broker Scalable Capital kan je commissievrij beleggen in 7500 Aandelen en ETF. Onbelegde inleg levert je zelfs 2,3% spaarrente op! Een mooie combinatie van beleggen en sparen.
Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Easybroker
Easybroker maakt beleggen makkelijk en begrijpbaar voor iedereen. Met lage tarieven. Je betaalt geen beheerskosten!Open gratis een rekening en start met beleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Zelf indexbeleggen met Brand New Day
Brand New Day: Laat je geld groeien met de passieve beleggingsstrategie van Brand New Day. Werk aan jouw buffer voor later door te beleggen in aandelen- en obligatiefondsen met een wereldwijde spreiding. Kies je gewenste modelportefeuille en beleg zonder omkijken tegen zeer lage kosten.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en ook goedkoop beleggen in de DEGIRO kernselectie is mogelijk.
Start nu met voordelig beleggen! Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "Succesvol beleggen met opties"
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.
Vond je dit nuttig?

Plaats een reactie